Неаполитански мастиф
Публикувано: 16 February 2009 - 05:16 PM
здравейте!За първи път пиша във форума.Моите най искрени съболезнования за Микеле.Знам какво е да загубиш такова куче(нашата Дара умря на 18.01.2008г)и го преживяхме много тежко :'( :'( :'(.Но тя остави наследство- една прекрасна дъщеря която много обичаме!
Публикувано: 02 April 2009 - 09:31 PM
cherrytoo, в Apr 1 2009, 12:38 PM, написа:
Днес почина Чара...Да почива в мир.

моите съболезнования, да почива в мир най увисналата и хубава бръчка..ако не е проблем да ви попитам дали има нещо общо с несполучливото раждане или си е отишла по естествен път?Жалко че почти само по такива поводи се пише в нашия форум, бъдете по активни породата ни е уникална!!!
Публикувано: 08 April 2009 - 03:22 PM
Ами,тя почина от операцията и от тогава се разболя.Сега си търсим ново пак женско и пак ще се казва Чара.
П.П.Аз съм сестрата на cherrytoo и ако знаете от къде да намерим ще съм ви много благодарна.
П.П.Аз съм сестрата на cherrytoo и ако знаете от къде да намерим ще съм ви много благодарна.
Това мнение е редактирано от doggytoo: 08 April 2009 - 03:27 PM
Публикувано: 08 April 2009 - 08:18 PM
Здравейте,
Наистина мастифи няма, не са комерсиални и за това не ги развъждат.Но ако искате Френски Мастиф в момента се продават невероятни палета в един сръбски развъдник, може да ги погледнете в нашия форум "Дог Бордо".
До скоро: Бари Уайт
Наистина мастифи няма, не са комерсиални и за това не ги развъждат.Но ако искате Френски Мастиф в момента се продават невероятни палета в един сръбски развъдник, може да ги погледнете в нашия форум "Дог Бордо".
До скоро: Бари Уайт

Не е страшно, че понякога грешим!
Страшно е когато повтаряме грешките си!
Публикувано: 10 April 2009 - 08:51 AM
doggytoo, в Apr 8 2009, 01:22 PM, написа:
Ами,тя почина от операцията и от тогава се разболя.Сега си търсим ново пак женско и пак ще се казва Чара.
Аз пак се опитвам да правя няква връзка, но не искам мн да говоря да не се прецака работата, ако до лятото имам инфо ще се обадя на баща ти да го питам има ли желание, много ми е гадно за чара, имам чувството че половина вина е моя