Dog.bg Форуми : Спрете безогледната търговия с животни. Не купувайте животни от борси, ферми и зоомагазини.

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (31 Страници) +
  • « Първа
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Спрете безогледната търговия с животни. Не купувайте животни от борси, ферми и зоомагазини. ТОВА НЕ СА ЧИХУАХУА !!!

#221 Потребителят е офлайн   radison Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 10 November 2009 - 09:31 PM

извинете ,ама се ядосах доста и необърнах внимание на това

#222 Потребителят е офлайн   Buddy28 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 11 November 2009 - 11:56 AM

"Страхотно шоколадовo мини пинчерче, с очаквано тегло 1,5-1,700 кг много нежнo и красивo---женскo . родителите може да се видят . бащата тежи 1,400 кг . майката 2 кг , ваксиниранo , обезпаразитенo":
Прикачена снимка

и бащата:

Прикачена снимка
Ivan-Z, това кученце Ваше ли е?
Ако е така, ще бъда изключително разочарована и ще се почувствам страшно излъгана от Човекът-Развъдчик, който анатемоса междусъседското заплождане като най-страшен грях. Колкото и да не ми е харесвал тонът Ви, искрено вярвах в това, което се пропагандира от Вас, от развъдчиците и във форума като цяло. Наличието на двойни стандарти напротив, обезсмисля труда им.

Ivan-Z, ако кученцето не е Ваше се извинявам, а ако е, и имате достойнство - не пишете повече в тази тема.

Моите уважения към techichi и Анчето rc_036.gif !
User's Signature

Качена снимка

#223 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• Да се радваш на живота като чихи <3
  • PipPipPip
  • Interests:Anfaris.King Chihuahuas kennel
    +359 884 733 611
Публикувано: 11 November 2009 - 12:23 PM

Благодаря , че пуснахте тази обява , с коато доказвате , че НЕРОДОСЛОВНИ ЧИХУАХУА не продава Иван ,а продава ....както казахте мини пинчерче. Правилата незабраняват развъждането на повече от една порода. А колкото до породата мини пинчер у нас такава няма.
А бащата е руски той и е внесен именно , за да подобри линиите и да няма никакво близкородство с нашенските мини кученца. Но ...кученцата се продават като мини пинчери по точно мини порода , а не той териери , нали ? Цената на тойчетата е в пъти по-висока и тук няма нито измама в породата нито в цената.

#224 Потребителят е офлайн   Buddy28 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 11 November 2009 - 12:35 PM

Цитат(Ancheto @ Nov 11 2009, 12:23 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Благодаря , че пуснахте тази обява , с коато доказвате , че НЕРОДОСЛОВНИ ЧИХУАХУА не продава Иван ,а продава ....както казахте мини пинчерче. Правилата незабраняват развъждането на повече от една порода. А колкото до породата мини пинчер у нас такава няма.
А бащата е руски той и е внесен именно , за да подобри линиите и да няма никакво близкородство с нашенските мини кученца. Но ...кученцата се продават като мини пинчери по точно мини порода , а не той териери , нали ? Цената на тойчетата е в пъти по-висока и тук няма нито измама в породата нито в цената.

Не мога да Ви разбера? В обявата би следвало да пише: "Продавам малко сладко мини кученце, баща той-териер и майка пинчероподобна. " Нали сте против лъжа в обявите и против нерегламентирано заплождане на безпородни? Това кученце какво общо има с мини-пинчер? Точно толкова, колкото другите кученца в темата са чихуа-хуа. Моля Ви, разбирам, че защитавате колегата си, но това е въпрос на принципи. Не може хем така, хем иначе.
User's Signature

Качена снимка

#225 Потребителят е офлайн   ivan-z Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 11 November 2009 - 12:39 PM

