Цитат
Г-н Атанасов, моите уважения към вас и познанията Ви относно НОК. На скоро дори получих подарък ваша книга и с интерес я прочетох. Въпреки това, и не ме разбирайте погрешно бих искала да Ви попитам:
На първа страница в темата сте постнали снимка на мъж и жена с надпис:
2000 г. Людмила Архангелская и Генадий Северин - основател и президент на Украинския Клуб за Немски Овчарски Кучета
Бих искала да попитам: как тази снимка влияе върху обсъжданата тема, за да е толкова важна, че да я постнете, впрочем аз именно за това и не цитирах мнението Ви, тъй като не мисля че форума се нуждае от допълнително отежняване. Освен това ми е интересно да знам тези хора знаят ли въобще че Вие си позволявате да публикувате тяхни снимки ( което вярвайте ми е незаконно ) и дали е уместно публикуването на вашият личен фото архив (ако тази снимка е от там) в темата. Просто наистина не разбрах каква е връзката между снимката и обсъжданата тема!
С уважение!
Здравейте,
Снимката е поместена, защото над нея някъде бе цитиран материал, който Людмила е писала. Някъде из форума се изказваше критика по отношение на нейното мнение относно НОК. А тя е един от водещите специалисти и познавачи на породата.
Тя е съосновател на украинския клуб за НОК заедно със Северин, който е негов президент.
Людмила е моя много добра приятелка. Работим съвместно по някои проекти, дала ми е пълни права над нейната информация, както и аз съм дал на нея за моята.
Тя няма да се обиди за публикуването на нейна снимка, защото снимката е моя и аз мога да процедирам с нея както намеря за добре.
Ако до тук нещо не Ви е ясно, можете да питате и да се доизясним, но тъй като повдигнатата от Вас тема има повече личен характер, моля Ви - на лични или по електронна поща.
Поздрави,
Николай Атанасов