Dog.bg Форуми : Годишно събрание на БНККза Кавказка овчарка

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
Страница 1 от 1
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Годишно събрание на БНККза Кавказка овчарка събрание Оцени темата: -----

#1 Потребителят е офлайн   streletz2009 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 02 March 2010 - 08:32 PM

До всички членове и почитатели на Кавказката овчарка!
По решение на УС на БНКККО-гр.София,на 20.03.2010г./събота/,в залата за пресконференции на стадион "В.Левски",от 14.00ч.ще се проведе годишното събрание на клуба при следния дневен ред:

1.Отчет на Предедателя за дейноста на клуба през 2009г.
2.Отчет на ОРД за същата година
3.Предложения за промени в правилника за развъдна дейност
4.Предложения и решения за годишната ни специализирана клубна изложба
5.Приемане на нови членове
6.Разни
Всички които не са платили чл.внос за 2009г.,до деня на събранието/включително/,ще се считат за самоизключили се от клуба,без право на глас на това събрание.
При липса на кворум,събранието ще се проведе един час по-късно,при същия дневен ред. независимо от броя на членовете,с право за вземане на решения.

От УС на БНКККО
User's Signature

www.streletz.eu

#2 Потребителят е офлайн   streletz2009 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 March 2010 - 09:54 PM

Изглежда без да искам прескочих по-горната тема! ab_041.gif ab_041.gif ab_041.gif
Моля МОД да ни премести обявата в правилната тема наречена "Важни теми"!
User's Signature

www.streletz.eu

#3 Потребителят е офлайн   Горан Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 March 2010 - 12:09 AM

Цитат
От УС на БНКККО

Толкова сте аномимни ,защо? Влизам в профила и все неизвестно...От УС на БНКККО ????!!!!!!!! Може ли ,от УС да са анонимни? ea_103.gif
User's Signature

Четирима са те ,все така ненаситни:Лешоядово гърло,уста на чакал ,маймунски ръце и очи на човек!

#4 Потребителят е офлайн   streletz2009 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 March 2010 - 08:12 AM

Цитат(Горан @ Mar 3 2010, 12:09 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат
От УС на БНКККО

Толкова сте аномимни ,защо? Влизам в профила и все неизвестно...От УС на БНКККО ????!!!!!!!! Може ли ,от УС да са анонимни? ea_103.gif

Който се интересува ги знае,а и мисля,че събитието е по- важно,а не иманата на УС!Днес са едни,утре са други!
Eто тук има тази информация: www.bnkkko.hit.bg
User's Signature

www.streletz.eu

#5 Потребителят е офлайн   Ники Колев Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 10 March 2010 - 11:40 AM

Една еретична идея-защо не се помисли за обединяване на клубовете на руските породи, както е почти навсякъде в Европа? Вместо да имаме клубове за всяка от руските породи и да събираме по 20-30 кучета (говоря за по-масовите породи КО и САО) на специалките не би ли било по-добре да се обединят усилията под някаква форма? Това ще даде възможност да се канят по-често експерти специалисти, да се правят различни тестове и т.н. Да вярно е, че ще има и по-малко вождове, което е в дъното на роенето на стария клуб, но не са ли кучетата по-важни? Ако не за обединение защо не се помисли за някаква по-"хлабава" форма на координация поне да се провеждат общи мероприятия. Например гледам тази година сърбите и унгарците са си обявили комбинирана специалка, поканили са Галиаскаров, по идея ще проведат и тест на характер и замерване на кучетата. Съгласете се, че такова мероприятие със 100-150 кучета ще е много по-интересно, отколкото да се извадят по 1-2 кучета в клас, някой да плати на съдията да му "оцени" кучетата и всички да са клубни победители.

#6 Потребителят е офлайн   streletz2009 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 March 2010 - 11:50 AM

Такова обидинение е възможно само до толкова,доколкото се отнася за организиране на общи мироприятия.Защото федерацията не позволява създаване на общи клубове по породи.Нали преди години от там тръгнахме!!!
В този смисъл, няма да имаме нищо против,но как един съдия ще поеме к.о..сао,руски черен териер,борзая и др.,според мен ще бъде невъзможно!
User's Signature

www.streletz.eu

#7 Потребителят е офлайн   Ники Колев Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 11 March 2010 - 11:12 AM

Веднага давам примери-клуб хрътки, клуб северни породи, ако се бръкне в сайта на БРФК съм сигурен, че ще се намерят и други обединени породи. А и чисто изначално БНККО беше регистриран именно като БНККО със секции САО и ЮРО, а приютяваше и първите РЧТ. После обаче работата стана-"много вожд, малко индианец". Иначе относно съденето на всичките породи съм съгласен, че е трудно под една шапка да се набутат КО, хрътки, лайки, той териери, и други руски породи, но поне т.н. "отечественики"-КО, САО, ЮРО и РЧТ и може би непризнатите официално ИЕО и МСторожевая, спокойно могат да се съберат на едно място. Така е в повечето страни, в които въобще се отглеждат тези кучета.

