Спрете безогледната търговия с животни. Не купувайте животни от борси, ферми и зоомагазини. ТОВА НЕ СА ЧИХУАХУА !!!

Публикувано: 05 September 2009 - 02:06 PM
 Не съжалявай,хубавко е!
 Не съжалявай,хубавко е!  Моля пиши на кирилица.
 Моля пиши на кирилица.  Ама имаш един езиииик...Добро начало!
 Ама имаш един езиииик...Добро начало!  А защо се изненадваш,че са те метнали?Ти какво очакваш?Предполагам,че си чел това което е писано тук колко пъти вече!И въпреки всичко пак си направил това което не трябва.Не се жалвай тогава!Не ми се сърди,но не мога да ти кажа евала,тук си говорим истини!
 А защо се изненадваш,че са те метнали?Ти какво очакваш?Предполагам,че си чел това което е писано тук колко пъти вече!И въпреки всичко пак си направил това което не трябва.Не се жалвай тогава!Не ми се сърди,но не мога да ти кажа евала,тук си говорим истини!  Радвам се,че компанията ни се увеличи с теб,забавлявай се с нас!
 Радвам се,че компанията ни се увеличи с теб,забавлявай се с нас!  

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia

Публикувано: 05 September 2009 - 02:19 PM

Публикувано: 05 September 2009 - 02:22 PM

Публикувано: 05 September 2009 - 02:24 PM

Публикувано: 05 September 2009 - 03:04 PM

Публикувано: 05 September 2009 - 03:35 PM

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia

Публикувано: 05 September 2009 - 04:48 PM

Публикувано: 05 September 2009 - 05:05 PM
Кое по-точно не можа да намериш? Темата е два реда под тази.
"тук в българия няма нищо истинско"
Я повтори??? Конкретно за чихуахуа ли говориш или попринцип за кучета? Въпреки, че и двете са страхотни бисери! Ако разглеждаш само сайтове с обяви, че няк'ви мелезчета се продават за породисти, много ясно, че ще ти се струва така. Ами позаинтересовай се малко, преди да си дадеш парите на първия търгаш! Има цяла тема с развъдници, dki ти я даде, трябва само да преместиш мишката до линка и да натиснеш левия бутон. Това трябваше да го направиш, преди да си вземеш черно кученце, но някои хора не мислят, когато си взимат живо същество, което ще живее с тях 10-20години.

Публикувано: 05 September 2009 - 05:10 PM
 Аз съм една злобарка дето само критикува и не харесва на хората миндилите купени от псевдо развъдчици и си крия моите кучета!Хем нищо не правя хем бълвам змии и гущери!
 Аз съм една злобарка дето само критикува и не харесва на хората миндилите купени от псевдо развъдчици и си крия моите кучета!Хем нищо не правя хем бълвам змии и гущери!  Ако ти мило същество си хвърлила бегло дори и едно око на всички теми веднага щеше да се ориентираш къде да пишеш.Изречението ти с компетентната жена снимано с нещото си е неразбираемо.Напиши го правилно да те разбера,пък и другите.Като няма в България нищо истинско ти защо си купи това пинчере за чихуа?Ей вземи се стегни и внимавай какво пишеш и как и на кого се сърдиш за собствената си глупост.Приех те лично аз по възможно най-добрият начин за такива като теб.А ти типично по детски се пениш и пишеш неща които не са смислени  ииии верни.Хайде по спокойно да го караш.Мисли преди да пишеш!
 Ако ти мило същество си хвърлила бегло дори и едно око на всички теми веднага щеше да се ориентираш къде да пишеш.Изречението ти с компетентната жена снимано с нещото си е неразбираемо.Напиши го правилно да те разбера,пък и другите.Като няма в България нищо истинско ти защо си купи това пинчере за чихуа?Ей вземи се стегни и внимавай какво пишеш и как и на кого се сърдиш за собствената си глупост.Приех те лично аз по възможно най-добрият начин за такива като теб.А ти типично по детски се пениш и пишеш неща които не са смислени  ииии верни.Хайде по спокойно да го караш.Мисли преди да пишеш!

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia

Публикувано: 05 September 2009 - 07:27 PM
 орите
 орите

Публикувано: 05 September 2009 - 07:43 PM
 Работата ни е точно тази да говорим за кучетата ни!Такива каквито са!Научи се да правиш разлика между помиари и мелези и миндили.Напъни се и разгледай нашите ,,помиари,, и  ще разбереш какво имаш ти
 Работата ни е точно тази да говорим за кучетата ни!Такива каквито са!Научи се да правиш разлика между помиари и мелези и миндили.Напъни се и разгледай нашите ,,помиари,, и  ще разбереш какво имаш ти  
   А кой ги знае ли?-Ние които сме тук!
 А кой ги знае ли?-Ние които сме тук!  Говорихме за твоето защото ни го навря в очите и потърси съжаление!Е,съжалихме те!Мнооого!
 Говорихме за твоето защото ни го навря в очите и потърси съжаление!Е,съжалихме те!Мнооого!  Моля,не ни разваляй повече готиното настроение с присъствието си!
 Моля,не ни разваляй повече готиното настроение с присъствието си!  

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia

Публикувано: 05 September 2009 - 07:54 PM
не съм ви го навряла и не искам сажаление от вас от хора които нямат с какво др да се забавляват а стоят на компа и обиждат хора който искат от тях мнение. мн си ми е хубаво кученцето,

Публикувано: 05 September 2009 - 08:17 PM
 орите
 оритеОбиждаме ,,хора,,

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia

Вход
 Вход Регистрация
 Регистрация Помощ
 Помощ 

Горе
 Горе Цитиране +