Спрете безогледната търговия с животни. Не купувайте животни от борси, ферми и зоомагазини. ТОВА НЕ СА ЧИХУАХУА !!!
Публикувано: 13 February 2011 - 11:30 PM

Публикувано: 14 February 2011 - 07:13 PM
Публикувано: 14 February 2011 - 08:16 PM

Публикувано: 21 February 2011 - 09:52 AM
ТОВА НЕ СА ЧИХУАХУА
Публикувано: 25 February 2011 - 04:57 AM

заменям женско чихуахуа 1.300 кг за :кане корсо,дог бордо ,немски дог,самбернар,неаполитански мастиф ,булмастиф ,английски булдог,йоркширски териер или бултериер
За Контакти /images/icons/house.gif /images/icons/user.gif дидо/images/icons/telephone.gif
Абсурди след абсурди. Нещо не се разбира, дали заменя за една от тези породи или може би заменя за всичките

Публикувано: 25 February 2011 - 05:48 AM

Ето и вчера:
Извеждам Шарлот (пътуването ни до Тулуза пропадна) и какво мислите се случва :хоп, двама "разбирачи" .
Следват разбира се редовните въпроси,дето ми се е обърнала устата да им отговарям : Истинско чихи ли е? На каква възраст е ? Как се казва? Хапе ли? Може ли да го погалиме? -търпеливо отговарям на всички въпроси(,като на последния задължително отрицателно,защото не смятам,че кучето ми трябва да бъде пипано от всеки).
Както и да е следва най-готината част:
"Като си има кученца,може ли едно и за нас - ще ви дадеме тел. за връзка"
Отново много търпеливо обяснявам,че нямам никакво намерение да си размножавам кученцето и тогава ме засипват с роптания:
"Ама вие сте луди,то това си е златна мина" В годината четири кученца да ви "Хвърли" по 500 лв да ги продадете и сте напред...

Лелееее,как не съм се сетил сам бреееее. То аз с тази цел съм си го купил и съм се грижил за него - да ми "хвърля" кученца....,не за да ме радва,не за да го обичам.
Ама,че за кучето ми това хич няма да е здравословно,ама ,че това по принцип е не етично -няма значениеееееееееееее,нали ще сгънеш пари от цялата работа -те са най-важни!!!
Чак ми се разсърдиха и си тръгнаха мърморейки.
И после тия двамата сладури ще клъвнат на първата оферта за 200 -300 лв и ще се хвалят с готиното си куче,пък и ще си го размножават ,пък и пари ще изкарат от цялата работа.
Ние тъпите какво ли разбираме.

"End ? No,the journey doesn`t end here. Death is just another path. :One that we all must take ."
Gandalf

Публикувано: 25 February 2011 - 06:07 AM

Публикувано: 25 February 2011 - 02:12 PM
Контакти
Подател: Есин Варна
И тази е "впечатляваща"

Публикувано: 25 February 2011 - 02:56 PM

То това до къде ли няма да стигне!? Имам си ей тука едно шише с вода, ама не съм жадна. Хайде някой да си разменим кученце за водата?

piletosasho , честна дума, аз не бих издържала и толкова време. Обаче една баба ме възхити миналия ден - разкарва си пинчерчето и аз си разкарвам моето. И тя идва и почва да му се радва (аз нямам нищо против да му се радват хората) и я слушам как коментира: "О, какво хубаво чихуахуа! Нашите не можаха да си вземат някакво такова миличко, а ми тупнаха този звяр, че и нечистопороден, а от някакъв си зоомагазин. Само цвета му на пинчер мяза. О, какъв си красавец...."
Ха, добре де, бабата със синя косичка как може да разбира, а поне едно 70% хал - хабер си нямат за какво става въпрос?!