Buddy28 - Кученцето е мое и НЕ СЕ СРАМУВАМ да кажа че е МОЕ . Някъде в обявата да прочетохте че го продавам за РУСКИ ТОЙ ТЕРИЕР ???? Бихте ли ми казали стандарта на кучетатата които се продават за МИНИ ПИНчЕР В БГ ??? Както съм писал тук с породата чихуахуа работя по ВСИчКИ ИЗИСКВАНИЯ , да ви кажа ли колко кученца съм продал за толкова време труд и разходи ??? ЕДНО и то не в БГ ae_085.gif И знаете ли защо ???? Защото всички ги харесват и им се възхищават но като чуят цената познайте от къде си КУПУВАТ ??? Та значи да речем ще ми се родят РУСКИ ТОЙ ТЕРИЕРчЕТА цената ще е поне 1500 лв и знаете ли колко хора ще си купят НИКОЛКО . Така че може да ме обвинявате колкото си искате , отговорете си на тези въпроси помислете и ТОГАВА ИЗКАЗВАЙТЕ КРАЙНИ МНЕНИЯ . rc_036.gif П.П. Понеже видях че сме писали едновременно , Според вас ако формулирам обявата както сте казали КОЛКО ХОРА , ще ми се обадят ??? (при положение че повече от половината българи изобщо не са чували за породата Руски той териер ) и защо смятате ,че не ме е заболяла устата да обяснявам че такава порода МИНИ ПИНчЕР в БГ НЯМА . (Но това не пречи да е най- разпространената )
User's Signature

р-к http://zlaticamountain.com/

Който не е ЛУД не е НОРМАЛЕН

#226 Потребителят е офлайн   Doggy Deluxe Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 November 2009 - 04:52 PM

Нямат спиране тея измамници... Главно лъжат за чихита, но не са рядкост и обявите за померани/шпицове. Скоро попаднах на "СТРАХОТНА " оферта... Чисто бял померан на невероятната цена от 500лв ud_009.gif ... Страшни шарлатани. А пинчерите продавани за чихита заливат интернет.
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#227 Потребителят е офлайн   Vasko5 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 November 2009 - 05:28 PM

Добре де кажи мини пинчер ли продаваш, той териер или мелезак? smile.gif . Аз се интересувам от мини пинчери.

#228 Потребителят е офлайн   techichi Икона

• !!! CHIHUAHUA !!!
  • PipPipPip
  • Interests:https://www.facebook.com/mini.muzzles

Публикувано: 11 November 2009 - 05:42 PM

Васко,не ми е работа, но е дразнещо да започне да пише някой нов с този фамилиарен тон!Ако искате да се заяждате с някого и да го обиждате поне го правете културно.А като се интересувате от мини пинчери сайтове на такива бол,тема също.Тук не обсъждаме тази порода. rc_036.gif
User's Signature

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia

#229 Потребителят е офлайн   snezhinka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 November 2009 - 07:00 PM

Брейййй...какво сте го подхванали този Иван?!Мине се,не мине се и пак за Иван се пресещате!Все той ви е в устата!Всички вече разбрахме,че ви е трън в очите само защото честно си изказва мнението и ви казва истината!Защо вместо да си губите времето в безмислените си спорове с него ,просто не обърнете внимание на кучетата си-изведете ги,поиграйте си с тях?!А след като не искате да купувате от него,бягайте отново в борса "Нети"или някой зоомагазин...те нали ще ви продатат "здраво" кученце с "родословие"! eg_033.gif Писна ми да гледам(чета) във форума разни многознайковци,които знаят единствено да спорят и да си търсят причина да се карат и да създават спорове!След като сте толкова осведомени-започнете да се занимавате с развъждане на кучета,да се явявате на изложби с вашите кучовци..и тогава вече можете да спорите!Ама ,че "разбирачи" са се събрали тук!
User's Signature

Качена снимка
Precious Pei Kennel Bulgaria http://www.facebook....eciousPeiKennel

#230 Потребителят е офлайн   lilia9532 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 November 2009 - 07:33 PM

Да наистина snezhinka е права само си търсите оправдание да спорите с някого за мен това кученце е страшно сладко ae_085.gif ae_085.gif ae_085.gif ae_085.gif

#231 Потребителят е офлайн   Buddy28 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 11 November 2009 - 08:32 PM

