Две женски котки имат нужда от дом спешно
Публикувано: 02 March 2010 - 04:48 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 03 March 2010 - 03:35 PM
Публикувано: 03 March 2010 - 06:29 PM

Публикувано: 03 March 2010 - 08:25 PM
Имам и нови новини....оказа се,че в двора си имам още една женска,бременна котка,която пълно копие на черната маца с изключение на една петно на гушата.Хванах я и малко след това щракна капана и се хвана единият ухажор на госпожиците,много е див,целият е в рани от битките,които води с останалите.Утре ще дойдат да ги вземат и ще бъдат кастрирани е те.
Публикувано: 03 March 2010 - 09:26 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 04 March 2010 - 12:22 AM
Публикувано: 04 March 2010 - 09:19 AM
п.с.Сега е момента да кажа-Всички хора от град Пловдив могат да се възползват от безплатните кстрации до края на март месец.Съветвам всеки който има проблем с котките да им се обади,момчетата са много любезни и отзивчиви(най-малкото вече трети ден се занимават с моя двор)
Публикувано: 07 March 2010 - 04:05 PM
Публикувано: 12 March 2010 - 02:52 PM
Незнам коя е госпожата,която е толкова проив"четири лапи",но разбрах няколко неща.Ако да кажем не се бях обърнала към фондацията и ако не бях кастрирала котките,защото са бременни(както споменах и по-назад в темата беше голяма дилема за мен и за всички вкъщи,които мислихме какво да правим)тогава какво щеше да се случи с тези котки и тяхното поколение?!
Първо шанса да бъдат осиновени е малък,защото са големи котки.
Второ предсатвяте ли как си осиновявате котка от мен и тя се оказва бременна.
В този ред на мисли става ясно,че котките щяха да останат в двора ми и щяха да се родят поне 10 малки бебета котета,защото се оказа,че има и трета бременна котка.Естествено щях да се опитам да ги отгледам и да се грижа за тях с възможностите които имам,а после щях да се мъча да им намеря дом,НО това са 10 котки!!!Как си представя да успея да спася всичките и то при положение,че аз си имам и мои си лични животни,които пък си имат свои нужди...как щях да се справя финансово примерно за 10 котки?(дано тази госпожа чете)Миналата година едвам успях да намеря дом за 4 и беше на косъм последното да си остане на улицата.След като няма да мога да се справя,то единственият шанс за тези 10 котенца е на улицата,където ще бъдат ритани,гонени,тровени,ще се разболяват и още много лоши неща,които може да им се случат.Ако гозпожата противник на"четири лапи"мисли,че съм сгрешила,тогава да си остави номера и следващият път ще и донеса на ръка 10 котки,да се грижи за тях и да им намери дом.Ако пък е разбрала,че това е единственият хуманен начин за намаляването на популацията на бездомните котки,то тогава да се извини на всички и да остави хората,които могат да помогнат да си вършат работата.
Публикувано: 30 March 2010 - 01:16 PM