Публикувано: 25 February 2011 - 03:30 PM

Публикувано: 25 February 2011 - 04:29 PM
За пипането -нямам нищо против да му се радват хората,но аз като го изведа ако съм решил да го разходя един час,те стават два и половина,защото всеки втори се спира и се започват въпросите (по -горе,дето съм ги написал).
А,искам да ви споделя и последният хит - пресен пресен от днес :
Нашият зоомагазин не работи и отивам в друг,където има две страхотни светли мини пинчерчета - почти бели са,симпатични,но си личи,че са си пинчери ,иначе игриви -тичат си из целия магазин.
Продавачът ми казва "Оооо,ама вие имате същото,като нашите" - обяснявам,че моето е чихуахуа и продавачът се впуска да ме убеждава,че то и тези са такива и ,че даже той сега си поръчал да му донесат и той териер и ще ги смеси,за да станат супер мини.

И после,поглежда Шарлот и казва,ооо ама вас са ви прецакали,то вашето вече към два килограма отива,като го гледам не е итинско чихуа
Обяснявам,че силно се надявам да стане и 2,5 килограма даже,защото е по-здравословно за кучето,а тоя "специалист" ми каза :
"ЕЕЕЕЕ,мииии ,тогава незнам,как ще си продадете кученцата за чихуа,всеки гледа майката и тя колкото е по-малка ,толкова по-добре"
Не мога вече,взех си храната на кучо и си тръгнах,не съм се опитвал да обяснявам нищо на тоя,то няма нкакъв смисъл.
Утре по обявите ще блеснат неговите супер трупер дупер мини чихуахуа "Обезпаразитени,с паспорт и родословие" за по 300лв всяко и ще има и такива,дето да си ги купят. Да са им живи и здрави -за съжаление животинките не са виновни за нищо .

"End ? No,the journey doesn`t end here. Death is just another path. :One that we all must take ."
Gandalf

Публикувано: 25 February 2011 - 04:39 PM

Публикувано: 26 February 2011 - 06:29 AM
blaze, в 25 February 2011 - 03:44 PM, написа:

А,за диета дума да не става,предпочитам кученцето ми да е здраво. Но пък ние какво ли разбираме,"най-елитните чихуахуа" са до 1,5 кг -те зоомагазините знаят най -добре.Всички ние,които имаме здрави кученца над 1,5 кг сме се прецакали,трябвало е от зоомагазин да си ги вземем ,ама де у нас такъв акъл

Gandalf

Публикувано: 28 February 2011 - 12:50 AM
Нетидогс продава уникални чихуахуа мъжко цвят крем и женско бяло. Кученцата са на почти три месеца с европаспорт, микрочип, здравен сертификат, тегло-450 и 500 гр.
Ех ама как пък все "уникални" има там? Мда то и за цел да си го поставиш не може тяхната "уникалност" да постигнеш по отношение на породи.
Аз в момента имам бебета на 17 дена и едното е 580 г, а другото 480 г.
А тези направо вадят извънземни кучета.

Публикувано: 28 February 2011 - 03:55 AM

Като една госпожа дето беше довела на преглед "йорки", което нямаше зъбки още.. И се вайкаше дали щяло да живее. На моя въпрос защо толкова малко го е взема каза, че колкото по-дребни били толкова по-скъпи и търсени са кутретата.

Публикувано: 28 February 2011 - 07:49 PM
хигиенни навици, самостоятелно.
Родителите са налични ако искате да ги видите:"
Това с наличните родители ме умили -сякаш си купувам кг картофи,а не куче.
Ето го и "перфектното " чихуахуа"
Да му е честито на този,който ще си го купи !

Gandalf

Публикувано: 02 March 2011 - 02:48 AM

Цена: 300 лева

Ама какво ли пък и аз разбирам от чистопородни кучета
Публикувано: 02 March 2011 - 02:58 AM

с майка и баща по 100 %
Публикувано: 02 March 2011 - 03:17 AM
"Цена по договаряне.
Цена: 300 лева"
Къде му е договарянето?

И това да не е някакво кисело мляко? 100% от чистокръвна крава и 100% от чистотревичен райграс ?