Цитат(ivan-z @ Nov 11 2009, 12:39 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Buddy28 - Кученцето е мое и НЕ СЕ СРАМУВАМ да кажа че е МОЕ . Някъде в обявата да прочетохте че го продавам за РУСКИ ТОЙ ТЕРИЕР ???? Бихте ли ми казали стандарта на кучетатата които се продават за МИНИ ПИНчЕР В БГ ??? Както съм писал тук с породата чихуахуа работя по ВСИчКИ ИЗИСКВАНИЯ , да ви кажа ли колко кученца съм продал за толкова време труд и разходи ??? ЕДНО и то не в БГ ae_085.gif И знаете ли защо ???? Защото всички ги харесват и им се възхищават но като чуят цената познайте от къде си КУПУВАТ ??? Та значи да речем ще ми се родят РУСКИ ТОЙ ТЕРИЕРчЕТА цената ще е поне 1500 лв и знаете ли колко хора ще си купят НИКОЛКО . Така че може да ме обвинявате колкото си искате , отговорете си на тези въпроси помислете и ТОГАВА ИЗКАЗВАЙТЕ КРАЙНИ МНЕНИЯ . rc_036.gif П.П. Понеже видях че сме писали едновременно , Според вас ако формулирам обявата както сте казали КОЛКО ХОРА , ще ми се обадят ??? (при положение че повече от половината българи изобщо не са чували за породата Руски той териер ) и защо смятате ,че не ме е заболяла устата да обяснявам че такава порода МИНИ ПИНчЕР в БГ НЯМА . (Но това не пречи да е най- разпространената )

Ами то няма стандарт на порода за България специален, той е стандарт на породата, важащ навсякъде. Точно от Вас разбрах, че нямам мини-пинчер и Ви благодаря за това, но.............Вашата обява по нищо не се различава от тези, публикувани в тази тема, не го ли разбирате? Става дума за друга порода, но в своята същност обявата е същата и е точно това, срещу което се борите..
Няма значение, просто не е правилно, според мен. Съжалявам, че се намесих, не ми се вярваше направо.
Анчето и techichi, с извинения към Вас!
User's Signature

Качена снимка

#232 Потребителят е офлайн   biillyy Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 29 November 2009 - 01:13 AM

we_070.gif Buddy28

#233 Потребителят е офлайн   lutova_83 Икона

• Габи
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 30 November 2009 - 12:39 PM

Buddy28 ba_025.gif
User's Signature

Качена снимка

#234 Потребителят е офлайн   Elena Angelova Икона

Публикувано: 08 December 2009 - 12:28 PM

здравейте :)
добре че попаднах на тази тема - вчера майка ми се съгласи да си вземем чихуахуа и аз веднага отделх 5-6-7 обяви с цена между 500 и 700лв.... така като разгледах тук намерих точно тези обяви, за съжаление.. много съм разочарована честно казано, искаше ми се да мога да си купя кученце за 700 или хайде 800лв. Всъщност благодаря ви за това, че косвено ме предпазихте от това да си купя пинчер.. И в тази връзка - понеже до Коледа ми се иска да си го вземем - как да стане това, къде да си нямеря истинско кученце с цена около 800лв?
много ще съм ви благодарна за евентуалните отговори :)

#235 Потребителят е офлайн   snezhinka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 December 2009 - 01:22 PM

Виж за цена незнам,защото тя зависи от много неща,но за информация можеш да се обърнеш към Анчето,techichi,ivan-z (те се занимават специално с тази порода и са легитимни развъдници!Така,че ,за да не се останеш излъгана ти препоръчвам да се свържеш с тях) ae_085.gif
Желая ти успех! ba_025.gif
User's Signature

Качена снимка

#236 Потребителят е офлайн   Elena Angelova Икона

Публикувано: 08 December 2009 - 01:38 PM

благодаря, вече им писах на всички от темата за регистрираните развъдници на и-мейлите - ако имам късмет, ще намеря моето кученце, както писах и на тях - на Коледа стават чудеса :)
поздрави

#237 Потребителят е офлайн   bochko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 December 2009 - 02:59 PM

