Вчерашния ден бе необичаен и пълен с емоции- Petic, Elizd, deni_avr

, донесоха храна дарена от Animal Hope Bulgaria - Plovdiv и tinati

за благоевградските бездомници.
Огромни благодарности за дарителите

и за приносителите

.Дарената храна надмина и най-смелите ми очаквания по отношение на количеството и качеството

.
Нашите кучета досега не са яли други гранули,освен от най-евтините,така че им предстои приятна изненада
.
Момичетата ще се включат със снимки на дареното,а аз ще документирам постепенно
как се изразходва храната.
Един голям чувал занесохме на Илка,момичето което е поело ангажимента да ходи веднъж седмично и да носи храна за кучетата от парк Бачиново.
Другия голям чувал и чувал бисквити са при Лили- тя е жената ,която почти всяка събота осигурява превоза до парка.
За тази събота бях приготвила 4 хляба с пастет и 3 кг гранули за бачиновските кучета,но не успях да се вместя във времето и да отида дотам ,така че Лили ги занесе сама.Обади се да каже че по-гладни никога не ги е виждала,досипала е и от дарените гранули и бисквитки.Следващата събота съм там и ще има и снимки.
Основната част от дарението ще бъде изразходвано именно за кучетата в гората,тъй като те са най-бедстващи в момента.
Междувременно ето кои кучовци опитаха вече от вкуснотийките.
Специално за Petic ходих да търся нейния стар познайник Дедун,но той от доста време не е идвал.След като се поосафери и заглади косъм изведнъж се сети че е мъж и активно взе да обикаля по мадами.И тъй като в района всички са кастрирани ,налага се да пътешества повечко.
Надявам се че е добре и като се нагладува порядъчно пак да дойде.
Почерпих неговата приятелка Юлето,
както и скиторещия младеж Блеки

.
Естествено че побързах да почерпя и Нези,която е много доволна от вкуса на новите гранулки.
На заден план виждате нейния приятел Лиско.Той и е другар в игрите,но Нези храна не споделя с никого,та затова му сипах по настрани.

Лиско хапна за първи път до насита(обикновено ми отделям по шепичка от храната на Нези) и с това преживява.Той е новичък в квартала и последен в йерархията.
Пипи я помните нали.Пипа с папиломите

.

Пипа много хареса гранулките ,а за бонус получи и една от големите бисквитки.
Ружа не можах да намеря.Много скитори и се разминаваме,въпреки че си имаме явки.Оставих гранулки под едни стълби,където знам че минава.Няма гаранция че някой няма да я изпревари,обаче.
Джера не съм снимала,но я нахраних на нейното си място с консерва,истинска хубава голяма кучешка консерва,без да е разбъркана с хляб.Да бяхте видели как лапаше.Вероятно това е най-вкусното нещо което я опитвала през живота си.