Неаполитански мастиф
Публикувано: 08 June 2009 - 11:46 PM
Шона много обича да краде храна или от устата или от ръката / където има /
Преди да открадне
В процес
След това чака още
Искам само да отбележа , че е толкова разпенена понеже й е много вкусно
Преди да открадне
В процес
След това чака още
Искам само да отбележа , че е толкова разпенена понеже й е много вкусно

Публикувано: 09 June 2009 - 09:59 PM
Ето още снимки щом толкова й се радваш
На двора ; До къщата й ; Чуди се какво да прави в жегите ; С подарък
Види ли някой и веднага подаръци му носи
или пръка или нещо , ако си е откраднала или топките си носи , абе каквото види в двора и и е " под ръка " това подарява
даже кабели веднъж беше намерила от някъде
целия двор беше в кабели

На двора ; До къщата й ; Чуди се какво да прави в жегите ; С подарък
Види ли някой и веднага подаръци му носи

Публикувано: 11 June 2009 - 06:21 PM
Публикувано: 15 June 2009 - 01:03 PM
На колко е?
Ами ти я пусни,че ако стане много стара няма да стане да има бебета,защото така стана и с наща :) А вие сте в къща нали?Ако да може да вземете мъжкото куче и да е у вас когато е разгонена.Аз ви препоръчвам Арти.Той е много добър и ако е у вас няма никога да ви ръмжи или лае,нито пък в колата,но ако е на негова територия...
Ако забременее и роди може ли да дадеш сники на бебето/тата9но да не оручасм нещата пу-пу)и мога да си взема,но не знам все още.
Ами ти я пусни,че ако стане много стара няма да стане да има бебета,защото така стана и с наща :) А вие сте в къща нали?Ако да може да вземете мъжкото куче и да е у вас когато е разгонена.Аз ви препоръчвам Арти.Той е много добър и ако е у вас няма никога да ви ръмжи или лае,нито пък в колата,но ако е на негова територия...
Ако забременее и роди може ли да дадеш сники на бебето/тата9но да не оручасм нещата пу-пу)и мога да си взема,но не знам все още.

Публикувано: 15 June 2009 - 07:21 PM
Ще се запознаем с Арти тогава , много хубав и той
В къща сме - да , но не знам дали ще стане мъжкия да поседи малко тук , защото има малки деца / моето е на 2 мес. , още едно на годинка / и Шона много ги пази не знам дали няма да е проблем от нейна страна
. Ако стане всичко както трябва ще сложа снимки - да и ако имаш желание , можем роднини да станем от кучешка страна
Шона е на 1 год. и 8 мес.

В къща сме - да , но не знам дали ще стане мъжкия да поседи малко тук , защото има малки деца / моето е на 2 мес. , още едно на годинка / и Шона много ги пази не знам дали няма да е проблем от нейна страна

Шона е на 1 год. и 8 мес.
Публикувано: 15 June 2009 - 07:42 PM
Ами според мен не е млада за майка.Не знам нали наща Чарка тя си ни обичкаше,но въпреки това тя нищо не направи на Арти само беше проблем с храната,защото види,че той яде няма тя така да го остави,той да яде,а пък тя да гледа
Само когато беше излязал от колата тя щтракна със зъби,за да го провери и после нищо не му направи
Беше много забавна :)