Dog.bg Форуми : Спрете безогледната търговия с животни. Не купувайте животни от борси, ферми и зоомагазини.

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (31 Страници) +
  • « Първа
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Спрете безогледната търговия с животни. Не купувайте животни от борси, ферми и зоомагазини. ТОВА НЕ СА ЧИХУАХУА !!!

#101 Потребителят е офлайн   ivan-z Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 05 September 2009 - 08:31 PM

radison- Направо влетяхте с кучето си в Форума , представихте го в ТОчНАТА ТЕМА ab_041.gif . Сами казахте че са ви излъгали , никой не ви е нападал а ВИЕ СЕ ОБИЖДАТЕ ОТ ИСТИНАТА . И почнахте да Обиждате наред . / мн си ми е хубаво кученцето/ отново точно казано af_089.gif Хубаво кученце ДА , Но хубаво чихуахуа определено НЕ , нали не очаквахте да ви похвалим и да му се възхищаваме , след катто не ви интересува мнението на пишещите тук ПРОСТО НЕ ГО ИСКАТЕ И МИСЛЯ ВИ КАЗАХ в коя тема само АХКАТ . mg_062.gif
User's Signature

р-к http://zlaticamountain.com/

Който не е ЛУД не е НОРМАЛЕН

#102 Потребителят е офлайн   radison Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 September 2009 - 01:37 PM

извинявай те ,последните няколко коментара са направени от сина ми и днес като ги видях така ми стана неудобно .извинявай те тинейжърска работа .по темата а дали има някъкав начин да се накажат такива който продават една порода за др .аз например знам къде живее жъпросната дама имам и телефона ,но какво от това dry.gif

#103 Потребителят е офлайн   techichi Икона

• !!! CHIHUAHUA !!!
  • PipPipPip
  • Interests:https://www.facebook.com/mini.muzzles

Публикувано: 06 September 2009 - 02:03 PM

Официален начин няма! smile.gif С този случай, а и във всички подобни наказаните са само покупателите.Всеки взима решение сам!Неинформираността и прибързаните решения водят до тези резултати.На вас не са Ви продали една порода за друга ,а класически мелез тип ,,пинчерче,, за чихуахуа с надявам се подходящата цена. smile.gif
User's Signature

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia

#104 Потребителят е офлайн   radison Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 September 2009 - 02:10 PM

трябваше първо да се поинтересувам и тогава д а купувам ,но вече няма значение ,но трябва да се предпазят др хора от грешка като моята защото аз не съм дала мн пари ,но има такова кадето дават и се оказват излъгани трябва да се намери начин да се спре този вид измама

#105 Потребителят е офлайн   techichi Икона

• !!! CHIHUAHUA !!!
  • PipPipPip

Публикувано: 06 September 2009 - 02:55 PM

Ние правим каквото можем и ако сте забелязала пишете в точната тема!Цялата тема ЧИХУАХУА крещи това! smile.gif
User's Signature

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia

#106 Потребителят е офлайн   Miss_Dior Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 06 September 2009 - 05:07 PM

Здравейте ,
искам да предупредя всички които искат да се здобият с тази уникална порода кученца да НЕ СЕ доверяват на безумни обяви особедно на тези - ''ПОДАРЯВАМ'' . Аз лично станах жертва на такава измама от Камерун . Случайно видях обява написана на английски и пишеше подаряваме кученца . Писах имейл на жената и тя ми отговори , че живее в Камерун и , че няма възможност да гледа кучета . Всичко пишеше доста убедително и за съжаление станах жертва на такава измама. Поиска 150 $ за билет на кучето но после каза, че трябвало да пратя още 300$ за осиг . След като пратих и тези пари седях цял ден да чакам кучето но то така и не пристигна . Когато си влезнах в имейла пишеше пратете още 800$ пак за осиг . Тогава естествено се уверих , че всичко е измама ! На другия ден прочетох , че и други хора са били измамени за това не правете тази грешка . Надявам се да съм помогнала на някой да вземе правилното решение . Ако толкова много искате да имате такова кученце просто отидете и си го купете от най-добрия развъдник както направих аз после от Италия !

#107 Потребителят е офлайн   techichi Икона

• !!! CHIHUAHUA !!!
  • PipPipPip

Публикувано: 06 September 2009 - 05:18 PM

Моля ,уточнете и цената на която сте си купила кучето,за да убедите хората от там да си купят куче!
Незапознатите за това си купуват псевдо чихуахуа от обяви,зоомагазини и т.н.защото искат чихуахуа,но все пропускат факта ,че това е една от най-скъпите породи,а нямат пари.Смятат,че цените на нашите развъдници са много високи,а какво остава като се запознаят с цените на чуждите...Ще благословят по български и пак ще отидат на борсите,защото то тия кученца много приличат на истинските и са сладички, пък са къде -къде по-евтинки!
User's Signature

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia

#108 Потребителят е офлайн   Bellaa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 September 2009 - 05:44 PM

Цитат(techichi @ Sep 6 2009, 06:18 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Моля ,уточнете и цената на която сте си купила кучето,за да убедите хората от там да си купят куче!
Незапознатите за това си купуват псевдо чихуахуа от обяви,зоомагазини и т.н.защото искат чихуахуа,но все пропускат факта ,че това е една от най-скъпите породи,а нямат пари.Смятат,че цените на нашите развъдници са много високи,а какво остава като се запознаят с цените на чуждите...Ще благословят по български и пак ще отидат на борсите,защото то тия кученца много приличат на истинските и са сладички, пък са къде -къде по-евтинки!

Абсолютно съгласна съм с techichi... но ми хрумна и друго нещо. Представете си щом тези хора не си правят труда да проучат нещата как стоят за породата, която са избрали и се хвърлят на първото евтинко кученце, което видят... как ли гледат тези животинки? Дали изобщо знаят, че преди 3та ваксина не трябва да излизат и да се срещат с други кученца? Дали знаят най-малките и важни подробности в това как да отгледат своето кученце здраво?

#109 Потребителят е офлайн   techichi Икона

• !!! CHIHUAHUA !!!
  • PipPipPip

Публикувано: 06 September 2009 - 06:01 PM

Има толкова много хора,които дори не подозират,че се правят три ваксини на бебетата,камо ли да са чували за карантина! ab_041.gif Все още голяма част от отглеждачите на кучета и котки смятат,че животното им щом е нечистопородно не трябва да му се слагат въобще васкини!Също,че не трябва да се лигави с там некви си специални храни за кучета,те са скъпи!Що да не яде хляб с кокали,на него толкова му харесва,нали е куче!Да не говорим,че много хора търсят чихуахуа или друго дребно куче за игра на детето си!Но не с възпитателна цел и съзнанието за живо същество,а като средство за убиване на времето особено през лятната ваканция!Щото плюшената играчка не забавлява като кученцето.Особено когато е още много малко за отбиване от майка си!
User's Signature

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia

#110 Потребителят е офлайн   TokioHotel Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 September 2009 - 06:05 PM

Цитат(techichi @ Sep 6 2009, 04:01 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Все още голяма част от отглеждачите на кучета и котки смятат,че животното им щом е нечистопородно не трябва да му се слагат въобще васкини!

Точно! Познавам хора с малки деца, които имат бъхлясали кучета.
User's Signature

Качена снимка

Любителите на животни са особена порода хора,
хуманни и щедри духом, способни на дълбока съпричастност,
може би малко склонни към сантименталност и със сърца, големи колкото безоблачното небе.

#111 Потребителят е офлайн   Miss_Dior Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 06 September 2009 - 06:24 PM

И аз съм напълно съгласна . За съжаление хората в България искат чихуахуа просто за престиж или за занимавка за децата им но не си дават сметка , че това е скъпа порода и , че трябва да се отделя специално внимание . Не може да си купиш чихуахуа за 500 лв и да твърдиш , че е с радословие СМЕШНО Е . В крайна сметка ако не можеш да си позволиш куче от таква скъпа порода по -добре изобщо не си взимай .

#112 Потребителят е офлайн   Miss_Dior Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 06 September 2009 - 06:34 PM

Цитат(techichi @ Sep 6 2009, 06:18 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Моля ,уточнете и цената на която сте си купила кучето, !

Кученцето го взех за 750 евро

#113 Потребителят е офлайн   Bellaa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 September 2009 - 06:38 PM

Цитат(Miss_Dior @ Sep 6 2009, 07:24 PM) <{POST_SNAPBACK}>
И аз съм напълно съгласна . За съжаление хората в България искат чихуахуа просто за престиж или за занимавка за децата им но не си дават сметка , че това е скъпа порода и , че трябва да се отделя специално внимание . Не може да си купиш чихуахуа за 500 лв и да твърдиш , че е с радословие СМЕШНО Е . В крайна сметка ако не можеш да си позволиш куче от таква скъпа порода по -добре изобщо не си взимай .

Именно! Така обричат не само себе си на нещастие, че са ги излъгали, но и животинчето, което никога няма да получи достатъчно любов и грижи, за да бъде пълноценно...

