Dog.bg Форуми : Да работим за породата, а не срещу нея

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (7 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Да работим за породата, а не срещу нея Не са виновни кучетата, а собствениците

#21 Потребителят е офлайн   Pomeran Икона

• Помераните са като шоколада - един не е достатъчен!
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 08 February 2010 - 03:24 PM

Това е за десерт.
Първото куче е майка 1, второто бяло куче е майка 2.
Първите снимки са в жилището на гордите собственици на майки 1 и 2, а снимките с мраморния под са в дома на Силвия, предполагам че от тази селекция тя има още едно куче,прилича на женско,това на снимката, вероятно също ще е само за домашен любимец.
Ето и текста на самата обява:

Продавам померанчета родени на 3.01.2010г. Гарантиран малък размер/до 3 кг./ и перфектна козина!Кученцата са при майка си,а при желание може да се види и таткото в София.Малките сладури ще са готови за новите си стопани около 18.02.2010г.

И кой говореше за гарантиран размер,че не помня?

Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка
OK BOSS
Kennel & Cattery
Pomeranians;Exotics & Bengals

#22 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip
  • Interests:Кинология, генетика на окраска, обучение на кучето, развъдна дейност, ЧАУ-ЧАУ.

Публикувано: 08 February 2010 - 03:30 PM

Искам да добавя само към предишният си пост - кучето, което закупувах НЕ БЕ ПРЕДНАЗНАЧЕНО ЗА ДОМАШЕН ЛЮБИМЕЦ! Кучето, което се оказа болно с диагнози подтвърдени от три различни клиники, бе с английска кръв, внесено от Русия като основа за бъдещ развъдник - планирах по-нататъшна развъдническа дейност, което включва изложби, снимки за дисплазия, хендлинг, груминг изложбен и другите тям прелести.

И вие ще ми кажете че вие сте измамена задето кучето порасна с няколко сантиметра в повече, при условие че ви бе продадено като пет-класа: тоест не предназначено за по-нататъшен разплод? Къде е кучето което вече го няма?
Цитат
Да Камелия ми продаде куче померан , цвят- кремав, но това куче го няма отдавна.
Защо не го върнахте на развъдника с изискване за компенсация?
User's Signature

Чау - кучето, близнало небето...

#23 Потребителят е офлайн   Pomeran Икона

• PipPipPip

Публикувано: 08 February 2010 - 03:33 PM

Благодаря на Furia,почнах да мисля по едно време че никой не разбира за какво става въпрос, приятно е да видя че съм грешала! af_089.gif ab_041.gif zz_222.gif
User's Signature

Качена снимка
OK BOSS
Kennel & Cattery

#24 Потребителят е офлайн   Pomeran Икона

• PipPipPip

Публикувано: 08 February 2010 - 03:40 PM

Отговор до Furia- кучето което вече го няма е в подписа на Силвия във форума.
И трудно ще иска компенсация за нещо, което напълно я устройваше като цена и опция,защото тя не иска да развъжда. А и няма пари след парите дадени за померан от зоомагазин,който умрял.

И Били прави бебета.
User's Signature

Качена снимка
OK BOSS
Kennel & Cattery

#25 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip
  • Interests:Кинология, генетика на окраска, обучение на кучето, развъдна дейност, ЧАУ-ЧАУ.

Публикувано: 08 February 2010 - 03:44 PM

Цитат(Pomeran @ Feb 8 2010, 03:40 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Отговор до Furia- кучето което вече го няма е в подписа на Силвия.
И прави бебета.

Нищо чудно че тя вече не иска да влиза в този форум - за кварталното размножаване никой няма да я погали по главицата.
Относно кварталното размножаване с участието на мъжките мнението ми е в нашия подфорум:
http://forum.dog.bg/...t...st&p=757115

Остро е, предупреждавам.
User's Signature

#26 Потребителят е офлайн   VelvetDamour Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Икона за мнението  Публикувано: 08 February 2010 - 03:45 PM

Продавам померанчета родени на 3.01.2010г. Гарантиран малък размер/до 3 кг./ и перфектна козина!Кученцата са при майка си,а при желание може да се види и таткото в София.Малките сладури ще са готови за новите си стопани около 18.02.2010г.

