Дребен Джи (Трикрачко) от Варна чака на улицата своя късмет
Публикувано: 19 March 2010 - 09:53 PM
Цитат(g_vasileva @ Mar 19 2010, 08:53 PM) <{POST_SNAPBACK}>

Уникален мъник!

Пожелавам му най-хубавия дом на света и най-добрите стопани!!!
Публикувано: 21 March 2010 - 12:05 AM
Само да погледнеш нанякъде,дори в най-невъзможното място,в най-тясното пространство,в най-неочаквания момент ТО е там,разперило уши и ококорило очи,готово да играе и да прави безумия в негов стил!ТО е дребно,но прави чудеса!ТО е хамаво,но може майсторски да те преметне!ТО е твоето куче!!!А ТИ дали си неговия човек?

You may say that i'm a dreamer, but i'm not the only one
Публикувано: 25 March 2010 - 07:15 PM

"Този, който търси ангел и следи само за крилата, рискува да се прибере вкъщи с гъска." Г.Лихтенберг
Ако се интересувате от някое от предлаганите животинки, пишете на margokk@abv.bg
Публикувано: 07 April 2010 - 09:09 PM
Дамм, то по погледа на кака му си личи, докъде й е дошло от него вече.

"Този, който търси ангел и следи само за крилата, рискува да се прибере вкъщи с гъска." Г.Лихтенберг
Ако се интересувате от някое от предлаганите животинки, пишете на margokk@abv.bg
Публикувано: 19 April 2010 - 09:23 PM
В петък,въпреки че повечето полети бяха отменени,Дребчо отлетя за Австрия,където го чакаха неговите хора
Успях да направя само една свястна снимка в суматохата,обаче съм запечатала специалния поглед.
Благодаря на всички,които помогнаха!

Успях да направя само една свястна снимка в суматохата,обаче съм запечатала специалния поглед.

Благодаря на всички,които помогнаха!

You may say that i'm a dreamer, but i'm not the only one
Публикувано: 20 April 2010 - 07:55 AM
Ех, милия ми Тропчо, най-после се уреди и той.
Дано да живее дълго и щастливо с новите си хора. Още ми е пусто без него тук, няма кой да препуска като луд из вкъщи и да ни полайва наред, едно тихо, тихо.