Цитат(techichi @ Aug 5 2009, 07:54 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Даааа ,после ще цъфнат тук във форума да се пъчат какво прелестно създание са си купили при това на такава далавера!А ние ще трябва да им пляскаме с ръчички и да им викаме евала,колко е сладинко,леле колко е хубавко!И така от любезност да не ги обидим ще насаждаме погрешен вкус на бъдещите покупатели на чихуахуа.И хорицата ще си казват ,,абе тия за кви се мислат с тия космични цени,я вижте че има и съвсем български цени пък и на кученцата нищо им няма,ей ги развъдили са се и за двеста лева,ония кви ги дрънкат че трудно се развъждали ,та за това трябвало да бъдат скъпи?,,

при теб маи доста опита до парите ?
User's Signature

Когато силно желаеш нещо, цялата Вселена ти съдейства, за да го постигнеш "
Паулу Коелю

#238 Потребителят е офлайн   snezhinka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 December 2009 - 03:06 PM

Цитат(bochko @ Dec 9 2009, 03:59 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Даааа ,после ще цъфнат тук във форума да се пъчат какво прелестно създание са си купили при това на такава далавера!А ние ще трябва да им пляскаме с ръчички и да им викаме евала,колко е сладинко,леле колко е хубавко!И така от любезност да не ги обидим ще насаждаме погрешен вкус на бъдещите покупатели на чихуахуа.И хорицата ще си казват ,,абе тия за кви се мислат с тия космични цени,я вижте че има и съвсем български цени пък и на кученцата нищо им няма,ей ги развъдили са се и за двеста лева,ония кви ги дрънкат че трудно се развъждали ,та за това трябвало да бъдат скъпи?,,

Извинявай,bochko,но я погледни от кога е този коментар?!
Ако обичаш недей да повдигаш отново спорове и караници! ea_103.gif
User's Signature

Качена снимка

#239 Потребителят е офлайн   bochko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 December 2009 - 04:04 PM

Цитат(snezhinka @ Dec 9 2009, 01:06 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(bochko @ Dec 9 2009, 03:59 PM) <{POST_SNAPBACK}>

Извинявай,bochko,но я погледни от кога е този коментар?!
Ако обичаш недей да повдигаш отново спорове и караници! ea_103.gif

повдигнах го защото не се стърпях, както и много други коменатири ми направиха впечатление. В момента чета всичко по темата т.о. искам да си взема чихуахуа. Направих коментар докато четях. Ако трябва да съм честна това, което правят РАЗБИРАЩИТЕ хора тук в този форум е да отказват хората от избора им. Поне на мен така ми подейства. Страшно много злоба показват при всяко постване на въпрос или изказване на човек, който не разбира от породата, който тепърва разучава за да си взема или който нееедай си боже е объркал и си е взел нещо различно от чихуахуа. Това, което ми остава като впечталение, след като прочетох цялата тема е че някой от хората държат повече на търговията на чихуахуа за съжаление. Казвам, че ме карат повече да се откажа от кученце, защото не ми направиха впечатление на хора, които обичат животните, а именно от такъв човек жих си купила кученце. Колкото и да си почитател на една порода, не може така гневно да се отнасяш към останалите...колкото и да се защитавате един друг след всяко мнение на неразбиращ човек тук, вие открито и злобно нападате с иначе заболюирани думички. Това е. Затова го написах. Не бих си взела чих. от някой, който не обича животните.

User's Signature

Паулу Коелю

#240 Потребителят е офлайн   bochko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 December 2009 - 04:15 PM

иначе за всички, които търсят чихуахуа

Ако видите тази обява, не си правете труда да пишете до подателя...ако знаех как бих й натрила носа на собственичката т.о. имам неини координати ...а и като нищо да чете и форума. ако вижда - поздрави от Софиа!

"Продавам супер сладко бяло чихуахуа на 2 месеца. Ваксинирано, обезпаразитено, с паспорт, и изградени хигиенни навици"
за 600лв е м/у другото, но смъкват и до 450. Майката няма да ви казвам как изглежда

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

Прикачени снимки

• Прикачена снимка

User's Signature

Паулу Коелю

• (31 Страници) +
  • « Първа
  • 10
  • 11