- (4 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »
Щастливият идиот Гошо едва ли ще е задълго
Публикувано: 16 March 2010 - 09:06 PM
Гошо е част от местната кучешка агитка. Ужасно игрив и ужасно глупав. Донесен е като малък от служителите на паркинга с идеята да бъде пазач. Той обаче не иска да пази. Иска да си играе, затова просто го гонят от паркинга. А Гошо си расте, пораства голям, но продължава да иска да си играе, независимо с кого - кучета, баби, деца. Хвърля се с размахана опашка и усмивка до ушите към всички и най-обича да прегръща. Само че Гошо в изправено състояние е по-висок от мен, силен е като теле, черен и страшен.
Прибирайки се от работа днес наблюдавах как малко момченце минава покрай кучетата. Всичко е спокойно, никой не лае, само Гошо върти бясно опашка, вре му се в краката и му се пречка. Докато изляза от колата, вече му беше опрял лапи на раменете. Детето избяга, пищейки.
Въпрос на време е Гошо да бъде "усмирен" от някой ядосан баща или да попадне в Сеславци. И тогава край с игрите за големия щастлив идиот.
Аз не съм кучкар и не разбирам много от кучета. Не мога да кажа дали Гошо има шанс за по-добър живот, дали би могъл да живее дори и в двор, дали не би бил агресивен при дадени условия. Ако някой, който може да прецени това би пожелал да види Гошо и евентуално да му даде шанс, ще му съдействам всячески.

if it's not okay, it's not the end.
Публикувано: 16 March 2010 - 11:42 PM
Щракни му една снимка?

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 17 March 2010 - 10:58 AM

Публикувано: 17 March 2010 - 11:28 AM
Публикувано: 17 March 2010 - 04:11 PM
Е, вече знам, че това е Гошето

И аз не съм специалист, но предполагам че ако Гошо ще трябва да живее някъде сам па макар и за 8 часа, ще се чувства нещастен... Както всички сте прочели, той без игри и закачки не може! Било то кучета или хора.
Публикувано: 26 April 2010 - 03:37 PM
Публикувано: 08 May 2010 - 07:30 PM

Публикувано: 21 May 2010 - 09:18 PM

Никой ли не иска да помогне на това момче? Ако опитен човек прецени, че има шанс за осиновяване и още някой се включи финансово не бихме ли могли да го оставим на хотел и да потърсим дом? Ужасно ме е страх за него, а също и че това отношение скоро може да го озлоби към хората, а не искам и да си представям на какво е способно зло куче с тези размери.

Публикувано: 21 May 2010 - 10:30 PM
Такова куче наистина е опасно и страшно да остава на улицата. А все още има шанс за дом и бъдеще.
ln_none, дай утре да се разберем, да измислим нещо за този голям глупчо. Че да не стане "докато умните се наумуват - лудите се налудуват".
Публикувано: 21 May 2010 - 10:45 PM
tey4e, не е кастриран. Просто приоритет са ми женските и за мъжките нямам възможност засега. А и честно казано, аз не бих се престрашила да го превозвам без опитен кучкар с мен. Просто ако Гошо реши, че нещо не му харесва, аз нямам никакъв шанс да се справя с него, той е в пъти по-силен.

Публикувано: 21 May 2010 - 10:48 PM

In memoriam

За да си човек,бъди му приятел!
Публикувано: 21 May 2010 - 11:13 PM

Публикувано: 23 May 2010 - 07:06 PM
ln_none, в 21 May 2010 - 09:17 PM, написа:
Днес имах щастието да се запозная с ln_none и Гошко.
Гошко е и голям, и щастлив, но в никакъв случай не е идиот. Прилича на голямо доволно бебе, изключително спокоен и социализиран.
Тъй като Гошко е обезпаразитен, днес го ваксинирахме. Не се разсърди, гък не каза добрушкото.
Действително, в момента Гошко е почти щастлив. Единственият му проблем наистина е, че е много голям. Хората се страхуват от него. Комбинацията от размерите и неговата супер общителност ще му докарат големи беди. Всеки, който не го познава, ще се стресне сериозно, ако слончето тръгне към него. И все ще се намери кой да го "разкара", каквото и да значи това.
Давайте да мислим нещо за този големанчо, приемен дом на първо място, за да го измъкнем оттам.
Ето няколко днешни снимки на Гошко хубавеца.
Публикувано: 23 May 2010 - 07:34 PM

Умник е Гошо. Замалко да изпусне златната си възможност, че се беше позапилял, но за щастие след десетина минутки чакане цъфна и биде зарадван от Норт с голям красив кокал, който дълго и любовно облизва, потресен от тая неочаквана щедрост

Норт, безкрайно съм ти благодарна, че му даваш шанс да оцелее!

- (4 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »