Dog.bg Форуми : Да работим за породата, а не срещу нея

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (7 Страници) +
  • « Първа
  • 5
  • 6
  • 7
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Да работим за породата, а не срещу нея Не са виновни кучетата, а собствениците

#121 Потребителят е офлайн   VelvetDamour Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители
Публикувано: 22 February 2010 - 11:00 PM

Цитат(evelina_pom @ Feb 22 2010, 09:24 PM) <{POST_SNAPBACK}>
VelvetDamour Извинявам се не разбрах,че вече този човек няма достъп до форума! smile.gif Прав си достатъчно е просто да спре да пише тук!

ae_085.gif ae_085.gif

Цитат(Furia_S @ Feb 22 2010, 09:46 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Кастрация, кастрация, само кастрация в момент на продажба, като си регна развъдник само така ще продавам пет-класа, че ей го виж ко става.
rc_036.gif rc_036.gif
User's Signature

Качена снимка

#122 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip
  • Interests:Кинология, генетика на окраска, обучение на кучето, развъдна дейност, ЧАУ-ЧАУ.

Публикувано: 23 February 2010 - 11:08 AM

Бобивани,
Подобна гледка има във всяка една порода. Повтарям - всяка. Питай ме мен за нашата порода и аз мога да ти поразкажа как и къде ги плодят куци, дисплазни, с ентропия-ектропия, живеещи по 5-6 години. Само че когато става дума за развъдник - има си инстанции, след сигнал към които въпросния развъдник може да има големи неприятности, включително до затварянето му. Така че ти недей за твоето размножаване да си търсиш индулгенции, като сочиш с пръст развъдна дейност на другите. Техните грешки има кой да им ги търси, споко, това не значи че ти имаш оправдание с твоята дружка.
Като си толкова голям кучкар, щеше да ти е ясно докъде ще доведе вашият ксерокс. И като толкова много плюеш развъдчицата с къв акъл пък си заплодил кучетата си точно с нейното? Че и с дисквалифициращ порок.
"Детска закачка" било, ще ви се не знае в закачките и игричките - ето я "детската закачка" като резултат от големия кучкарлък на такива като теб: лежи в краката ми, пак ще сме на ветеринар, отново се е разкуцал, идва лято и не знам дали и тази година ще му издържи сърцето. И не ми е за парите които давам по лекари, не мога да го гледам как се мъчи този нещастник, който го е произвел някой дето решил да си поиграе на детските закачки.
Ако беше кучкар щеше да знаеш как се отразяват на кучета вашите игрички.
Пфу, аман.
User's Signature

Чау - кучето, близнало небето...

#123 Потребителят е офлайн   VelvetDamour Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 23 February 2010 - 11:23 AM

Съжалявам но явно dog.bg още не е успял да стигне до компа за да банне въпросния търговец,но и това ще стане скоро,а дотогава аз ще го ограничавам да пише глупостите си тук.
User's Signature

Качена снимка

#124 Потребителят е офлайн   PAMPER_POM Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 23 February 2010 - 11:23 AM

честно да ви кажа направо се обърках с този форум .. влизам чета нещо .. влизам след това темата заключена, влизам в друга тема чета нещо друго .. влизам пак, то ВЕЧЕ ИЗЧЕЗНАЛО ud_009.gif
ТОВА ЦЕНЗУРА ЛИ Е !!!! ....ще се обсъжда и ще се пише само в тема която харесва на някои хора
Нямам нищо лично никои, но това е форум и всеки трябва да може да каже всичко, как се получава така че изчезват постове ....
User's Signature

www.pamperpom.com
Информация за породата, стандарти, развъдници...

