Френски булдог
Публикувано: 07 April 2008 - 09:59 PM
Моля ви, който иде...направете снимки за нас феновете :wub:

Ели Баранова - Sari4ka, в момента собственик на Adonis Of Angel's Staff
и свидетел на всичко в т.нар. "българска кинология" от 2005-та година насам.
Публикувано: 07 April 2008 - 10:26 PM
Цитат
Моля ви, който иде...направете снимки за нас феновете :wub:
Какви снимки, ела за тръпката!
Аз говорих с тях и обещаха, че е ОК да пътуваме като БГ, ако сега се организираме и има нещо, ще ги помоля да ни помагат да се придвижим без проблеми.
поздрави

Breeding Champions since '95 .... Munynics Kennel of Champions
Публикувано: 13 April 2008 - 12:42 PM
Публикувано: 13 April 2008 - 07:19 PM
Доколкото знам в България в момента няма клубни кучила (има вече клуб по-назад в темата, има оставени координати ), така ,че за момента единствения вариант е да си внесеш от вън , като най-добре е ти лично да контактуваш с развъдчика.
Може да пишеш на лични на Dragoness , тя има родословни френчита и е от София , евентуално да се срешнете и да се поопознаеш на живо с тези невероятни кучовци .Ако искаш пиши на лични ще ти дам телефона и .
Публикувано: 17 April 2008 - 10:35 PM
Искам, да помоля, ако очаквате такова бебче или знаете някой който има такива сладуни, да ми пишете тук в темата или на лични, за да си купим един малък черньо. :kuchence:
Публикувано: 18 April 2008 - 08:40 AM
Дано скоро намериш твоето мъниче! Обърни се към клуба , вероятно тази година ще има кучила.
Относно това дали да е с родословие или не прочети в този раздел Да пазим и развиваме породите и се запознай за какво служат родословията. От магазин наистина куче не се купува , както от борси или агенции . Има много развьдници в чужбина , които са си изградили име и имат хубави и здрави кучета. Всьщност "развьдник" не е лоша дума ;), стига да е легитимен , да се води правилна селекция в него ,кученцата да се обгрижват и да получават много любов . Само така може да имаш някаква гаранция , че кученцето което взимаш е здраво . А за породата френски булдог , това е от голямо значение . Много често развьдниците са с по 2-3 кучета и рядко имат малки , но обикновенно търпението се вьзнаграждава :blink:
Успех
PS: В България незнам да има регистриран и действаш развьдник за френски булдог . Най- добре се свьржи с клуба за повече информация по този въпрос.
Ако искаш аз мога да ти дам линкове за развьдници в чужбина . Директния контакт с развьдчика е най-добрия вариант.
Публикувано: 18 April 2008 - 04:10 PM
Свързах се с развъдника на клуба и той ми препоръча да станем членове за да ни помогне в намирането на нашият люимец.
Публикувано: 21 April 2008 - 02:17 PM
Цитат
А не може ли да се помогне, без да сте членове?
Постоянно в този форум се обяснява на хората разликата между родословно и куче от зоомагазин. Сега се появява супер отговорен човек, който чете и пита, прави най-верния избор, а май няма кой да му съдейства?

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 21 April 2008 - 02:29 PM
Не би трябвало клуба да откаже да им помогне , ако не са членове !Пък успее ли да помогне , тогава самите хора ще поискат да станат . ;)
Дано някой от клуба да отговори
Цитат
Предполагам , че става вьпрос за отговорника по развьдна дейност , а не за развьдник кьм клуба?
Публикувано: 21 April 2008 - 09:20 PM
Публикувано: 21 April 2008 - 09:27 PM
Цитат

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
Публикувано: 21 April 2008 - 10:05 PM
Съжалявам за неразбирането и конфликта който съм причинила.
Публикувано: 21 April 2008 - 10:57 PM
Цитат
Съжалявам за неразбирането и конфликта който съм причинила.
Съответно и цената им не би трябвало да е като на шоу-клас куче.
Аз разбирам, че търсите нещо такова? А мисля, че ако има кучила, в България или другаде, би трябвало да се намери такова куче.

Публикувано: 22 April 2008 - 08:48 AM
Лошото е , че у нас няма много родословни френчита а и те са малко проблемни в развьждането. Варианта да се внесе отвьн сьщо остава . За това врьзката с клуба е важна , ако някой внася кученце шоу клас може да се договори и някое което не е , поне на мен това ми звучи добре като вариант незнам дали е приложим .
Цитат
:OK:
Адмирации