Dog.bg Форуми : Спрете безогледната търговия с животни. Не купувайте животни от борси, ферми и зоомагазини.

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (31 Страници) +
  • « Първа
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Спрете безогледната търговия с животни. Не купувайте животни от борси, ферми и зоомагазини. ТОВА НЕ СА ЧИХУАХУА !!!

#541 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители
  • Interests:Dogs,Schutzhund,BH, IPO

Публикувано: 13 February 2011 - 11:30 PM

как се дразня на такива обяви ще кажеш ,че ще доставят пица :eg_033:
User's Signature

Dog Lover
The Ultimate Breed-German Shepherd Dog!!!
Качена снимка
[url=http://www.minidog.info]Качена снимка

#542 Потребителят е офлайн   dreamer. Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 February 2011 - 11:57 PM

Подкрепям. :ba_025:
User's Signature

Качена снимка

There's always gonna be another mountain
I'm always gonna wanna make it move
Sometimes I'm gonna have to lose...

#543 Потребителят е офлайн   monitka Икона

Публикувано: 14 February 2011 - 07:13 PM

Искам да изкажа благодарността си към всички тук, че има такава тема :) За съжаление все още нямам кученце, но се надявам в скоро време да стана горд собственик на една малка прелест :)Разбрах, че спестените 300 или 500 лв. за подобно кученце, излизат твърде скъпо, когато ще гледаш това животинче толкова години и то ще е част от семейството ти... и когато се окаже, че не е точно това, което си искал. И аз съм се подвеждала по голяма част от тези обяви и този форум е единствената причината все още да не съм се "опарила", за което искрено благодаря :)

#544 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• Да се радваш на живота като чихи <3
  • PipPipPip
  • Interests:Anfaris.King Chihuahuas kennel
    +359 884 733 611
Публикувано: 14 February 2011 - 08:16 PM

monitka, здравей. Радвам се , че четеш форума и че сме ти полезни в търсенето и избор на кученце. Сигурна съм , че ще намерите каквото търсите. :ba_025:

#545 Потребителят е офлайн   ivan-z Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 February 2011 - 09:52 AM

Продавам чистокръвни кученца чихуахуа,родени на 17.01.2011 --- 300 лв
ТОВА НЕ СА ЧИХУАХУА

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

р-к http://zlaticamountain.com/

Който не е ЛУД не е НОРМАЛЕН

#546 Потребителят е офлайн   lidiya Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 February 2011 - 04:57 AM

Качена снимка

заменям женско чихуахуа 1.300 кг за :кане корсо,дог бордо ,немски дог,самбернар,неаполитански мастиф ,булмастиф ,английски булдог,йоркширски териер или бултериер

За Контакти /images/icons/house.gif /images/icons/user.gif дидо/images/icons/telephone.gif

Абсурди след абсурди. Нещо не се разбира, дали заменя за една от тези породи или може би заменя за всичките Качена снимка
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

Отмъщението е най-сладко, когато не влагаш чуства и е като доброто вино, поднася се добре отлежало и добре изстудено.

#547 Потребителят е офлайн   piletosasho Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:chihuahua,miniature pincher,french buldog

Публикувано: 25 February 2011 - 05:48 AM

Ох,тези хора напълно изкукаха...вече и заменят.... :eg_033: сякаш си "менкаме миришешти листчета",а не става въпрос за животни!

Ето и вчера:
Извеждам Шарлот (пътуването ни до Тулуза пропадна) и какво мислите се случва :хоп, двама "разбирачи" .
Следват разбира се редовните въпроси,дето ми се е обърнала устата да им отговарям : Истинско чихи ли е? На каква възраст е ? Как се казва? Хапе ли? Може ли да го погалиме? -търпеливо отговарям на всички въпроси(,като на последния задължително отрицателно,защото не смятам,че кучето ми трябва да бъде пипано от всеки).
Както и да е следва най-готината част:
"Като си има кученца,може ли едно и за нас - ще ви дадеме тел. за връзка"
Отново много търпеливо обяснявам,че нямам никакво намерение да си размножавам кученцето и тогава ме засипват с роптания:
"Ама вие сте луди,то това си е златна мина" В годината четири кученца да ви "Хвърли" по 500 лв да ги продадете и сте напред... :eg_033:
Лелееее,как не съм се сетил сам бреееее. То аз с тази цел съм си го купил и съм се грижил за него - да ми "хвърля" кученца....,не за да ме радва,не за да го обичам.
Ама,че за кучето ми това хич няма да е здравословно,ама ,че това по принцип е не етично -няма значениеееееееееееее,нали ще сгънеш пари от цялата работа -те са най-важни!!!
Чак ми се разсърдиха и си тръгнаха мърморейки.
И после тия двамата сладури ще клъвнат на първата оферта за 200 -300 лв и ще се хвалят с готиното си куче,пък и ще си го размножават ,пък и пари ще изкарат от цялата работа.
Ние тъпите какво ли разбираме.
User's Signature