Качена снимка

#125 Потребителят е офлайн   VelvetDamour Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 23 February 2010 - 11:29 AM

Цитат(PAMPER_POM @ Feb 23 2010, 11:23 AM) <{POST_SNAPBACK}>
честно да ви кажа направо се обърках с този форум .. влизам чета нещо .. влизам след това темата заключена, влизам след това в друга тема чета нещо друго .. влизам пак то ВЕЧЕ изчезнало ud_009.gif
ТОВА ЦЕНЗУРА ЛИ Е !!!! ....ще се обсъжда и ще се пише само в тема която харесва на някои хора
Нямам нищо лично никои, но това е форум и всеки трябва да може да каже всичко, как се получава така че изчезват постове ....

ud_009.gif За кой постове по точно говориш,тук единствено постове на въпросния"bobivani" са трити и то по обясними причини!!!
User's Signature

Качена снимка

#126 Потребителят е офлайн   PAMPER_POM Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 23 February 2010 - 11:39 AM

според мен какъвто и да е (търговец, развъдчик или любител на породата) не трябва да се изтриват постове на никои .. освен ако не са вулгарни, тогава е обяснимо. В противен случаи се налага цензура и не се дава възможност на засегнатият човек да отговори.
Аз съм против изтриването на постове !
User's Signature

www.pamperpom.com
Информация за породата, стандарти, развъдници...

Качена снимка

#127 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip
  • Interests:Кинология, генетика на окраска, обучение на кучето, развъдна дейност, ЧАУ-ЧАУ.

Публикувано: 23 February 2010 - 11:45 AM

Цитат(PAMPER_POM @ Feb 23 2010, 11:39 AM) <{POST_SNAPBACK}>
според мен какъвто и да е (търговец, развъдчик или любител на породата) не трябва да се изтриват постове на никои .. освен ако не са вулгарни, тогава е обяснимо. В противен случаи се налага цензура и не се дава възможност на засегнатият човек да отговори.

дог.Бг като форум има правила:

Цитат
6. Недоговорени рекламни теми, скрити и явни реклами. Забранено е и развиването на търговска дейност във форумите. За недопустими се считат:
а) реклами на продукти, нямащи връзка с тематиката на форума;
б) обяви за търсене на партньори за нерегламентирано развъждане;
в) обяви за продажби на извънклубни кучила;
г) агресивни реклами, подтикващи потребителите да купуват каквото и да било;
д) реклами на зооборси и ферми за кученца;

Кварталните размноженци не мога да ги сложа под един знаменател с развъдник, сори. Така че точно търговците не се толерират тук, това е още от 2004-та година, откакто е създаден форума.

User's Signature

Чау - кучето, близнало небето...

#128 Потребителят е офлайн   VelvetDamour Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 23 February 2010 - 11:53 AM

Цитат(PAMPER_POM @ Feb 23 2010, 11:39 AM) <{POST_SNAPBACK}>

Да напълно съм съгласен с теб,само с едно обаче несъм.Тук не е мястото за реклама на квартални скачки и породоподобни кучила разхвърляни по родните пазари.Този вид дейност няма как да бъде толериран в този форум.
User's Signature

Качена снимка

#129 Потребителят е офлайн   Pomeran Икона

• Помераните са като шоколада - един не е достатъчен!
  • PipPipPip

Публикувано: 23 February 2010 - 02:59 PM

Това нещо се изживяваше като звезда във форума, пишейки ,че му правим реклама!Представяте ли си за какво говорим!Отделно личните му коментари за потника и ,,мъжкарските,, му фантазии и обиди , които слава богу и той не може да обрисува словесно.
Съжалявам, не мисля,че такъв човек има място тук, особено когато темата беше за него и Силвия, той е анти пример, не му е мястото тук.
User's Signature

Качена снимка
OK BOSS
Kennel & Cattery
Pomeranians;Exotics & Bengals

#130 Потребителят е офлайн   nazabravimata445 Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 23 February 2010 - 09:54 PM

Цитат(iveta 2 @ Feb 20 2010, 09:53 PM) <{POST_SNAPBACK}>
На мен ми забраниха ab_041.gif

аз не знам'' на мен ми забраниха ''мисля , че все пак живеем в свободна даржава о т. 1908 г . А за мода да спре да трии коментари не само аз го забелязам но и други . Иначе помчетата са супер и надявам се като посабера малко парички 6те си купя от лицензиран развадник. Лека Вечер

#131 Потребителят е офлайн   lazo Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 23 February 2010 - 10:12 PM

Аз пък предлагам на МОД не само да трие постове на фермери и квартални псевдо развъжддачи, но да започне поголовно да "цензурура" неграмотни и не по темата постове.
Извинявам се за спама!!!

