Черни дундьовци търсят дом
Публикувано: 13 February 2010 - 10:33 PM
Вчера една малка дунда отиде в новия си дом, а днес и последния мъж беше осиновен - черньото с бялата гушка. Всички останали 3 бебека са моми - дунди. Снимки от осиновяването ще има в понеделник.

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета, сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен живот.
Публикувано: 14 February 2010 - 09:16 AM
Лелееее... какви хубави новини!
Това момче с бялата гушка ми беше любимеца
Надявам се сестричките да го последват в най-скоро време
Това момче с бялата гушка ми беше любимеца

Величието на една нация, нейния нравствен прогрес, може да се определи според начина, по който тя се отнася към животните"
Махатма Ганди
Махатма Ганди
Публикувано: 15 February 2010 - 11:09 AM
Малко нови снимки на кучовете и на мъжкото с новите му собственици, които живеят в Бухово. Много го харесаха, казаха че искат да е точно като татко си. Малкия ще бъде отглеждан в апартамент. Момичето е имало дълги години куче, което е починало от старост.
Прикачени снимки

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета, сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен живот.
Публикувано: 15 February 2010 - 12:28 PM

Публикувано: 17 February 2010 - 01:16 PM
Снимки на осиновеното момиченце от новия и дом. Казва се Лора.
Прикачени снимки

Публикувано: 18 February 2010 - 06:29 PM
Здравейте, ето и снимките на Бруно ! Първият ден милият почти го проспа, но на следващият се адаптира и изключително бързо свикна с нас и апартамента ! Вече си знае името, както и нашите ! Бруно е невероятен, толкова е игрив и палав разбира се, че и двамата с Ники сме в рани от острите му зъбки ( но това е нормално) ! Направихме му веднага паспорт и ваксина, следващата ни е на 7-ми март !
Публикувано: 22 February 2010 - 10:48 AM
Трите малки госпожици благодарят на Hela за храната, която им изпрати, както и на S.Petrov, който я докара и най-вече за търпението
.
Във връзка със зачестилите случаи на изчезване на малки кученца, както и с инцидента с Екоравновестие, подадохме жалба. На първо време до Общината, но тази седмица 4 лапи ще подадат и до РВМС.
Дано да се променят нещата, че то това тяхното не се търпи!

Дано да се променят нещата, че то това тяхното не се търпи!
Прикачени файлове
-
zalba_ekoravnovesie.doc (31.5K)
Брой сваляния: 106

Публикувано: 23 February 2010 - 11:26 AM
Малки чаровни дебеланки на закуска
.

Прикачени снимки

Публикувано: 24 February 2010 - 03:30 PM
За съжаление съвсем случайно получих много неприятна информация за едно от тези кученца. Една потребителка на форума(Алиса), която май е банната по някакви причини, е видяла тази тема и се е споразумяла с нейна приятелка (доколкото разбрах въпросната Zori Ivancheva) да вземе кученцето временно. През това време е пуснала обява, че продава малко лабрадорче и след като са го продали, са си разделили 200 лв двете.
Не мога да гарантирам колко е достоверно всичко, защото просто ми беше споделено от друг човек.
Моля ви проверете тези потребителки, ако се наложи искайте да видите кученцето, което Зори Иванчева е взела, с надеждата, че това не е вярно.
Извинявам се предварително ако е станало недоразумение, но нямаше как да го премълча, защото подобни неща са напълно възможни да се случат и дори да има най-малко съмнение за нещо гнило, трябва да се провери.
Злоупотребилият не е Zori Ivancheva. От темата са изтрити коментарите по неин адрес.
мод
Не мога да гарантирам колко е достоверно всичко, защото просто ми беше споделено от друг човек.
Моля ви проверете тези потребителки, ако се наложи искайте да видите кученцето, което Зори Иванчева е взела, с надеждата, че това не е вярно.
Извинявам се предварително ако е станало недоразумение, но нямаше как да го премълча, защото подобни неща са напълно възможни да се случат и дори да има най-малко съмнение за нещо гнило, трябва да се провери.
Злоупотребилият не е Zori Ivancheva. От темата са изтрити коментарите по неин адрес.
мод

"И в края на нашия живот ние няма да бъдем съдени по това колко дипломи имаме,колко пари сме спечелили или колко големи неща сме направили. Ние ще бъдем съдени по това: „Бях гладен и ти ме нахрани. Бях гол и ти ме облече. Бях бездомен и ти ми даде подслон.” М.Тереза