"End ? No,the journey doesn`t end here. Death is just another path. :One that we all must take ."
Gandalf
Качена снимка

#548 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Dogs,Schutzhund,BH, IPO

Публикувано: 25 February 2011 - 06:07 AM

за съжаление е пълно с такива ''индивиди'' :eg_033:
User's Signature

Dog Lover
The Ultimate Breed-German Shepherd Dog!!!
Качена снимка
[url=http://www.minidog.info]Качена снимка

#549 Потребителят е офлайн   lidiya Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 February 2011 - 02:12 PM

Заменям писана каруца от художник за малко кученце от породите померан, йоркширски териер, мини шпиц, вълчи шпиц, западно хайландски бял териер ,

Контакти
Подател: Есин Варна
И тази е "впечатляваща" Качена снимка
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

Отмъщението е най-сладко, когато не влагаш чуства и е като доброто вино, поднася се добре отлежало и добре изстудено.

#550 Потребителят е офлайн   dreamer. Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 February 2011 - 02:56 PM

А, НЕ ! Тази направо ме изпълва! :ag_106:
То това до къде ли няма да стигне!? Имам си ей тука едно шише с вода, ама не съм жадна. Хайде някой да си разменим кученце за водата? :ac_007:
piletosasho , честна дума, аз не бих издържала и толкова време. Обаче една баба ме възхити миналия ден - разкарва си пинчерчето и аз си разкарвам моето. И тя идва и почва да му се радва (аз нямам нищо против да му се радват хората) и я слушам как коментира: "О, какво хубаво чихуахуа! Нашите не можаха да си вземат някакво такова миличко, а ми тупнаха този звяр, че и нечистопороден, а от някакъв си зоомагазин. Само цвета му на пинчер мяза. О, какъв си красавец...."
Ха, добре де, бабата със синя косичка как може да разбира, а поне едно 70% хал - хабер си нямат за какво става въпрос?! :bo_014:
User's Signature

Качена снимка

#551 Потребителят е офлайн   blaze Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 25 February 2011 - 03:30 PM

Е хора всякакви , аз досега не съм попадала на недобронамерени, освен в едно кафе, в което не знаеха, че кучето отвън е мое и се чу: "ебаси, това куче ли е бе братче" :eg_033: ..ама piletosasho не мога да разбера как не давате да галят кучето, аз не мога да отказвам особено на дечицата, които веднага тръгват да го вдигат, а за кученца от нея може вече да имам 20тина заявки на близки и познати, само незнам дали ще ги роди наведнъж или едната група ще трябва да изчака :zz_223:
User's Signature

Ние, хората, можем само да мразим като кучето – със сини пламъци в очите, но да обичаме като кучето, ние не можем! - Йордан Радичков

Качена снимка

#552 Потребителят е офлайн   piletosasho Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 February 2011 - 04:29 PM

blaze,то за близките няма смисъл да казвам - всичките искат кученце и като обясня,че по този начин се погубва породата,все се намира някой да ми каже -"Ама ние за вкъщи си го искаме,не ни трябва породисто"
За пипането -нямам нищо против да му се радват хората,но аз като го изведа ако съм решил да го разходя един час,те стават два и половина,защото всеки втори се спира и се започват въпросите (по -горе,дето съм ги написал).

А,искам да ви споделя и последният хит - пресен пресен от днес :
Нашият зоомагазин не работи и отивам в друг,където има две страхотни светли мини пинчерчета - почти бели са,симпатични,но си личи,че са си пинчери ,иначе игриви -тичат си из целия магазин.
Продавачът ми казва "Оооо,ама вие имате същото,като нашите" - обяснявам,че моето е чихуахуа и продавачът се впуска да ме убеждава,че то и тези са такива и ,че даже той сега си поръчал да му донесат и той териер и ще ги смеси,за да станат супер мини. :eg_033:
И после,поглежда Шарлот и казва,ооо ама вас са ви прецакали,то вашето вече към два килограма отива,като го гледам не е итинско чихуа

Обяснявам,че силно се надявам да стане и 2,5 килограма даже,защото е по-здравословно за кучето,а тоя "специалист" ми каза :
"ЕЕЕЕЕ,мииии ,тогава незнам,как ще си продадете кученцата за чихуа,всеки гледа майката и тя колкото е по-малка ,толкова по-добре"
Не мога вече,взех си храната на кучо и си тръгнах,не съм се опитвал да обяснявам нищо на тоя,то няма нкакъв смисъл.
Утре по обявите ще блеснат неговите супер трупер дупер мини чихуахуа "Обезпаразитени,с паспорт и родословие" за по 300лв всяко и ще има и такива,дето да си ги купят. Да са им живи и здрави -за съжаление животинките не са виновни за нищо .
User's Signature

"End ? No,the journey doesn`t end here. Death is just another path. :One that we all must take ."
Gandalf
Качена снимка

#553 Потребителят е офлайн   blaze Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 25 February 2011 - 04:39 PM

