Публикувано: 25 January 2008 - 08:52 PM
Момчето от когото я купихме разбрахме , че вече е изкарал неговия на вън ... А на нас това ни е болна тема , понеже не можем да я оставяме сама в къщата - гризе всичко , което намери , бута , чупи , даже веднъж за малко да оближе контакта ... Та все гледаме да има някой да я наглежда . И понеже нашата е явно много дива :sedni!:, решихме да и направим къща , че като имаме някаква работа да можем за няколко часа да я оставяме там ( понеже в двора не става - като прахосмукачка е , не оставя нищо по земята , в последно време камъни я гледам се опитва да яде , пръчки ... :kuchence: ) . Та наскоро се запознахме с един човек , които има 3 год. неаполитанец :sedni!: , но неговия е отдавна вън , може би след първата година са го извели ... Ние мислихме като започне да се стопля - април , май месец тогава да я изведем окончателно , въпреки , че не знам дали ще успеем , дори сега за 10 мин. да я оставим сама и откача , започва да скимти , да се тръшка . Този процес ще трябва да стане изключително бавно . Другото лошо нещо е , че напр. вчера докато я разхождахме в близката градинка , която е пълна със стъкла и пр. си е порязала над лапичката пръстчето , не знам как е станало , промихме раната с кислородна вода , а нашата изобщо не прояви признаци за това - тичаше до последно . А другото нещо , което ме натъжава е , че хората започват да се плашат от нея - до вчера , които я видеше все и се радваше , а изведнъж като че ли вече като я видят и започват да заобикалят полянката ... Дори познати казват , че ги е страх ... Въпрфеки , че не проявява злобва към непознати , напротив към всеки е много любвелбилна , само че има лош навик като види някого и да скача отгоре му ... Спирам да пиша !