[/quote]
На ловец-неееееееееееееееееееее!
Ама че хубава история излезе, колко е малък светът!
Тина май си има братче!

Страхотно е, че сте спасили момчето, дано и Тинка има такива пркрасни осиновители, като Вас!
Приликата е страхотна!

Публикувано: 16 March 2010 - 05:23 PM

Публикувано: 17 March 2010 - 12:55 AM

Публикувано: 17 March 2010 - 11:13 AM
 Но има хора които се борят и на този фронт и се надявам те да стават все повече и  повече,защото той всъщност е важния ,за да може  да намалява нуждата от хора като мен.
 Но има хора които се борят и на този фронт и се надявам те да стават все повече и  повече,защото той всъщност е важния ,за да може  да намалява нуждата от хора като мен. Така че трупай чар и се разхубавявай,забрави за онова ужасно място и отпусни сърчицето си ! Лошото мина и ти предстоят само хубави неща!
 Така че трупай чар и се разхубавявай,забрави за онова ужасно място и отпусни сърчицето си ! Лошото мина и ти предстоят само хубави неща! 

Публикувано: 17 March 2010 - 12:43 PM

Публикувано: 17 March 2010 - 01:11 PM

Публикувано: 19 March 2010 - 03:16 AM
 ),топъл дом и някой,който да се грижи за нея и да я обича.И на този човек кучето ще даде много повече отколкото той е дал...Някъде четох,че кучето е единственото същество,което би могло да те обича повече от себе си..Помислете за това! Добри душици са те,по-добрата част от света..
  ),топъл дом и някой,който да се грижи за нея и да я обича.И на този човек кучето ще даде много повече отколкото той е дал...Някъде четох,че кучето е единственото същество,което би могло да те обича повече от себе си..Помислете за това! Добри душици са те,по-добрата част от света.. 

Публикувано: 19 March 2010 - 09:08 AM
 . На 16.03. рано сутрин изпратих запитване по емайла на Wind за сладураната. Просто нямам време в момента да ви опиша как се почувствах, когато я видях. Това си беше просто л/бов от пръв поглед. Легна ми на сърцето сладураната. Още щом я видях реших, че явно ще се ходи до Благоевград..... Четейки видях, че е преместена във Варна. Обявата и я видях на рожденния ден на предното ми куче, за съжаление преди 4 г. тя почина на 16г възраст. Отново безпородна, но много благородна и прибрана от улицата, умираща с парвовироза. Но си дарихме едни прекрасни години- почти цял живот. Толкова много случайности или съвпадения. Не знам. Явно аз съм човека на Тинка
 . На 16.03. рано сутрин изпратих запитване по емайла на Wind за сладураната. Просто нямам време в момента да ви опиша как се почувствах, когато я видях. Това си беше просто л/бов от пръв поглед. Легна ми на сърцето сладураната. Още щом я видях реших, че явно ще се ходи до Благоевград..... Четейки видях, че е преместена във Варна. Обявата и я видях на рожденния ден на предното ми куче, за съжаление преди 4 г. тя почина на 16г възраст. Отново безпородна, но много благородна и прибрана от улицата, умираща с парвовироза. Но си дарихме едни прекрасни години- почти цял живот. Толкова много случайности или съвпадения. Не знам. Явно аз съм човека на Тинка   надявам се. Сега чакам Wind  да се свърже с мен и евентуално да се видим в неделя след кастрацията на малката. Надявам се да мога да и дам шанс за по-добър живот. Ще трябва само да се видят и със сина ми на 8г., но мисля , че няма да имат проблеми. Тя е душичка. И така- дано скоро имам добри новини.
 надявам се. Сега чакам Wind  да се свърже с мен и евентуално да се видим в неделя след кастрацията на малката. Надявам се да мога да и дам шанс за по-добър живот. Ще трябва само да се видят и със сина ми на 8г., но мисля , че няма да имат проблеми. Тя е душичка. И така- дано скоро имам добри новини.

Публикувано: 19 March 2010 - 11:11 AM

Публикувано: 19 March 2010 - 12:05 PM

- разбира се прави го много нежно,внимателно и съвсем,съвсем безболезнено,но придружено с някакви си нейни "песни".Предупреждавам,защото може да стресне детенце например,със самото действие.Макар че едва ли ще го направи от първа среща.Докато се разхождахме тук се случваше да дойдат дечица да я галят-Тинка приемаше спокойно и без емоции тази манипулация,без умилкване,без въртене на опашка но и без притеснение.
 - разбира се прави го много нежно,внимателно и съвсем,съвсем безболезнено,но придружено с някакви си нейни "песни".Предупреждавам,защото може да стресне детенце например,със самото действие.Макар че едва ли ще го направи от първа среща.Докато се разхождахме тук се случваше да дойдат дечица да я галят-Тинка приемаше спокойно и без емоции тази манипулация,без умилкване,без въртене на опашка но и без притеснение. 

Публикувано: 19 March 2010 - 01:20 PM

Публикувано: 19 March 2010 - 02:29 PM

Публикувано: 20 March 2010 - 02:28 PM

Публикувано: 20 March 2010 - 03:43 PM

Публикувано: 20 March 2010 - 05:28 PM

Публикувано: 20 March 2010 - 05:34 PM