Рижа Сара - набедена, но спасена търси спешно приемен дом
Публикувано: 28 March 2010 - 01:34 PM
Ники, поздравление за начина ти на отчитане пред дарителите.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 01 April 2010 - 03:18 PM
Цитирам: "Край. Точ. Одисеята свърши, Сара си има свои хора, свой дом и свое детенце за игра
"!!!
Засега нямам снимки- надявам се да получа. Бях прикачила към паспорта й писъмце с координатите си и молба за новини, дано свърши работа.
Рижавелата с детенцето е била щастлива, стискам палци да я чака дълъг и прекрасен живот с тях!!!

Засега нямам снимки- надявам се да получа. Бях прикачила към паспорта й писъмце с координатите си и молба за новини, дано свърши работа.
Рижавелата с детенцето е била щастлива, стискам палци да я чака дълъг и прекрасен живот с тях!!!
Публикувано: 08 June 2010 - 05:54 PM
Ей за това е борбата и бъхтането... Много се радвам за Саричка!
Nickey, ако бях на твое място, щях да ги изкарам снимчиците, цветни, както си е, лъскави, в малко по-голям формат, и да ги тикна във физиономията на ония патки от детската градина. Това защото си падам малко злобарка
, за теб не зная.
Nickey, ако бях на твое място, щях да ги изкарам снимчиците, цветни, както си е, лъскави, в малко по-голям формат, и да ги тикна във физиономията на ония патки от детската градина. Това защото си падам малко злобарка