...Ера е наистина невероятна!
Щастлива Ера извън Сеславци
Публикувано: 20 March 2010 - 09:38 PM
Moonnight, БЛАГОДАРЯ!
Elizd, БЛАГОДАРЯ, получих 120 те лева и днес ги предадох в клиниката, преди това дадох там още 100.
Не ми харесва да пиша тази информация, но за жалост малката смела дивачка пак е и на венозен антибиотик. Стана на игленик милото. Сега пак е с яка, но поне вече е свикнала. Сега е на антибиотик отново, защото вчера е започнала да вдига температура и днес беше с 39,9 градуса. Сега ще е на друг антибиотик, заради прекъсването 2 дни на цефтриазона. Сега е цефалексин и гентамицин, дано не бъркам имената.
Стискайте й много много палци да се справи и с това. Не знам със сегашния антибиотк колко излиза лечението, за жалост няма да е 14. Просто утре ще очаквам инфо дали има подобрение. Обнадеждава ме факта, че не са ми се обаждали след обяд, което означава, че поне няма влошаване.
Ето да я видите момата от четвъртък, когато беше без яка и се появи един котешки "натрапник" при нея, на когото тя реагира повече от добре.

Elizd, БЛАГОДАРЯ, получих 120 те лева и днес ги предадох в клиниката, преди това дадох там още 100.
Не ми харесва да пиша тази информация, но за жалост малката смела дивачка пак е и на венозен антибиотик. Стана на игленик милото. Сега пак е с яка, но поне вече е свикнала. Сега е на антибиотик отново, защото вчера е започнала да вдига температура и днес беше с 39,9 градуса. Сега ще е на друг антибиотик, заради прекъсването 2 дни на цефтриазона. Сега е цефалексин и гентамицин, дано не бъркам имената.
Стискайте й много много палци да се справи и с това. Не знам със сегашния антибиотк колко излиза лечението, за жалост няма да е 14. Просто утре ще очаквам инфо дали има подобрение. Обнадеждава ме факта, че не са ми се обаждали след обяд, което означава, че поне няма влошаване.
Ето да я видите момата от четвъртък, когато беше без яка и се появи един котешки "натрапник" при нея, на когото тя реагира повече от добре.

The world has given to me nothing
but trash bins, loneliness and pain...
Still that won`t keep my tail from wagging
my love I`ll give through sunny days and rain...
Because I know that somewhere I`m awaited
That gives me strength to live another day...
And although with the Fate itself I`m racing
I know I`ll win and I will meet my MAN...
Публикувано: 21 March 2010 - 02:50 PM
Днес бях при малката мишка. Още се бори с температурата, лошото е, че пак има гурели, страх ме е да не е нов пристъп на ганата. Няма нервни признаци слава богу.
Стискайте палци, много, много стискайте палци.
Стискайте палци, много, много стискайте палци.

Публикувано: 21 March 2010 - 03:40 PM
Ей, много се намъчи горкото! Дано това са последните премеждия. И вече да е много здраво и щастливо малкото момиченце!
Публикувано: 22 March 2010 - 10:50 PM
Милото ми момиче се бори с нова вълна на ганата. Пак е започнала да проявява нервни признаци, за жалост този път придружени с белодробната форма.
Какво ли вече не й мина през главата. Много се надявам положителната енергия от толкова много хора, които се надяват тя да се справи, да й помогне и този път в борбата с тази гадост.
Моля се да има волята и силата да се пребори.
Какво ли вече не й мина през главата. Много се надявам положителната енергия от толкова много хора, които се надяват тя да се справи, да й помогне и този път в борбата с тази гадост.
Моля се да има волята и силата да се пребори.

Публикувано: 22 March 2010 - 11:16 PM
И аз се вълнувам за съдбата и и стискам палци да се оправи! Толкова хора я мислим, че просто няма как да не оздравее момичето!

Вход

Горе
Цитиране +