Нищо хубаво не мога да напиша в тая тема.Сигурна съм че Сара не е жива,дано не е страдала много.
Сара беше на около 3-4 години.По статистически данни това е средната продължителност на живот за бездомните кучета.Сара вече е на по-добро място.С това се опитвам да се успокоя,но не става,боли ме.Много ме боли....Боли ме и за Ушко,с който бяха неразделни,с който спяха заедно да се топлят зимата.И Ушко е на 4 години.Сега се лута сам като сираче,а погледа му е отново най тъжния на света....
Тези тримата ги няма вече.

Надявам се че наистина съществува някакво друго измерение,мястото при дъгата,където да са пак заедно,но вече без глад,студ,болка и мъка.Почивайте в мир ,милички
А това е Рекс.Той е от кучетата по-горе на бившия строеж.Него официално го назначиха за пазач на частния имот.Връзват го,но при едно от посещенията ни Рекс се откачи от веригата и преплува през реката за да дойде.Беше умрял от глад,а на врата си вместо нашийник бе с омотан парцал и тел.
Това е снимка от преди година и половина,когато бе прясно изоставен и съвсем бездомен.

Изглежда ми по-щастлив от сега.Но мисля че ще се подобрят нещата за него,помолихме пазачите вечер да го отвръзват,ще му купя истинска каишка,а и осигурихме малко храница,освен това намерихме начин как да ги посещаваме пак веднъж седмично без да влизаме в частния имот.