Тигровата боксерка Тай търси нов дом
Публикувано: 06 February 2010 - 10:04 PM
Публикувано: 06 February 2010 - 11:05 PM
внимавайте много с избора на стопани....и успех !
Ооо, разбира се, че ще внимавам! Нагледах се на какви ли не ужасии в този форум и няма да позволя да се случи нещо лошо със сладураната. И без това си мисля, че досега не са и обръщали много внимание стопаните и
Публикувано: 06 February 2010 - 11:15 PM
Нали ще я кастрирате преди да я дадете?

but trash bins, loneliness and pain...
Still that won`t keep my tail from wagging
my love I`ll give through sunny days and rain...
Because I know that somewhere I`m awaited
That gives me strength to live another day...
And although with the Fate itself I`m racing
I know I`ll win and I will meet my MAN...
Публикувано: 07 February 2010 - 12:04 AM
Нали ще я кастрирате преди да я дадете?
Аз самата нямам възможност да я кастрирам (не и точно в този момент), освен ако някъде не го правят безплатно или на символична цена. Но много искам да го направя и няма да позволя да я ползват за разплод
Публикувано: 07 February 2010 - 12:13 AM
Изрових това:
"962-42-19 Кастрационен център кв. Хладилника, от 9 до 15 ч. в делнични дни. Центъра може да ви помогне при хващането на някои по-страхливи животни и ако случая го налага - да помогне с транспорт. Центъра в кв. Хладилника кастрира безплатно и домашни любимци!"
От темата "безплатни кастрации на кучета и котки", в началото на подфорума. Не знам доколко е актуална информацията за това дали кастрират домашни безплатно, но то кучето реално си е бездомно. Може да говорите и с другите изброени в темата клиники. Само не я водете в еко равновесие, по-добре помолете тук за финансова помощ.
И само да попитам, сигурно сте се сетили, но разлепихте ли и хартиени обяви в района, където е намерена? Кучето изглежда добре гледано, може стопаните да нямат интернет и да не знаят за този форум.

Публикувано: 07 February 2010 - 01:18 AM
Под "уговорка" имах предвид да се разберем по някакъв начин те да поемат разходите, и да се кастрира още преди да е отишла в новия си дом. Приела съм я като моето собствено куче и в еко равновесие няма да я заведа никога. Ще проуча въпроса с безплатните кастрации на тези места които си написала, дано някъде се съгласят.
А иначе по въпроса с обявите, смятам че направих всичко по силите си да открия "хората" - включително обикаляхме заедно с приятеля ми и кучето в квартала и близките му райони и разпитвахме хората, които живеят там, също и по магазините и т.н. Никой не беше виждал кучето преди. Даже си мисля че е прекарала доста време навън (беше доста мръсна) и може да е от съвсем различен квартал. Когато приятелят ми я е видял, са я гонили глутница бездомни песове и е била доста уплашена. Освен това съм пуснала обяви на поне 10 места в интернет, не само тук. Все си мисля, че ако човек си милее за животното и си го иска щеше да направи всичко възможно да го намери и щеше да търси навсякъде. И честно казано, аз лично след като познавам вече животното, навиците му и състоянието в което беше, не съм съвсем сигурна че са се грижили много за нея
Благодаря за информацията
Публикувано: 07 February 2010 - 01:22 AM
От темата "безплатни кастрации на кучета и котки", в началото на подфорума. Не знам доколко е актуална информацията за това дали кастрират домашни безплатно, но то кучето реално си е бездомно.
Актуална е информацията. Кастрират и домашни. Пращала съм там хора с домашни котки. Само работното време е малко кофти - от понеделник до петък от 13-14 часа.
Публикувано: 07 February 2010 - 03:11 AM
Абсолютно
Публикувано: 28 February 2010 - 09:05 PM
Честито на куч! Най-хубаво е при познати хора и да можете да се виждате! Чудесна развръзка
Публикувано: 28 February 2010 - 09:09 PM

Публикувано: 09 March 2010 - 03:37 PM
Кучето е достатъчно близко до боксер, за да си нмамери стопани и дом!
Познавам "боксери" които се развъждат, със значително по-малко общи белези с породата.
Сещаш се натирените кучета откъде идват, от именно такива собственици !
Тук е " Без дом"
Та ако ти се спори за боксери, влез в клубния форум...нали си регистриран в клуба
Един излишен пост води до появата на други такива, отново без връзка с темата.
Моля, спрете, иначе темата ще се омаже доста бързо.
мод

Вход

Горе
Цитиране +