Това ме разби......... малките родени на 3.01 и на 18.02 вече вън от конвейра,как успяхте да обезпаразитите,да ваксинирате тези бебенца на 45дни??????? На това ли му казвате ЧЕСТНОСТ???????И как давате гаранции за кг(3кг),като майката видимо е доста повече,за бащата също стана ясно ,че е пораснал и е минал стандарта,че и от козина разбирате,откаде разбрахте какво носи майката отзад????Собственика и сподели ,че е от борса домъкната на килограм,но явно имате пророчески умения ud_009.gif ud_009.gif
User's Signature

Качена снимка

#27 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip

Публикувано: 08 February 2010 - 03:51 PM

Ето къде ще свършат потомците на нейното квартало развъждане, там има и померан, репортажа аз съм го правила:
Бъдете милосърдни, не заплождайте
User's Signature

#28 Потребителят е офлайн   Pomeran Икона

• PipPipPip

Публикувано: 08 February 2010 - 04:01 PM

Цитат
Остро е, предупреждавам.

Съгласна съм, но не е остро, просто е истинското положение на нещата.
User's Signature

Качена снимка
OK BOSS
Kennel & Cattery

#29 Потребителят е офлайн   Silvibg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 February 2010 - 04:07 PM

Абе Камелия. Абе аланкоолу, помисли си добре дали не прекаляваш вече. С кои очи се явяваш като защитник на развъдната дейност и на колегиалните взаимоотношения. Ти, която на всеки дошъл да си купи куче от теб, обясняваш какви ги вършат колегите ти и колко некачествени са кучетата им. От къде толкова хора, включително и аз ще сме запознати с подробности и то какви. Предполагам не става въпрос за Били а за твой колега (за когото ти разказваше преди време на всички), който развъждал померан с неродословен щпиц и ги продавал в зоомагазини.Защо нямаш доблестта да им го кажеш в очите а говориш за да им подрониш авторитета. За какъв морал говориш тогава. Нали темата е: Да работим за породата, а не срещу нея, Не са виновни кучетата, а собствениците. Давай тогава по темата и не спестявай на никму нищо. Кажи си истината Камелия, тази истина, която разказваш на клиентите си. Или си гониш твоя собствен интерес.Ти самата разпространяваш за нередностите, които се вършат в развъдниците пък после рьевеш. Бе не рьеви бе Камелия. Никой няма да си купи куче без родословие ако не иска. А този който иска скъпо куче ще си купи от теб, защото разбира се вече си му обяснила колко са лоши на колегите ти. Никой не може да бъде измамен ако не позволи да го измамят.
Да, не е редно да се развъждат кучета домашен клас , а това за което разказваш за почти всеки твой колега , редно ли е мила моя. Еми тогава както си си отворила устата с-у мен, те призовавам да напишеш тук във форума за всички останали за които ми разказа на мен . Мога дори да ти припомня и за още хора на които си говорила. Хайде сега обясни на всички защо да може да вършат нередности в развъдниците а останалите не. Защото ти подбиват пазара, ето за това става въпрос най-вече.
Мисля, че триумфираш преждевременно, има още какво да кажа и мисля, че няма да ти хареса. А към останалите писания няма да взема отношение. Нека всеки сам си вади изводи.
И отново ти напомням, опитай се да не прекрачиш забранената зона. Три пъти мисли, един път пиши.

#30 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip

Публикувано: 08 February 2010 - 04:11 PM

Мадам, престанете да ни въвличате в някакви клюки и да насъсвкате развъдчиците помежду си като замажете факта че се занимавате с кварталното развъждане, при условие че самата вие признавате че това не е редно.
Къде е кучето, което вече, както самата вие твърдите, го няма? Защо не го върнахте на развъдчицата с претенции и искането на компенсация?
Къде е кучето
Цитат(Silvibg @ Feb 8 2010, 10:52 AM) <{POST_SNAPBACK}>
И сега да стигнем до най-същественото по темата : Да Камелия ми продаде куче померан , цвят- кремав, но това куче го няма отдавна. Аз имам куче минищпиц – оранжав, който няма нищо общо с кучето, което ми е продала въпросната Камелия.

и какво направихте с него?

Оставете я лошата развъдчица, кучето сега използвате ли го за кварталните скачки?
User's Signature

#31 Потребителят е офлайн   VelvetDamour Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 08 February 2010 - 04:41 PM

И отново ти напомням, опитай се да не прекрачиш забранената зона. Три пъти мисли, един път пиши.
[/quote]

Silvibg ПРИЗОВАВАМ ВИ!!!!!! Спазвайте добрия тон,заплахите, клюките,кой каде и на кого казал си ги изяснявайте на лични!!!!!!!! И не измествайте темата....Тук не е мястото да рекламирате махленските скачки!!!!!!!!

МОД
User's Signature

Качена снимка

#32 Потребителят е офлайн   IrinaAlexandrovna Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 08 February 2010 - 05:39 PM

Цитат
Абе Камелия. Абе аланкоолу, помисли си добре дали не прекаляваш вече. С кои очи се явяваш като защитник на развъдната дейност и на колегиалните взаимоотношения. Ти, която на всеки дошъл да си купи куче от теб, обясняваш какви ги вършат колегите ти и колко некачествени са кучетата им. От къде толкова хора, включително и аз ще сме запознати с подробности и то какви. Предполагам не става въпрос за Били а за твой колега (за когото ти разказваше преди време на всички), който развъждал померан с неродословен щпиц и ги продавал в зоомагазини.Защо нямаш доблестта да им го кажеш в очите а говориш за да им подрониш авторитета. За какъв морал говориш тогава. Нали темата е: Да работим за породата, а не срещу нея, Не са виновни кучетата, а собствениците. Давай тогава по темата и не спестявай на никму нищо. Кажи си истината Камелия, тази истина, която разказваш на клиентите си. Или си гониш твоя собствен интерес.Ти самата разпространяваш за нередностите, които се вършат в развъдниците пък после рьевеш. Бе не рьеви бе Камелия. Никой няма да си купи куче без родословие ако не иска. А този който иска скъпо куче ще си купи от теб, защото разбира се вече си му обяснила колко са лоши на колегите ти. Никой не може да бъде измамен ако не позволи да го измамят.
Да, не е редно да се развъждат кучета домашен клас , а това за което разказваш за почти всеки твой колега , редно ли е мила моя. Еми тогава както си си отворила устата с-у мен, те призовавам да напишеш тук във форума за всички останали за които ми разказа на мен . Мога дори да ти припомня и за още хора на които си говорила. Хайде сега обясни на всички защо да може да вършат нередности в развъдниците а останалите не. Защото ти подбиват пазара, ето за това става въпрос най-вече.
Мисля, че триумфираш преждевременно, има още какво да кажа и мисля, че няма да ти хареса. А към останалите писания няма да взема отношение. Нека всеки сам си вади изводи.

Интересно е как г-жа Камелия се отклонявала от темата,но не осъзнавате Силвия как вие направихте това.Няма какво повече да кажете по темата с измамата която сте направили,че така рязко я отклонявате и акцентрирате върху кой какво е казал.Пардон,но първо искам скромничко да ви запитам коя сте вие и тъй като не сте развъдник как си позволявате да се месите в отношенията на развъдника "О KBOSS "с нейните колеги?Ако имате останало някакво чувство за морал ще се извините за мерзостта която сте направили,тъй като на всички вече ни е известно. А думата "договор" разбирате ли какво означава?До колкото разбрах сте подписали ЛИЧНО договор с развъдчика "че нямате право на развъдна дейност с това куче" и ви е било продадено ПЕТ клас и на ПЕТ цена.
Аз се "извинявам" ,че "неволно" се върнах на темата и не отделих достатъчно внимание на очевидно интересната ви тема "Кой какво казал и кога".Това е просто комично.Още не доумявам какво има общо това с измамата ви,но нищо явно аз съм смахната.
Съвсем открито си изразявам мнението,при положение че съм абсолютно против това "квартално развъждане" и е редно да посетите линка на Furia да видите къде свършват разни животинки,било то не само кучета,померани и тн,но също така и котки и други животни.
Аз се извинявам,ако съм ви засегнала,но понякога свободното мислене наранява!

#33 Потребителят е офлайн   bobivani Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 08 February 2010 - 05:42 PM

Цитат(VelvetDamour @ Feb 8 2010, 03:45 PM) <{POST_SNAPBACK}>

Това ме разби......... малките родени на 3.01 и на 18.02 вече вън от конвейра,как успяхте да обезпаразитите,да ваксинирате тези бебенца на 45дни??????? На това ли му казвате ЧЕСТНОСТ???????И как давате гаранции за кг(3кг),като майката видимо е доста повече,за бащата също стана ясно ,че е пораснал и е минал стандарта,че и от козина разбирате,откаде разбрахте какво носи майката отзад????Собственика и сподели ,че е от борса домъкната на килограм,но явно имате пророчески умения ud_009.gif ud_009.gif

скъпи разбирачев на кучета.....каде прочете че малките сладкиши ще са ваксинирани........ и защо ми се качвате всичките по.........потника зад гърбът ми....... имам линк,имам и мейл,пишето до мен!!!!!имам си кученца ,ще си ги кръщавам както си искам и продавам.....за колкото ми харесва!!!

#34 Потребителят е офлайн   IrinaAlexandrovna Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 08 February 2010 - 05:45 PM

Цитат(bobivani @ Feb 8 2010, 03:42 PM) <{POST_SNAPBACK}>
скъпи разбирачев на кучета.....каде прочете че малките сладкиши ще са ваксинирани........ и защо ми се качвате всичките по.........потника зад гърбът ми....... имам линк,имам и мейл,пишето до мен!!!!!имам си кученца ,ще си ги кръщавам както си искам и продавам.....за колкото ми харесва!!!

Aуу Velvet Damour те даже няма да са ваксинирани....Честен е поне! ae_085.gif

#35 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip

Публикувано: 08 February 2010 - 05:52 PM

Цитат(bobivani @ Feb 8 2010, 05:42 PM) <{POST_SNAPBACK}>

И ще ги продадете на 45 дена без вакцини?????????????????
Никой не ви лази по потника, не се самоласкайте, току що регистрирал се нов потребителю, но прекупвачите и пупи-миловете (фермери по производство на малките) не са добре дошли сред хората които наистина обичат кучета, камо ли са фенове на определена порода, да не говорим пък за развъдници.

До Силвия, вие след като сте наясно че кучето ви е домашен любимец, не предназначено за разплод, и не е померан а мини-шпиц, кой е измамника щом го пускате за скачка като померан и то пет-класа???
Крадеца вика дръжте крадеца.
User's Signature

#36 Потребителят е офлайн   VelvetDamour Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 08 February 2010 - 05:57 PM

Цитат(bobivani @ Feb 8 2010, 05:42 PM) <{POST_SNAPBACK}>

А извинявам се надцених ви,даже няма и да ги ваксинирате е то защто ли е нужно ????А сега след днешната ви регистрация спецялно за да напишете тук колко "добри' дела сътворявате,какво очаквате да ви наградим ли????????????

П.С За който не е известно това е собственика на майките с когото Silvibg извършва "СЕЛЕКЦИЯТА" си..............
User's Signature

Качена снимка

#37 Потребителят е офлайн   bobivani Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 08 February 2010 - 05:58 PM

A

#38 Потребителят е офлайн   IrinaAlexandrovna Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 08 February 2010 - 06:01 PM

Цитат(bobivani @ Feb 8 2010, 03:42 PM) <{POST_SNAPBACK}>
имам си кученца ,ще си ги кръщавам както си искам и продавам.....за колкото ми харесва!!!

Послепис:
Това може би трябва да изглежда така "Има си кученца,ще си ги кръщавам както си искам и ще мамя хората както си искам и за колкото ми харесва"

Сигурно наистина е голяма гордост да се регистрирате тук само да се похвалите с "бизнеса" БРАВО dry.gif

#39 Потребителят е офлайн   VelvetDamour Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 08 February 2010 - 06:03 PM

bobivani Не се хабете да пишете глупости тук,така или иначе ще бъдете изтрит.Това не е форум за безпородно и безогледно развъждачество
User's Signature

Качена снимка

#40 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip

Публикувано: 08 February 2010 - 06:06 PM

Цитат(VelvetDamour @ Feb 8 2010, 06:03 PM) <{POST_SNAPBACK}>
bobivani Не се хабете да пишете глупости тук,така или иначе ще бъдете изтрит.Това не е форум за безпородно и безогледно развъждачество

Не ги трийте тези съобщения, моля. Те със Силвия са искали да извадят окото на автора на темата, а са й изписали веждата. Така става винаги, когато невежите се месят там, за което хората се учат с години.

И двете женски ли са негови? И ги е пуснал на ЕДИН и СЪЩ мъжки? Браво, достоен пример за "развъдна" дейност (аплодира иронично)

Господи, какво правят парите с хората. А го отнасят после кучета...

Освен едно
Цитат(bobivani @ Feb 8 2010, 05:58 PM) <{POST_SNAPBACK}>
A

след вашите "смели" мнения няма какво да кажете.
User's Signature

• (7 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни