... Между другото съм забелязала една тактика в зоомагазините (и по-специално един в Бургас, ама тъй като не съм от там, не мога да ви кажа име и къде се намира :( ): Преди време влязох в един да купя няколко неща за Нора и имаше един аквариум с наблъскани 4-5 кученца от различни "породи" и още един само с две кученца вътре и на табелката пишеше "кръстоска от чихуахуа и пинчер - 250 лв. (учудващо като за зоомагазин, очаквах по-висока цена за подобни "елитни" кученца)"
 ... Между другото съм забелязала една тактика в зоомагазините (и по-специално един в Бургас, ама тъй като не съм от там, не мога да ви кажа име и къде се намира :( ): Преди време влязох в един да купя няколко неща за Нора и имаше един аквариум с наблъскани 4-5 кученца от различни "породи" и още един само с две кученца вътре и на табелката пишеше "кръстоска от чихуахуа и пинчер - 250 лв. (учудващо като за зоомагазин, очаквах по-висока цена за подобни "елитни" кученца)"   (кой ще си кръстосва чихуахуато с пинчер?) и една жена ги оглеждаше очевидно с намерението да купува, но нещо се мръщеше и пита зоомагазинерката "тези кученца повече чихуахуа ли са или пинчери? Защото аз търся чихуахуа и..." и в този момент магазинерката я прекъсва: "Да, определено повече приличат на чихуахуа и като пораснат ще са с подобни размери - най-много килограм и половина! Виждате ги колко са малки, а са на 5 месеца!"... Та тактиката според мен е таква - внимават за желанието на клиентите - дали искат повече чихи или пинчер и  в зависимост от това обявяват, че всъщнсот кученцето е от желаната от клиента порода
 (кой ще си кръстосва чихуахуато с пинчер?) и една жена ги оглеждаше очевидно с намерението да купува, но нещо се мръщеше и пита зоомагазинерката "тези кученца повече чихуахуа ли са или пинчери? Защото аз търся чихуахуа и..." и в този момент магазинерката я прекъсва: "Да, определено повече приличат на чихуахуа и като пораснат ще са с подобни размери - най-много килограм и половина! Виждате ги колко са малки, а са на 5 месеца!"... Та тактиката според мен е таква - внимават за желанието на клиентите - дали искат повече чихи или пинчер и  в зависимост от това обявяват, че всъщнсот кученцето е от желаната от клиента порода  Между другото една наша семейна приятелка също си беше взела една кръстоска между чихи и пинчер от зоомагазин на 5-6 месеца, а сега порасна двойно, че и тройно повече
 Между другото една наша семейна приятелка също си беше взела една кръстоска между чихи и пинчер от зоомагазин на 5-6 месеца, а сега порасна двойно, че и тройно повече  Очевидно не е била ан тази възраст, най-вероятно и онази магазинерка е излъгала за възрастта. А кученцето на тази наша позната порасна дори по-голяма и от средноголемите пинчери
 Очевидно не е била ан тази възраст, най-вероятно и онази магазинерка е излъгала за възрастта. А кученцето на тази наша позната порасна дори по-голяма и от средноголемите пинчери  .
 . П.П.: И според мене трябва повече да внимаваме с епитетите, с които описваме кученцата от обявите, защото може да не са чихита, но са сладури и те не са виновни, че някой "бизнесмен" си вади хляба на техен гръб..

Вход
 Вход Регистрация
 Регистрация Помощ
 Помощ 

Горе
 Горе Цитиране +
 Цитиране +