Черни дундьовци търсят дом
Публикувано: 24 February 2010 - 04:45 PM
Публикувано: 24 February 2010 - 04:51 PM

Публикувано: 24 February 2010 - 05:13 PM

Безскрупулно - така, както и те са постъпили с вас и най-вече с животинката!
Публикувано: 24 February 2010 - 05:53 PM
Че и развъдник пише...
Явно са намаляли печалбите от продадени ротвайлерчета и е решила да действа така....
Ужасно гнусна история

"И в края на нашия живот ние няма да бъдем съдени по това колко дипломи имаме,колко пари сме спечелили или колко големи неща сме направили. Ние ще бъдем съдени по това: „Бях гладен и ти ме нахрани. Бях гол и ти ме облече. Бях бездомен и ти ми даде подслон.” М.Тереза
Публикувано: 24 February 2010 - 06:33 PM
2) Наистина е добре да се оглежда като върви по улицата.
Малко момиче с ротвайлер. Ще се раздвам да я срещна из центъра на София, където живее, да я попитам що така...
Но при положение, че всикчо се прави с благословията на мама...какво да се очаква от това креативно дете?

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 24 February 2010 - 06:43 PM
Лошото е, че се представяше като идеалния стопанин едва ли не, прекрасни снимки и т.н.
Егати кошмара

but trash bins, loneliness and pain...
Still that won`t keep my tail from wagging
my love I`ll give through sunny days and rain...
Because I know that somewhere I`m awaited
That gives me strength to live another day...
And although with the Fate itself I`m racing
I know I`ll win and I will meet my MAN...
Публикувано: 24 February 2010 - 06:44 PM

Публикувано: 24 February 2010 - 06:52 PM

Публикувано: 24 February 2010 - 07:21 PM
Моля мод. да изтрие неприятните коментари за осиновителката на Бруно.
Разчистено.
мод

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета, сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен живот.
Публикувано: 24 February 2010 - 07:33 PM
Остава значи другото кученце? Там има ли начин да се провери осиновителката?

"И в края на нашия живот ние няма да бъдем съдени по това колко дипломи имаме,колко пари сме спечелили или колко големи неща сме направили. Ние ще бъдем съдени по това: „Бях гладен и ти ме нахрани. Бях гол и ти ме облече. Бях бездомен и ти ми даде подслон.” М.Тереза
Публикувано: 24 February 2010 - 09:17 PM

Публикувано: 24 February 2010 - 09:46 PM
Това е обява на Алиса от 09.02.2010г.
Подвизава се в сайтовете за обяви под ник poli.
Продавам пекинез и лабрадорче.
Пекинеза е на 2г. женски, не е кастрирана и става за разплод.
Привързва се лесно към хора обича малки деца и котки.
Взета е от развъдник в Германия.
Продавам я на минималната цена от 200лв.
Трябва да се разделя с нея понеже имам много кучета.
Продавам и малко лабрадорче мъжко на 40дни цена 200лв.
Ако сте заинтересовани може да ми пишете на емайл ....
Явно бизнеса с ротвайлерчета нещо не върви или пък на Ричи вече не му става...

Честно казано - повдига ми се от подобни персони!

Успех със задомяването на черните дундьовци и дано всички имат късмет на добри стопани!
Публикувано: 24 February 2010 - 09:57 PM
Подвизава се с няколко имейла. Това момиченце трябва да отиде в черния списък.
Извинявам се, че наспамих така темата на черните дундьовци.

Публикувано: 25 February 2010 - 10:15 AM
Според мен момичето, за което казвате не е само - време е вече да може да се наказват такива хора по някакъв начин ! Как може такива своеволия - просто незнам...
А относно замесването на моето име в цялата история - Моля обърнете внимание на датите от снимките, които съм качила. Вижте не бих написала в профила си толкова много информация за себе си, ако имах други намерения! Абсурдно е да лъжа или да правя каквито и да е конспирации - всеки, който желае може да дойде и да види Бруно, когато пожелае !
Силно се надявам да се намери човека или хората, извършили гнусната постъпка, дано има начин и да се накаже ...