#8 Потребителят е офлайн   streletz2009 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 March 2010 - 11:46 PM

ab_041.gif ab_041.gif ab_041.gif Няма лошо,можем да сътворим нещо в бъдеще и да се опитаме да направим "малко вожд,много индианец"!!! Но клубове, едва ли ще можем да обединим юредически!!!
User's Signature

www.streletz.eu

#9 Потребителят е офлайн   Ники Колев Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 12 March 2010 - 11:01 AM

И това би било нещо. Мисля, че ако ръководствата на трите клуба седнат и решат да проведат едно съвместно мероприятие-изложба, замервания, тест на психика, като за целта се поканят експерти от бившия СССР би трябвало да стане по интересно и да се привлекат повече хора. От друга страна като се замисля- миналата година в Ст. Загора ни бяха довели И.Л.Швец (една от най-добрите руски съдийки по руските служебни породи) и пак никой не се показа.
И все пак трябва да се опитва.

#10 Потребителят е офлайн   Kross Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 March 2010 - 06:35 PM

Цитат(Ники Колев @ Mar 12 2010, 10:01 AM) <{POST_SNAPBACK}>
И това би било нещо. Мисля, че ако ръководствата на трите клуба седнат и решат да проведат едно съвместно мероприятие-изложба, замервания, тест на психика, като за целта се поканят експерти от бившия СССР би трябвало да стане по интересно и да се привлекат повече хора. От друга страна като се замисля- миналата година в Ст. Загора ни бяха довели И.Л.Швец (една от най-добрите руски съдийки по руските служебни породи) и пак никой не се показа.
И все пак трябва да се опитва.

Идеята да се организира съвместна изложба не е от днес.Още преди години проведохме разговори с клуб САО, но те не се заинтересуваха, тогава мисля че клуб КО реално не съществуваше.Що се отнася до И.Швец нашите кучета - руски черни териери са съдени от нея през 2008 година на специализираната изложба в Сурчин/Сърбия/ всички имат отлични оценки/който е бил при Швец знае какво означава това/ взехме и двама победител на клас и BOB при това в много силна конкуренция от Русия,Сърбия и Турция http://jhamalitsa.fo...-0-0-1209235786 отчет на изложбата re_037.gif .Съгласете се ,че подобна изложба е много по престижна и важна от САС Стара Загора за нас.

#11 Потребителят е офлайн   Ники Колев Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 12 March 2010 - 09:48 PM

Щом сте били в Сурчин, знаете че е по-добре да са обединени нещата. Естествено, че ако веднъж вече си бил под даден експерт и то на специалка не си струва особено да ходиш на САС. Аз пробвах този вариант с Иванищева миналата година и смея да твърдя, че разликата е от земята до небето. Въпросът е защо нямаше КО и САО, а и не всички РЧТ са били под Швец в Сурчин? Само моля да не ми отговаряте, че едно минаване под Киркицкая стига за години напред.

#12 Потребителят е офлайн   Kross Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 March 2010 - 10:31 PM

В Сурчин ходим всяка година още от самото начало на тази изложба,тази година пак сме там.Правили сме обща специалка с шнауцерите - експерт Ерусалимский.Аз лично нямам нищо против да се направи и обща изложба с казказците и САО,но решение за това трябва да вземе УС на клуба и да има разумни хора от отсрещната страна.Иначе всяка година ,от 2005 насам, КК"Черен териер-България" организира минимум една специалка със съдия специалист по породата ,одобрен от Международния клуб Черен териер.Миналата година имахме 17 кучета от Русия,Украйна,Сърбия и естествено България, това за нашата непопулярна порода не е никак малко.

#13 Потребителят е офлайн   streletz2009 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 March 2010 - 11:33 PM

Хей, момчета,не се карайте!!!Преди доста години/ако,се напъна мога и да докарам и датата и годината,може би преди 12г./,в клуб К.О. със секции САО и Ю.Р.О.,май и Р-яЧ.Т. беше там, ни гостува руската съдиийка Ирина ШвеД ! Не знам дали това е вашия съдия,но ако е, значи бъркате буквичката на фамилията и!!!
Жената си съди доста добре и даде не малко лоши оценки/под оценка мн.добър/!!!
Относно опитите да се направят общи изложби с "побратимите",нашия клуб е правил няколко опита за това с клуб САО,но безуспешно!!!!
Моето лично мнение на база този опит е,че колкото по-вече,толкова по-трудно и некоординирано,защото явно различните клубове са в тазлична "часова зона"!!! ab_041.gif ab_041.gif ab_041.gif
User's Signature

www.streletz.eu

#14 Потребителят е офлайн   Ники Колев Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 14 March 2010 - 03:20 PM

Със сигурност не бъркаме името-лесно може да се провери-Ирина Львовна Швец. Но не това е най-важното. Не мисля, че някой с някого се кара тук. Аз още в началото казах, че идеята ми е еретична. Просто въпросът ми е защо трябва да се правят изложби с по 15-20 кучета , а и да сме горди с това, като може да се направи по-голямо общо мероприятие, което би могло да привлече и комшиите ( вече и с визите е по-лесно за тях). Спирам дотук, защото не съм имал за цел да провокирам нито дискусии нито караници, във форума ги има достатъчно.

#15 Потребителят е офлайн   streletz2009 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 March 2010 - 11:00 PM

Днес се проведе нашето събрание и дискутирахме по това предложение.Установихме,че сме отворени за бъдещи съвместни изяви,за това моля, пишете ми на лични за по реална свръзка и среща с нашия УС.
User's Signature

www.streletz.eu

Страница 1 от 1
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни