Рада - удивителното момиче с удивителна съдба...
Публикувано: 11 February 2010 - 08:11 PM
Дано всичко да е наред с нея там, дано не е пострадала твърде много от тежкия си живот и да живее максимално здрава и щастлива с добри хора... Добро дете.
benyb, когато всеки участва и не отвръща поглед - ще има хубави истории. Важното е да сме ЗАЕДНО, защото само тогава ще можем да бъдем толкова силни, колкото ще е необходимо, за да преборим страданието...
Публикувано: 11 February 2010 - 09:17 PM

Публикувано: 11 February 2010 - 09:22 PM
Наистина хора като теб дават сила.

Публикувано: 11 February 2010 - 10:06 PM
То всичко се вижда от снимките и разказа.
Единствено съжалялам, че не можах да видя Рада в хубавите й мигове преди да замине!
Ще чакаме снимки и хубави вести!
Инсулт, Стаси и всички други сестри, които не познавам

Заслугите са само за Инсулт и хората, които се включиха!
С нея не сме родствени сестри в този живот, но в следващия - със сигурност!

Публикувано: 11 February 2010 - 10:23 PM
То всичко се вижда от снимките и разказа.
Единствено съжалялам, че не можах да видя Рада в хубавите й мигове преди да замине!
Ще чакаме снимки и хубави вести!
Инсулт, Стаси и всички други сестри, които не познавам

Заслугите са само за Инсулт и хората, които се включиха!
С нея не сме родствени сестри в този живот, но в следващия - със сигурност!

Само ме лъжете вие, добре, че го компенсирате с добринки, иначе ...............
Публикувано: 11 February 2010 - 10:32 PM

Много късмет, много радости, много обич и много приятели в живота на Рада от тук нататък!!!

"Животните са мои приятели, а аз не ям приятелите си." Джордж Бърнард Шоу
Публикувано: 11 February 2010 - 10:56 PM
Insult,страхотна си,поздравявам те от сърце за това,което направи за Рада!Тя ще е щастлива,благодарение на теб!

In memoriam

За да си човек,бъди му приятел!
Публикувано: 11 February 2010 - 11:21 PM

Няма как - ровя в снимки и си въздишам. Разбъркани са - от различни моменти, то с вижда кое от кога е според състоянието и.
Здравей! Наистина ли за мен си дошла!?:

Не знаех, че може да е топло и меко:

Вярно ли ще ми махне всички бълхи тази гадна пудра?

Наистина ли ме пускате вкъщи?

Как ми се иска и аз да потичам с теб:

Чакай, все пак ще опитам да те хвана:

Хей, приятели, играчка на хоризонта!

Ще ми липсваш, но ще се справя... Благодаря ти и сбогом:

Публикувано: 11 February 2010 - 11:27 PM

Мнее, и аз...

"Животните са мои приятели, а аз не ям приятелите си." Джордж Бърнард Шоу
Публикувано: 11 February 2010 - 11:59 PM
какво да ви кажа...
С тези прекрасни снимки, които прави, все едно си там при животинчето и ако протегнеш ръка и ще го пипнеш...
Аз не издържах и пак се включих, но уви... не мога отново да не споделя какви положителни емоции ми дават Инсулт и Рада

Публикувано: 15 February 2010 - 11:41 PM

”Here you can see that Rada is going outside with the other dogs
she also had yesterday a really short fast run in the deep snow,
it was really wonderful to look at her, she used both front legs
stepped together on the ground, amazing walking but it works!
She is eating, drinking, running
and having fun with the other dogs…”
Ето какво пише Андреа, новата приятелка на Рада:
"Виж тук как Рада излиза навън с другите кучета, вчера също така потича наистина бързо за кратко в дълбокия сняг - беше истински прекрасно да я гледа човек - използваше двата си предни крака да стъпва едновременно на земята - удивително ходене, но работи!
Тя яде, пие, тича и се забавлява с другите кучета..."

Тя още тук няколко пъти беше пробвала да стъпи на болното краче, но там вече е почнала чак да скача! Ама, че яко!
Публикувано: 16 February 2010 - 12:07 AM
Дано пратят повече снимки на момичето.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 16 February 2010 - 12:22 AM
Конвенционалния лекар е направил скенер /да, ЯМР!!!/ и е заявил, че това куче няма никакъв шанс за подобрение - имало над 70% увреждане на мозъка и мозъчната кора, както и мускулна атрофия по цялата линия на парезата. Андреа обаче не се притеснила, отишла при конския си лекар /щото има и коне/ - той веднага почнал акупунктура и китайски билки + нашата хомеопатия и витамини от групата на В. Вече стъпва на болното си краче по малко!
Но това, че е малка и скоро боледувала наистина повишава значително шансовете и за възстановяване. Слухът и зрението не, но координацията със сигурност.
Публикувано: 16 February 2010 - 09:50 AM