Неаполитански мастиф
Публикувано: 11 October 2009 - 03:54 PM
В интернет бях попаднал на това "какво може" неаполитанският мастиф и то не беше нищо особено . Това го открих като се поразрових доста из нета че ми стана много интересно .
Някой има ли някое видео клипче да видя което да представи характера поне на мастифа в добра светлина ?
А за борбите с лъвоче вече за всяко 3то куче го чета . И родезийският риджбек го дават да се е бил с лъвове ама я го пусни на някое лъвче :)
И това за как е убил питбул с две движения доста нереално ми седи и за това ще прочета сега всичките постове
Някой има ли някое видео клипче да видя което да представи характера поне на мастифа в добра светлина ?
А за борбите с лъвоче вече за всяко 3то куче го чета . И родезийският риджбек го дават да се е бил с лъвове ама я го пусни на някое лъвче :)
И това за как е убил питбул с две движения доста нереално ми седи и за това ще прочета сега всичките постове
Публикувано: 11 October 2009 - 04:14 PM
прочетох това за питбула . Ясно ми стана за колко истински питбул става въпрос . . .
Търсих в ютюб клипчета и намерих едно единствено . - Мастиф атака . Самата подвижност :) . Поонесохте се малко с изказванията .
Търсих в ютюб клипчета и намерих едно единствено . - Мастиф атака . Самата подвижност :) . Поонесохте се малко с изказванията .
Публикувано: 11 October 2009 - 04:45 PM
Ако е в София да продължим на ЛС да се уговорим
Публикувано: 11 October 2009 - 04:57 PM
номад,защо си мислиш,че подвижноста е решаваща?Всички породи с висок праг на болка са в групата на така наречените бойни породи.И какво като пише ,че са ги пускали срещу лъвове?Едно време са пускали и хора срещу лъвове
и повярвай ми човека няма по - голям шанс от кучето

Кучето е единственото същество, което ви обича повече отколкото вие обичате себе си
Публикувано: 11 October 2009 - 05:06 PM
Цитат(nemooo @ Oct 11 2009, 05:57 PM) <{POST_SNAPBACK}>
номад,защо си мислиш,че подвижноста е решаваща?Всички породи с висок праг на болка са в групата на така наречените бойни породи.И какво като пише ,че са ги пускали срещу лъвове?Едно време са пускали и хора срещу лъвове
и повярвай ми човека няма по - голям шанс от кучето 

Явно си напълно прав . Добре . Отговори ми се на въпроса . Да не разводнявам темата повече .
Публикувано: 16 October 2009 - 05:41 PM
Това кученце го знам!
От Мартин е?!Те са доста добре гледани кучета и много ми харесват

Публикувано: 19 October 2009 - 04:15 PM
Mнoго красиво кученце!!!