Врме е за малко похвали...
Въпреки, че Крок е в нас едва от Събота, момчето показва голям напредък! След като вчера ми даде да го погаля по коремчето, на вечерната разходка започна без помощ да се качва на бордюра (много ми е любима тая дума) и дори изкачи сам трите стъпала пред входа. Вижда се, че упражнението никак не му е лесно, но момчето има силен характер и се бори мъжки

Днес успя съвсем да ме смае... изведох го сутринта, оставих го да си свърши естествените нужди (голям чистник е - стиска до последно и си върши работата само на тревичка) и се отдалечихме подобаващо от входа. Накрая реших да видя как ще се държи без повода и... О майн Гот

тръгнах бавно към входа и Кроки ме следваше плътно по петите! От време на време явно се уморяваше и спираше, но като го подканя, пак си тръгваше послушно с мен. И всичко това го правеше чак до входа и почти "редом"!
Уникален куч ще излезе и ако не беше кастриран, щях да селектирам нова порода от него - БУК (Бяло Умно Куче, не дърво)
Иначе като характер е доста доминантен, но мисля че вече уточнихме кой е шефа вкъщи
Другото хубаво нещо е, че Крок май ще се сдобие с нов приятел! Днес за първи път допусна друго куче до себе си, без да го изръмжи. Едно страшно мило и игриво момче, бездомно за съжаление, дойде да го поздрави и вървя с нас през цялата разходка