Агресивно зайче!
Публикувано: 10 February 2010 - 06:52 AM
Здравейте! Имам ОГРОМЕН проблем! Зайчето ми е на 9 месеца. Аз го взех когато беше на 4... Всичко беше ОК, ноооо.... от 2 дена е изключително агресивен, а нищо не се е променило от ежедневието му ... с изключение, че му смених храната... уф.... не знам какво да правя... седи си и от нищото ме напада, прави само бели и то гледа да е доста демонстративно, иначе, ако няма никого при него нищо лошо не прави... нагриза абсолютно всичко, включително и мен... Страх ме е, но какво да правя... мисля, че ако му обръщам повече внимание от преди, ще стане по-добър....Помогнете, моля ви!!! Вече не се издържа тази агресия... :(
Публикувано: 11 February 2010 - 06:17 AM
Абе, хора, мислите ли, че ако примерно зайчето ми го боли коремчето или венеца ... или не знам, нещо, да става агресивен?!?! Вие имали ли сте такъв проблем? Днес ще ходим на профилактичен преглед при нашия доктор... Да видим какви успокоителни ще ни предпише

Публикувано: 06 March 2010 - 09:26 PM
По отношение на белите.
от 5 години имам заек - калифорнийски.(бял с червени очи).
от 1 година имам сибирско хъски.
Заека е направил несравнимо повече бели и поразии в апартамента сравнено с кучето.
Моя заек също е агресивен , когато го пусна от клетката и тръгна да го прибирам ми ръмжи :D
от 5 години имам заек - калифорнийски.(бял с червени очи).
от 1 година имам сибирско хъски.
Заека е направил несравнимо повече бели и поразии в апартамента сравнено с кучето.
Моя заек също е агресивен , когато го пусна от клетката и тръгна да го прибирам ми ръмжи :D

Страница 1 от 1