:zz_020: О тия зоомагазините са най-големите боклуци, по-зле са и от пъпи милс !!! Само гледат да продават разни джиджета, че чак и са горди с тези МИНИ творения на прородата. Аз не влизам в спорове, защото ми е мъчно за горките рахитични животинки, даже по едно време си мислех, че Чери наистина е дебела, но на девет месеца 2,300 не е чак толкова зле..остава и кучето да е на диета и вкъщи да стане ад.. :af_089:
User's Signature

Ние, хората, можем само да мразим като кучето – със сини пламъци в очите, но да обичаме като кучето, ние не можем! - Йордан Радичков

Качена снимка

#554 Потребителят е офлайн   piletosasho Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 February 2011 - 06:29 AM

Показване на мнениетоblaze, в 25 February 2011 - 03:44 PM, написа:

:zz_020: О тия зоомагазините са най-големите боклуци, по-зле са и от пъпи милс !!! Само гледат да продават разни джиджета, че чак и са горди с тези МИНИ творения на прородата. Аз не влизам в спорове, защото ми е мъчно за горките рахитични животинки, даже по едно време си мислех, че Чери наистина е дебела, но на девет месеца 2,300 не е чак толкова зле..остава и кучето да е на диета и вкъщи да стане ад.. :af_089:

А,за диета дума да не става,предпочитам кученцето ми да е здраво. Но пък ние какво ли разбираме,"най-елитните чихуахуа" са до 1,5 кг -те зоомагазините знаят най -добре.Всички ние,които имаме здрави кученца над 1,5 кг сме се прецакали,трябвало е от зоомагазин да си ги вземем ,ама де у нас такъв акъл :ab_041:
User's Signature

Gandalf
Качена снимка

#555 Потребителят е офлайн   lidiya Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 February 2011 - 12:50 AM

Качена снимка Качена снимка

Нетидогс продава уникални чихуахуа мъжко цвят крем и женско бяло. Кученцата са на почти три месеца с европаспорт, микрочип, здравен сертификат, тегло-450 и 500 гр.

Ех ама как пък все "уникални" има там? Мда то и за цел да си го поставиш не може тяхната "уникалност" да постигнеш по отношение на породи.

Аз в момента имам бебета на 17 дена и едното е 580 г, а другото 480 г.

А тези направо вадят извънземни кучета. Качена снимка
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#556 Потребителят е офлайн   valnata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 February 2011 - 03:55 AM

хаха тия кутрета са на не повече от 30 дни.. Чудя се как има хора да ги купуват толкова недоразвити и.. :zz_020:

Като една госпожа дето беше довела на преглед "йорки", което нямаше зъбки още.. И се вайкаше дали щяло да живее. На моя въпрос защо толкова малко го е взема каза, че колкото по-дребни били толкова по-скъпи и търсени са кутретата. :mg_062: Абе с две думи изкара мен и доктора, който се мъчи да му намери вена един час, че нищо не знаем.. А онзи дето и го набутал не и вдигаше телефона.. Страшна работа е... :dh_188:

#557 Потребителят е офлайн   piletosasho Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 February 2011 - 07:49 PM

"Продавам мъжко чихухахуа на 3 месеца. Много хубаво куче,
хигиенни навици, самостоятелно.
Родителите са налични ако искате да ги видите:"
Това с наличните родители ме умили -сякаш си купувам кг картофи,а не куче.

Ето го и "перфектното " чихуахуа"

Да му е честито на този,който ще си го купи !
User's Signature

Gandalf
Качена снимка

#558 Потребителят е офлайн   lidiya Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 March 2011 - 02:48 AM

Качена снимкаПродават се малки кученца на 50 дена от родители - баща 100% чистокръвен Чихуахуа и майка 100% чистокръвен Пинчер.Малките са с тегло в момента около 500гр. Кученцата могат да се видят по всяко време след предварителна уговорка. Продават се едно мъжко и две женски. Цена по договаряне.
Цена: 300 лева

Качена снимкатези не би ли трябвало да са просто нова порода: чихуапинчеро или пинчерочихуа

Ама какво ли пък и аз разбирам от чистопородни кучета

User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#559 Потребителят е офлайн   ivan-z Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 02 March 2011 - 02:58 AM

Това просто са 200 процентово чистокръвни кучета :ab_041: :ab_041: :ab_041: :ab_041: :ab_041:
с майка и баща по 100 %
User's Signature

р-к http://zlaticamountain.com/

Който не е ЛУД не е НОРМАЛЕН

#560 Потребителят е офлайн   dreamer. Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 March 2011 - 03:17 AM

Е, разбира се! Но ми е най-забавно това:

"Цена по договаряне.
Цена: 300 лева"

Къде му е договарянето? :ab_041:
И това да не е някакво кисело мляко? 100% от чистокръвна крава и 100% от чистотревичен райграс ? :r_181:
User's Signature

Качена снимка

• (31 Страници) +
  • « Първа
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30