Фотогалерия на нашите любими шпицове
Публикувано: 05 November 2010 - 11:05 PM
Днешният есенен ден беше прекрасен, дано всички от вас да са имали възможност да излязат на разходка с лудетините
. Ние с Белисимо си поиграхме на падналите листа, беше страхотно! Ето и няколко снимки, че отдавна не съм поствала, а той е такова диване и нещо не ни се получават фотосесиите
. Понеже наближаваме годинка (този месец живот и здраве ) , козинката ни е доста рехава и сме много смешни хи-хи

Публикувано: 06 November 2010 - 11:33 AM
Много щастливо момче!

Публикувано: 07 November 2010 - 10:41 AM
Ето малко снимки от вчера.

Обща снимка на кучетата от развъдник Foxy Nose, но ми се струва, че някой липсва..
И две на малкия Оникс

Въпреки, че вчерашната изложба беше абсолютна пародия от гледна точка на организация и т.н , много се радвам, че успяхме да се запознаем с повечето от вас

Обща снимка на кучетата от развъдник Foxy Nose, но ми се струва, че някой липсва..
И две на малкия Оникс

Въпреки, че вчерашната изложба беше абсолютна пародия от гледна точка на организация и т.н , много се радвам, че успяхме да се запознаем с повечето от вас

Публикувано: 07 November 2010 - 02:40 PM
Благодаря за снимките! Оникс изглежда прекрасно и мисля, че те първа го чака добра изложбена кариера. Всички, които са го видяли, ми казаха, че се е справил добре и е бил много сладък.
Общата снимка е супер, моля ако някой още има такива снимки да ми прати.

Общата снимка е супер, моля ако някой още има такива снимки да ми прати.

Публикувано: 08 November 2010 - 08:23 PM
Правилното наименование на породата е малък немски шпиц.
Публикувано: 08 November 2010 - 09:26 PM
Благодаря,ако може още един въпрос вашите маничета хапят ли толкова много ? Целите сме в рани а вчера направо подивя ... за нея бой с вестник няма само игра с него !

МОДЕРАТОР: Това е фотогалерия. Моля въпросите да задавате в подходящите теми!

МОДЕРАТОР: Това е фотогалерия. Моля въпросите да задавате в подходящите теми!
Публикувано: 11 November 2010 - 11:10 AM
Пускам няколко снимки на едно от любимите ми момичета сладката Магнолия, вече на 10 месеца. Не случайно от малка ми беше любимка, беше очарователно бебе, а сега е израстнала като прекрасна госпожица. Благодаря на нейното семейство и най-вече на стопанката и Тони за добрите грижи и любовта, които и дават. Тя изглежда толкова щастлива!

Публикувано: 11 November 2010 - 12:17 PM
Здравейте,знам,че не съм да пиша за тази тема,но са големи сладури и едва не се въздържах.Имам много приятели с кучета-кокери,НОК,поинтер и др.,но силно впечатление ми направи едно такова кученце,с което Рекси-помиярът ми,още е малък обича да тича и да играе,като че ли го е страх малко от кокера и от НОК-а на моите приятели,а с пойнтера още не сме го срещали,защото се слави като доминатно куче-поне този.Бих заявил,че тези кученца са най-красивите от малките породи,а и може би от големите,страшни сладури са,но не са играчка за гушкане,много са мили според мен с други кучета,също и с моето,което все пак още е бебе,а това кученце-казва се Шпици,е мило и дружелюбно с него,толкова от мен.