.  Сами  казахте    че  са  ви  излъгали  , никой  не  ви  е  нападал   а  ВИЕ  СЕ  ОБИЖДАТЕ  ОТ  ИСТИНАТА .   И почнахте   да Обиждате  наред .  / мн си ми е хубаво кученцето/    отново     точно  казано
  .  Сами  казахте    че  са  ви  излъгали  , никой  не  ви  е  нападал   а  ВИЕ  СЕ  ОБИЖДАТЕ  ОТ  ИСТИНАТА .   И почнахте   да Обиждате  наред .  / мн си ми е хубаво кученцето/    отново     точно  казано    Хубаво  кученце  ДА   ,  Но  хубаво  чихуахуа   определено  НЕ  ,    нали  не очаквахте  да  ви  похвалим  и  да  му  се възхищаваме    , след  катто  не  ви  интересува  мнението  на  пишещите  тук   ПРОСТО   НЕ   ГО  ИСКАТЕ  И    МИСЛЯ  ВИ  КАЗАХ   в  коя  тема  само АХКАТ .
      Хубаво  кученце  ДА   ,  Но  хубаво  чихуахуа   определено  НЕ  ,    нали  не очаквахте  да  ви  похвалим  и  да  му  се възхищаваме    , след  катто  не  ви  интересува  мнението  на  пишещите  тук   ПРОСТО   НЕ   ГО  ИСКАТЕ  И    МИСЛЯ  ВИ  КАЗАХ   в  коя  тема  само АХКАТ .   

Вход
 Вход Регистрация
 Регистрация Помощ
 Помощ 

Горе
 Горе Цитиране +
 Цитиране +

С този случай, а и във всички подобни наказаните са само покупателите.Всеки взима решение сам!Неинформираността и прибързаните решения водят до тези резултати.На вас не са Ви продали една порода за друга ,а класически мелез тип ,,пинчерче,, за чихуахуа с надявам се подходящата цена.
 С този случай, а и във всички подобни наказаните са само покупателите.Всеки взима решение сам!Неинформираността и прибързаните решения водят до тези резултати.На вас не са Ви продали една порода за друга ,а класически мелез тип ,,пинчерче,, за чихуахуа с надявам се подходящата цена.