Щастливият идиот Гошо едва ли ще е задълго
Публикувано: 01 June 2010 - 10:25 PM
Надявах се да можем да отложим този момент за по-дълго, най-вече по финансови причини, но опасността за него расте с всеки ден и вече беше наложително да направим нещо. Наскоро уплашил съседка, синът й вдигна луд скандал и заплаши, че ще извика Екото да го приберат, а за в случай, че не дойдат имал пушка

Благодаря много на Норт, която уреди Гошо да бъде приет в хотела, и на С.Петров, който ни помогна да превозим голямото момче

if it's not okay, it's not the end.
Публикувано: 03 June 2010 - 10:43 PM
Утре ще отида да го навестя момчето в Суходол, ще му занеса храничка и ще му платя хотела за една седмица. Стига да има на кого да дам парите, защото откакто Митко е в Пирогов, персоналът май съвсем изчезна...
Публикувано: 03 June 2010 - 11:16 PM
Публикувано: 04 June 2010 - 10:23 AM
Надявам се да е добре Гошето, много ми е мъчно, че го оставихме на непознато място, а нямаше как тези дни да го посещаваме. Утре сутринта ще можем да отидем и ние, дано има човек да ни пусне.

Публикувано: 04 June 2010 - 04:03 PM
Прилича ми на Арон от Сеславци, не визуално, а като държание и излъчване.
Напълних му кофичка с гранули, оставих му две големи парчета свинско рагу и го обзаведох с противопаразитна каишка. Определено не му се стои на момчето затворен там, но няма начин, за негово добро е.
Ако и някой друг може да помогне за разходите по хотела ще е добре, че ln_none е ангажирана и с едни дребосъчки...
Публикувано: 06 June 2010 - 11:10 PM

Ето две доста лоши снимки как търпеливо чака докато му пощя старата козина, че се скубе малко.

Пропуснала съм да го похваля колко беше послушен, когато го доведохме в хотела. Влезе си в колата доста лесно, а по пътя, макар че беше ял и явно имаше притеснения успя да се въздържи от повръщане. Благодари на С.Петров, с когото споделяха задната седалка за моралната подкрепа с пространно облизване на ръце

И аз ще помоля, ако на някой му е легнал на сърце нашият щастлив идиот - ще сме благодарни на трохички за престоя му в хотела.

Публикувано: 07 June 2010 - 10:17 AM
Аз не знаех, че не яде гранули. Е, все пак му бях занесла и други нещица, по-вкусни. През седмицата ще отида да го навестя пак големия сладурчо.
Публикувано: 07 June 2010 - 05:49 PM
И ние си имаме едни Гошо, Тошо и Пешо на поляната

Пратих нещичко на сметката на mil!
А колко струва издръжката на ден на Гошо?
Публикувано: 08 June 2010 - 01:03 AM
Хотелът му е 7лв. на ден. Евтинко, без лукс и глезотии... Вижда се, че не му е приятно да стои там, но ще изтърпи.
Добре, че ln_none го евакуира от пред блока им - вчера оттам е изчезнал един от кварталните им любимци. Гошо какъвто е будала, много лесно може да стане плячка на всякакви психопати.
Публикувано: 09 June 2010 - 04:51 PM

Ето днешната фотосесия - специално за добрата му фея Мърфи

похапваме вкусни кренвирши

колко сме културни и възпитани само

ама дай ми го дее

намерих в дворчето му това забравено гумено коте. Оставих го до входа на къщичката му, а той като го видя първо много се стресна

и си легнаха заедно

Публикувано: 11 June 2010 - 05:29 PM
Мърфи, в 10 June 2010 - 09:05 AM, написа:

Да, момчето днес беше кастрирано и има късмета цялата процедура да мине по възможно най-гладкия начин. То няма и как иначе да бъде, след като случката се случи в клиника "Бест вет".
Но да ви разкажа малко по-подробно. Сутринта отидохме да го вземем от Суходол. Извадих го от клетката с повод, но на секундата бях отнесена като перушинка

След това, когато го връщахме в Суходол, Гошко вече съвсем се беше освестил от упойката, и видяхме голям зор, за да го затворим пак в неговото си място. Не му се стои затворен, ама никак.
В тази връзка, дали някой не се сеща за място, където би могъл да пребивава Гошко, но да е на дворче, нещо такова. Пак ще си плащаме, но да не е в клетка, да може да контактува с хора и животни. За приемен дом не смея и да питам, като знам колко всички сте ангажирани. Но пък знае ли човек?
А голямото момче е наистина много добро и красиво. Днес гледачката там и тя каза същото (като че ли ние не знаем)

Мърфи, благодарение на твоята помощ

Публикувано: 11 June 2010 - 09:55 PM

In memoriam

За да си човек,бъди му приятел!