Цитат
PREDSEDATEL!!! Иска ми се наистина да се чуем и да се видим,но не е назрял момента.Аз ще ви се обадя! Не важно кой ще създаде клуба и кой ще го оглави!!! Нека не избързваме.Усетих негативно настроени елементи,но главно за дребнави "простотии" !!!Кой сериозен и кой не ще решим/може би/аз и вие...Ще се чуем,СЪДИЯ.Няма да ви разочаровам!!!!!!
Само незнам къде видяхте интрига , а и злобни писания (това по-повод на личната бележка ,която получих)Не си мислете , че ще ме уплашите с такива лични бележки, до момента само вие сте проявили грубо отношение.
Ако са ви притеснили линковете които сьм пуснала , ами да не бяхте пускали тези снимки в "обявата " за клуб , а ако имате нещо общо с тези обяви просто е смешно за човек който е запознат с породата да пуска такова обяснение за куче което иска да купи -"ВИЖТЕ ЗА ПРИМЕР КУЧЕНЦАТА НА СНИМКИТЕ-ЕДРИ ГЛАВИ И СУПЕР КЪСИ И НАБИТИ МУЦУНКИ!!!!!"Всеки може да ви извади по няколко породи отговарящи на това описание! :-
Друг е вьпроса , че е смешно да се тьрси родословно качествено куче с такава обява , най-много да се попадне на някоя агенция или зооборса, защото на мен лично не ми е известно за родословно кучило , но все пак не сьм запозната с цялото поголовие , а и черпя информация основно от интернет . Ако искате качествено куче веднага мога да ви препоръчам няколко кучила в чужбина(но доколкото разбрах имате ) !
Тук хората ви писаха , че искаме да се включим в сьздаването на клуба .Обявихте , че сьбирате хора и в един момент решихте , че хората ,които изявиха желание са негативно настроени!Никаква информация , никакви разяснения , ами то стана като лафа на царя "Когато му дойде времето"!Свьржете се с нас , кажете какво сте замислили и двете си оставихме телефоните , пьк нека тогава кой с каквото може да помага!Мариана е доста запозната сьс дейността на един клуб , а и сьздаването му , така , че може да ви е само от полза.
Веднага давам предложение- да се видим в София на изложбите (сьбота или неделя), а и всички които искат да бьдат членове на клуба да се поканят и може да се направи едно пьрво организационно сьбиране, ако нещата са задвижени!
С нетьрпение чакам да се започне качествена работа сьс тази порода !