Френски булдог
Публикувано: 26 February 2008 - 02:39 AM
Цитат
ПОЗДРАВЛЯЕМ ПОБЕДИТЕЛЕЙ Ипи и Икси!!!
Цитат
Благодаря Рая!
Искам също да благодаря на хендлърите Злати и Пламен за страхотното водене - победата е най-вече тяхна, а подкрепата от всички беше невероятна!
Рая, сега само трябва с Фифа да поработим и ще се гордееш и с нейните заслуги.... :->)
Искам също да благодаря на хендлърите Злати и Пламен за страхотното водене - победата е най-вече тяхна, а подкрепата от всички беше невероятна!
Рая, сега само трябва с Фифа да поработим и ще се гордееш и с нейните заслуги.... :->)
Марианна, спасибо большое!
Верю, что Фифа способная ученица и у неё впереди большая выставочная карьера на радость нам и Райне :blink:
А как приятно видеть нашу девочку в кругу бульдожье -мопсовской компании!!! Какие счастливые у них мордашки... ;D
Публикувано: 01 March 2008 - 10:47 AM
Един фотогеничен позьор - Круз (на една позната е):

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 07 March 2008 - 12:44 PM
Един красавец ,който спечели BOB на Krufts 2006 :blink:
ch Texas Boy v Fivelzight

...пьк сина му ми е любимец , така ми се иска да го видя на живо това куче B)
Wham v. fivelzight
тук на тази снимка мисля че е на 8-9 месеца

Ако искате покажете кои кучета на вас ви харесват (като изключим нашите си собствени , защото те са си най-хубави , естествено! :blink:)
ch Texas Boy v Fivelzight

...пьк сина му ми е любимец , така ми се иска да го видя на живо това куче B)
Wham v. fivelzight
тук на тази снимка мисля че е на 8-9 месеца

Ако искате покажете кои кучета на вас ви харесват (като изключим нашите си собствени , защото те са си най-хубави , естествено! :blink:)
Публикувано: 07 March 2008 - 05:42 PM
Цитат
Очите ми останаха по тия кучета.Искам да ги видя наживо и да си купя такова куче от вас.Имате ли за продан???
Това някаква шега ли е? ;) Защото на последната снимка е куче което за сьжаление не е между живите (за Colonel Trussardi De la Parure говоря) , за щастие има оставени много наследници и в много от днешните кучета може да се види неговото име в 3,4-ти и т.н. пояси. Иначе и на мен отдавна са ми изтекли очите по него , а и по много други като него (то това било болест :P )
А на живо може да се видим , предполагам по изложбите , защото разбрах че не сте от Пловдив !
Аааа и кучета за продажба , аз нямам !