Цитат
Абе Камелия. Абе аланкоолу, помисли си добре дали не прекаляваш вече. С кои очи се явяваш като защитник на развъдната дейност и на колегиалните взаимоотношения. Ти, която на всеки дошъл да си купи куче от теб, обясняваш какви ги вършат колегите ти и колко некачествени са кучетата им. От къде толкова хора, включително и аз ще сме запознати с подробности и то какви. Предполагам не става въпрос за Били а за твой колега (за когото ти разказваше преди време на всички), който развъждал померан с неродословен щпиц и ги продавал в зоомагазини.Защо нямаш доблестта да им го кажеш в очите а говориш за да им подрониш авторитета. За какъв морал говориш тогава. Нали темата е: Да работим за породата, а не срещу нея, Не са виновни кучетата, а собствениците. Давай тогава по темата и не спестявай на никму нищо. Кажи си истината Камелия, тази истина, която разказваш на клиентите си. Или си гониш твоя собствен интерес.Ти самата разпространяваш за нередностите, които се вършат в развъдниците пък после рьевеш. Бе не рьеви бе Камелия. Никой няма да си купи куче без родословие ако не иска. А този който иска скъпо куче ще си купи от теб, защото разбира се вече си му обяснила колко са лоши на колегите ти. Никой не може да бъде измамен ако не позволи да го измамят.
Да, не е редно да се развъждат кучета домашен клас , а това за което разказваш за почти всеки твой колега , редно ли е мила моя. Еми тогава както си си отворила устата с-у мен, те призовавам да напишеш тук във форума за всички останали за които ми разказа на мен . Мога дори да ти припомня и за още хора на които си говорила. Хайде сега обясни на всички защо да може да вършат нередности в развъдниците а останалите не. Защото ти подбиват пазара, ето за това става въпрос най-вече.
Мисля, че триумфираш преждевременно, има още какво да кажа и мисля, че няма да ти хареса. А към останалите писания няма да взема отношение. Нека всеки сам си вади изводи.
И отново ти напомням, опитай се да не прекрачиш забранената зона. Три пъти мисли, един път пиши.
Интересно е как г-жа Камелия се отклонявала от темата,но не осъзнавате Силвия как вие направихте това.Няма какво повече да кажете по темата с измамата която сте направили,че така рязко я отклонявате и акцентрирате върху кой какво е казал.Пардон,но първо искам скромничко да ви запитам коя сте вие и тъй като не сте развъдник как си позволявате да се месите в отношенията на развъдника "О KBOSS "с нейните колеги?Ако имате останало някакво чувство за морал ще се извините за мерзостта която сте направили,тъй като на всички вече ни е известно. А думата "договор" разбирате ли какво означава?До колкото разбрах сте подписали ЛИЧНО договор с развъдчика "че нямате право на развъдна дейност с това куче" и ви е било продадено ПЕТ клас и на ПЕТ цена.
Аз се "извинявам" ,че "неволно" се върнах на темата и не отделих достатъчно внимание на очевидно интересната ви тема "Кой какво казал и кога".Това е просто комично.Още не доумявам какво има общо това с измамата ви,но нищо явно аз съм смахната.
Съвсем открито си изразявам мнението,при положение че съм абсолютно против това "квартално развъждане" и е редно да посетите линка на Furia да видите къде свършват разни животинки,било то не само кучета,померани и тн,но също така и котки и други животни.
Аз се извинявам,ако съм ви засегнала,но понякога свободното мислене наранява!