П.П. Кое бебе почина, дребничката ли
Черни дундьовци търсят дом
Публикувано: 04 March 2010 - 12:36 AM
Публикувано: 04 March 2010 - 01:24 PM
Оказа се, че тези ветеринари са имали съвсем наскоро среща с нашата изманичка Диди, която не е никаква Диди, защото по обява на пинчер се представила като Лора, а всъщност истинското и име е Нора Панайотова Радева. Живее в ж.к. "Люлин" 9 част.
Като цяло при прегледа на бебето се установи, че има температура и е неестествено дебело. Междудругото се оказа почти невъзможно да обясня на намиращите се в района, че не могат да изсипват там отпадъците от кухнята си, защото това не са прасета. Снощи имаше пържени картофи, заляти с някаква гадост.
За сега чакам резултата от теста - дано да се окаже, че само е преяла развалена храна. Иначе няма разстройство. Ето малко снимки от снощи и днес.
Ако не беше така тъжно щях да отбележа, че котките много я харесаха и снощи много я гушкаха и се галиха в нея.
Прикачени снимки

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета, сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен живот.
Публикувано: 04 March 2010 - 02:56 PM
Публикувано: 04 March 2010 - 02:58 PM

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета, сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен живот.
Публикувано: 04 March 2010 - 02:59 PM
Публикувано: 04 March 2010 - 03:01 PM

"Този, който търси ангел и следи само за крилата, рискува да се прибере вкъщи с гъска." Г.Лихтенберг
Ако се интересувате от някое от предлаганите животинки, пишете на margokk@abv.bg
Публикувано: 04 March 2010 - 03:03 PM
За съжаление този месец мисля да се издължа на Митко за хотела на Нерко и чак от следващия ще мога да помагам с дребни парички...
Публикувано: 04 March 2010 - 03:09 PM
Публикувано: 04 March 2010 - 03:22 PM

Публикувано: 04 March 2010 - 04:17 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 05 March 2010 - 11:11 AM
Тази сутрин дори ме изпрати до вратата. Дано да се пребори с болестта.

Публикувано: 05 March 2010 - 11:12 AM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 07 March 2010 - 12:34 PM

Публикувано: 08 March 2010 - 10:55 AM
Прикачени снимки

Вход

Горе
Цитиране +