#132 Потребителят е офлайн   nazabravimata445 Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 23 February 2010 - 10:16 PM

Цитат(lazo @ Feb 23 2010, 10:12 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Аз пък предлагам на МОД не само да трие постове на фермери и квартални псевдо развъжддачи, но да започне поголовно да "цензурура" неграмотни и не по темата постове.
Извинявам се за спама!!!

аз нито сам обиждала нито нищо в момента нещо се заяждаш , но нищо Лека Вечер ОК аз сам сагласена сас всички вас които са против разваждането на всяко разгонване НЕКА ДА ОПАЗИМ ПОРОДАТА

#133 Потребителят е офлайн   VelvetDamour Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 23 February 2010 - 10:22 PM

Цитат(nazabravimata445 @ Feb 23 2010, 09:54 PM) <{POST_SNAPBACK}>

аз не знам'' на мен ми забраниха ''мисля , че все пак живеем в свободна даржава о т. 1908 г . А за мода да спре да трии коментари не само аз го забелязам но и други . Иначе помчетата са супер и надявам се като посабера малко парички 6те си купя от лицензиран развадник. Лека Вечер

nazabravimata445 Добре дошла в нашия форум ae_085.gif ,имам един въпрос към теб.Как успя да се регистрираш тук в 9:43 и в 9:54 вече беше изчела темата та и заключение си направи и предложения имаш tb_195.gif tb_195.gif Поздрави явно си добре подготвена rc_036.gif
User's Signature

Качена снимка

#134 Потребителят е офлайн   nazabravimata445 Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 23 February 2010 - 10:25 PM

Цитат(VelvetDamour @ Feb 23 2010, 10:22 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(nazabravimata445 @ Feb 23 2010, 09:54 PM) <{POST_SNAPBACK}>

nazabravimata445 Добре дошла в нашия форум ae_085.gif ,имам един въпрос към теб.Как успя да се регистрираш тук в 9:43 и в 9:54 вече беше изчела темата та и заключение си направи и предложения имаш tb_195.gif tb_195.gif Поздрави явно си добре подготвена rc_036.gif

aз я чета от почти самото начало и не се месех ,но вече днес като прочетох написаното ми доиде от ватре.

#135 Потребителят е офлайн   VelvetDamour Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 23 February 2010 - 10:30 PM

Не че разбрах нещо от отговора ти,но както и да е ab_041.gif ,много се отдалечихме от темата та предлагам да се придържаме към нея ba_025.gif
User's Signature

Качена снимка

#136 Потребителят е офлайн   Pomeran Икона

• Помераните са като шоколада - един не е достатъчен!
  • PipPipPip

Публикувано: 24 February 2010 - 11:31 AM

Явно темата е много намясто, толкова ангажиран народ и засегнат от нея,не съм подозирала,че има.
Ако МОД не си е на мястото, за да редактира обидите и рекламите на квартално-заплождащите индивиди, трябва да е МОД на далавера.ком-където им е мястото.
Това е форум на породата померански шпиц и такива индивиди нямат място тук.Темата касае развитието на породата и аспектите му.Изключва заплождането с неродословни кучета като аспект от развитието на породата, освен ако развитието не е със знак ,,-,,.
Предлагам тези, които смятат,че на такива ферми им е спрян въздуха, направо да си общуват с тях на лични бележки.

Имам въпрос- към всички възразяващи по повод цензурата-кога ще се изкажете по темата?

User's Signature

Качена снимка
OK BOSS
Kennel & Cattery
Pomeranians;Exotics & Bengals

• (7 Страници) +
  • « Първа
  • 5
  • 6
  • 7
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема