Спрете безогледната търговия с животни. Не купувайте животни от борси, ферми и зоомагазини. ТОВА НЕ СА ЧИХУАХУА !!!
Публикувано: 05 September 2009 - 08:31 PM
Публикувано: 06 September 2009 - 01:37 PM
Публикувано: 06 September 2009 - 02:03 PM

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia
Публикувано: 06 September 2009 - 02:10 PM
Публикувано: 06 September 2009 - 05:07 PM
искам да предупредя всички които искат да се здобият с тази уникална порода кученца да НЕ СЕ доверяват на безумни обяви особедно на тези - ''ПОДАРЯВАМ'' . Аз лично станах жертва на такава измама от Камерун . Случайно видях обява написана на английски и пишеше подаряваме кученца . Писах имейл на жената и тя ми отговори , че живее в Камерун и , че няма възможност да гледа кучета . Всичко пишеше доста убедително и за съжаление станах жертва на такава измама. Поиска 150 $ за билет на кучето но после каза, че трябвало да пратя още 300$ за осиг . След като пратих и тези пари седях цял ден да чакам кучето но то така и не пристигна . Когато си влезнах в имейла пишеше пратете още 800$ пак за осиг . Тогава естествено се уверих , че всичко е измама ! На другия ден прочетох , че и други хора са били измамени за това не правете тази грешка . Надявам се да съм помогнала на някой да вземе правилното решение . Ако толкова много искате да имате такова кученце просто отидете и си го купете от най-добрия развъдник както направих аз после от Италия !
Публикувано: 06 September 2009 - 05:18 PM
Незапознатите за това си купуват псевдо чихуахуа от обяви,зоомагазини и т.н.защото искат чихуахуа,но все пропускат факта ,че това е една от най-скъпите породи,а нямат пари.Смятат,че цените на нашите развъдници са много високи,а какво остава като се запознаят с цените на чуждите...Ще благословят по български и пак ще отидат на борсите,защото то тия кученца много приличат на истинските и са сладички, пък са къде -къде по-евтинки!

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia
Публикувано: 06 September 2009 - 05:44 PM
Незапознатите за това си купуват псевдо чихуахуа от обяви,зоомагазини и т.н.защото искат чихуахуа,но все пропускат факта ,че това е една от най-скъпите породи,а нямат пари.Смятат,че цените на нашите развъдници са много високи,а какво остава като се запознаят с цените на чуждите...Ще благословят по български и пак ще отидат на борсите,защото то тия кученца много приличат на истинските и са сладички, пък са къде -къде по-евтинки!
Абсолютно съгласна съм с techichi... но ми хрумна и друго нещо. Представете си щом тези хора не си правят труда да проучат нещата как стоят за породата, която са избрали и се хвърлят на първото евтинко кученце, което видят... как ли гледат тези животинки? Дали изобщо знаят, че преди 3та ваксина не трябва да излизат и да се срещат с други кученца? Дали знаят най-малките и важни подробности в това как да отгледат своето кученце здраво?
Публикувано: 06 September 2009 - 06:01 PM

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia
Публикувано: 06 September 2009 - 06:05 PM
Точно! Познавам хора с малки деца, които имат бъхлясали кучета.
Публикувано: 06 September 2009 - 06:24 PM
Публикувано: 06 September 2009 - 06:34 PM
Кученцето го взех за 750 евро
Публикувано: 06 September 2009 - 06:38 PM
Именно! Така обричат не само себе си на нещастие, че са ги излъгали, но и животинчето, което никога няма да получи достатъчно любов и грижи, за да бъде пълноценно...
Публикувано: 06 September 2009 - 07:32 PM
Докато има измамници за съжаление е така . Но чесните хора които се занимават с развъждане на дребни породи знаят точната цена в България и не мисля , че я биха променили . Цената трябва да отговаря на качеството .
За съжаление обаче има много хора които си предстаят пинчерите например за чихуахуа дори докато ги разхождат в парка , това е много жалко особедно за кученцето то не е виновно , че стопанина му избива комплекс от това , че не е от най - скъпата порода .
Публикувано: 18 September 2009 - 12:16 AM
Собствен развъдник, евро паспорт , ваксини , гарантиран произход !!
400 BGN
Публикувано: 28 September 2009 - 08:45 AM
Публикувано: 11 October 2009 - 07:44 PM
Прикачени снимки
Публикувано: 11 October 2009 - 09:47 PM
Еми така де,като съм набедена че съм от групата на гаднярите поне да кажа какво мисля,че да има за какво да ме ...после

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia
Публикувано: 12 October 2009 - 06:46 AM
18+ то кой не търси 21 сантиметра...

Вход

Горе
Цитиране +