Рижа Сара - набедена, но спасена търси спешно приемен дом
Публикувано: 25 March 2010 - 02:18 PM
Замина момичето, около 12ч потегли буса и ще пристигнат в Австрия събота рано сутринта. Поуплаши се малко, но ще се окопити.
Като пристигнах при Галя, първо не ми се зарадва, а избяга - все пак последните няколко пъти все я размятам по клетки, тъпча хапове, държа за инжекции, гоним се... Половин час стоя под леглото, какво ли си мислеше "Тая сега идва пак да ме мъкне някъде! Не искам, тук си ми е толкова добре!"
После си се гушихме и чесахме, де - прости ми
Черпихме се и с лакомства, макар че предвид пътуването днес май нищо не трябваше да й даваме. В колата до София пътува съвсем спокойно (и все така спокойно си беше и повръщала
), само два пъти излая - и аз не знам защо, бяхме по средата на магистралата, на 50тина км от София. Но в буса й беше по-закътано и като че ли дори беше по-спокойна - легна си до плюшеното кученце (подарък от Рали
), макар и да беше мааалко оповръщанко от преди това
и кротуваше, докато много други негодуваха.
Ей тази "агресивна" Сара... как спа гушната с Рали на сантиметри от мен - добре си поспахме, те се намачкаха за последно... колко й е мъчно и на нея, и на нашите Бети и Рали... Но знаят, че Саруманката я чака щастие и любов. Наистина е много интелигентно, оправно и уникално куче - Галя сама го потвърди. Характерът й е не е като на средностатистическо куче, и то само в добрия смисъл на думата!
Довечера чак ще мога да пусна снимчици, защото не съм си взела рийдър за фотоапарата
Като пристигнах при Галя, първо не ми се зарадва, а избяга - все пак последните няколко пъти все я размятам по клетки, тъпча хапове, държа за инжекции, гоним се... Половин час стоя под леглото, какво ли си мислеше "Тая сега идва пак да ме мъкне някъде! Не искам, тук си ми е толкова добре!"

Ей тази "агресивна" Сара... как спа гушната с Рали на сантиметри от мен - добре си поспахме, те се намачкаха за последно... колко й е мъчно и на нея, и на нашите Бети и Рали... Но знаят, че Саруманката я чака щастие и любов. Наистина е много интелигентно, оправно и уникално куче - Галя сама го потвърди. Характерът й е не е като на средностатистическо куче, и то само в добрия смисъл на думата!
Довечера чак ще мога да пусна снимчици, защото не съм си взела рийдър за фотоапарата

Публикувано: 25 March 2010 - 02:30 PM
Ники, много се радвам за Сара. Още покрай историята с нейните кутрета си спомням, че сте я гонили за кастрация няколко пъти, че не се получавало ... Как не се давала. И все си мислих как няма шанс и за нея...
И то виж какво стана!
Няма такава радост!!!
И то виж какво стана!
Няма такава радост!!!

Публикувано: 25 March 2010 - 05:27 PM
Късмет и много глезотийки, мило момиченце! Дано има една Ники и там за теб!!!

Публикувано: 26 March 2010 - 01:05 AM
Последна вечер с добрата фея Галя и слънцето Рали:

"Ще ми липсвате!"

Как пътува тя от Пловдивско до Софийско, в компанията на Мишо:

Последни разходки на българска земя:

Като затворник, но някак спокойна... дали пък не усещаше, че е за добро?!

Тук е с плюшеното кученце, подарък от Рали

"Ще ми липсвате!"

Как пътува тя от Пловдивско до Софийско, в компанията на Мишо:

Последни разходки на българска земя:

Като затворник, но някак спокойна... дали пък не усещаше, че е за добро?!

Тук е с плюшеното кученце, подарък от Рали

Публикувано: 26 March 2010 - 10:08 AM
Страхотна си Надя!
Не се отказа и имаше защо!
А кроткото Мишенце като цар - сам се протяга на задната седалка.
Благодаря ти!!!!

А кроткото Мишенце като цар - сам се протяга на задната седалка.

Публикувано: 27 March 2010 - 03:37 PM
Рижавелата е пристигнала заедно с цялата група австрийчета още вчера следобяд!
Тя е била поуплашена, но след като е отишла при приемното си семейство, се е успокоила. Познайте защо - защото имат деца!
Много се надявам да ни зарадват с някоя снимчица, че да си видим Сара в пълния й риж австрийски блясък
Междувременно, прилагам финансов отчет за основните разходи по операция "Рижа Сара" със специални благодарности към Veronika13, Бети и Рали, Албена от жк Стрелбище, fanfann, Elizd, tuty, Francesca, Zonker, denicc и diadra!!!

Остатъкът е пренасочен към измъкнатите от Сеславци болни бебоци.
PS
За малко да забравя - ужасно благодарна съм на Galiadogs за работата, която положи със Сара - върна й доверието в хората! Освен това, тя умираше от ужас от нашийници, нали се наложи да се учи някак с нагръдник - нали помните. А сега да я видите- никакъв проблем с нашийника, а и като цяло на повод ходи много по-добре от моите кучета!
Благродаря й за уюта и любовта, която получи Сара при нея и семейството й!!!

Тя е била поуплашена, но след като е отишла при приемното си семейство, се е успокоила. Познайте защо - защото имат деца!

Много се надявам да ни зарадват с някоя снимчица, че да си видим Сара в пълния й риж австрийски блясък

Междувременно, прилагам финансов отчет за основните разходи по операция "Рижа Сара" със специални благодарности към Veronika13, Бети и Рали, Албена от жк Стрелбище, fanfann, Elizd, tuty, Francesca, Zonker, denicc и diadra!!!

Остатъкът е пренасочен към измъкнатите от Сеславци болни бебоци.
PS
За малко да забравя - ужасно благодарна съм на Galiadogs за работата, която положи със Сара - върна й доверието в хората! Освен това, тя умираше от ужас от нашийници, нали се наложи да се учи някак с нагръдник - нали помните. А сега да я видите- никакъв проблем с нашийника, а и като цяло на повод ходи много по-добре от моите кучета!
Благродаря й за уюта и любовта, която получи Сара при нея и семейството й!!!