#114 Потребителят е офлайн   techichi Икона

• !!! CHIHUAHUA !!!
  • PipPipPip

Публикувано: 06 September 2009 - 06:43 PM

Нищо няма да коментирам,защото пак ще има обидени и неразбрали.Само ще кажа,че от този момент цените на чихуатата по обявите ще се вдигнат ab_041.gif Аз за себе си изводите ги направих.
User's Signature

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia

#115 Потребителят е офлайн   Miss_Dior Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 06 September 2009 - 07:32 PM

Цитат(techichi @ Sep 6 2009, 07:43 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Нищо няма да коментирам,защото пак ще има обидени и неразбрали.Само ще кажа,че от този момент цените на чихуатата по обявите ще се вдигнат ab_041.gif Аз за себе си изводите ги направих.

Докато има измамници за съжаление е така . Но чесните хора които се занимават с развъждане на дребни породи знаят точната цена в България и не мисля , че я биха променили . Цената трябва да отговаря на качеството .
За съжаление обаче има много хора които си предстаят пинчерите например за чихуахуа дори докато ги разхождат в парка , това е много жалко особедно за кученцето то не е виновно , че стопанина му избива комплекс от това , че не е от най - скъпата порода .

#116 Потребителят е офлайн   ivan-z Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 18 September 2009 - 12:16 AM

Една интересна обява ab_041.gif ab_041.gif ab_041.gif ab_041.gif ab_041.gif София-продавам мини чихоа хоа
Собствен развъдник, евро паспорт , ваксини , гарантиран произход !!
400 BGN

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

#117 Потребителят е офлайн   lilia9532 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 September 2009 - 08:45 AM

Аз незнам как хората се хващат предполагам че правописната грешка чихоахоа не е от ivan-z но хората купуват такива кученца е защото всеки човек гледа кам евтиното гледаш едно клипче в vbox на което едно момиче продаваше своите "чихуахуа" бебета аз и писах и я попитах калко струват и се оказа че кученцата са на скромната цена от 500 лв. И мисла че е съвсем нормално хората да си ги купуват защото им се струват евтини или просто са много доверчиви. Няма нищо лошо в кучета без порода из има текова куче само един от родителите му е немска овчарка защото има черта на немска овчарка в него но само това обаче не си представям нито една секунда от живота ми без него преди 5 години ни го бяха оставили пред гаража (аз живея в къща) и още 6 кученца точно на Бъдни вечер аз тогава бяь малка и много се зададвах че си имам кученце защото предишното ни беше женска разгони се и избяга обаче сега като чета тези обяви за "истински чихуахуа" направо се чудя как можеш да ги напише някой а пък да ги продаде но какво се чъдя това е България. Малко се отклоних от темата исках да кажа на тези които са ги излъгали да си обичат кученцата и да не съжаляват те за нищо не са виновни.Радвайте им се и ги обичайте

#118 Потребителят е офлайн   ivan-z Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 11 October 2009 - 07:44 PM

една обява на която според мен ще се хванат доста хора , но пак НИщО ОБщО С ПОРОДАТА за която се продават кученцата и то за нескромната сума от 800 лв eg_033.gif eg_033.gif eg_033.gif -----------------Малки чистокръвни сладури, родени на 02.09.2009г, търсят своите стопани ea_103.gif

Прикачени снимки

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

#119 Потребителят е офлайн   techichi Икона

• !!! CHIHUAHUA !!!
  • PipPipPip

Публикувано: 11 October 2009 - 09:47 PM

А пък в Бургас търсят на една ,,чихуахуа,,дългокосместа ,,дългокосмест мъжкар от същата порода до 21 см,, ab_041.gif ab_041.gif ab_041.gif Ейййй ,големи майстори се навъдиха бре!То я владеят генетиката по-добре от господ ea_103.gif Е как пък го изчисли,че трябва да е до 21см,явно това е бургаският критерий за качество ab_041.gif ab_041.gif ab_041.gif И вероятно това ще е гаранция,че ще се народят дребосъци идеални за продаване ab_041.gif
Еми така де,като съм набедена че съм от групата на гаднярите поне да кажа какво мисля,че да има за какво да ме ...после ab_041.gif
User's Signature

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia

#120 Потребителят е офлайн   Норита Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 12 October 2009 - 06:46 AM

Ех, techichi, наистина си гадна ab_041.gif . До 21см ... а грамажа не казаха ли? Все едни си търсят килимче. Айде всички хващайте рулетките. ab_041.gif
18+ то кой не търси 21 сантиметра... db_046.gif
User's Signature

Когато хората разберат, че животните могат да чувстват, животните ще разберат, че хората могат мислят.

Качена снимка

• (31 Страници) +
  • « Първа
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема