Френски булдог
Публикувано: 10 June 2008 - 03:18 PM
Цитат
О, за пукане, хич даже не ни пука. Харесваме си се много дори и сополанковци. ;D
Аз направих грешка, че първо изчетох разделите с болестите и сега май се шашкам по-вече от необходимото. :blink:
Публикувано: 11 June 2008 - 03:00 PM
Обикновенно на пакета с храна има табличка с дневните дози. Вижте там каква е дозата и я разделете поне на 4.
Ох , и много малки ги взимате тези кученца , трябва още да е при майката , кви са тези хора дето ги продават толкова рано ?
От кьде е кученцето?
Публикувано: 11 June 2008 - 03:16 PM
Така се случи, че я взехме малка от майката, но мисля, че се чуства добре в новия си дом.
Публикувано: 11 June 2008 - 05:05 PM
Ние вчера вечерта заведохме нашия куджо за първи път на плажа. Целия стана в пясък. ;D Нос, муцуна, дори по ушите си имаше пясък. Много му хареса и не му се тръгваше. Нагази спокойно във вълните, но морето не го развълнува повече. Пясъка беше друга работа.
Публикувано: 12 June 2008 - 10:38 AM
Публикувано: 13 June 2008 - 09:20 AM
Джеси е много добра и послушна... засега де. През ноща вече си спи самичка в стаята и не ни притеснява. Много бързо привикна да ходи до тоалетна в банята сама, ... е рядко и на други места ;). Сладурче! Дано като порастне още малко да не стане дяволче ;D
Публикувано: 13 June 2008 - 10:05 AM
Публикувано: 15 June 2008 - 12:16 PM
търся си кученце и за сега съм се спряла на френско булдоче.Не знам много за тази порода такаче може ли да кажете впечатления?Лесно ли се гледат?Аз до сега съм гледала само кокери.Сега си търся малко куче след което се тича по лесно ;)
И другият въпрос ми е от къде мога да си купя?Има ли развъдник на френски булдози?
Има ли нещо по-специфично за породата?Четох че не трябва да слиза по стълби...обаче аз живея в двуетажна къща и няма как постоянно да го гледам слиза ли или не.
Благодаря предварително и се надявам скоро и аз да си имам един малък сладур :yahoo:
Публикувано: 15 June 2008 - 02:28 PM
Не купувай от зоомагазин , борса или агенция !
Не се подльгвай по обяви за родословни булдоци , внесени от Унгария или друга страна на 1,5 месеца (просто нямам как да са толкова малки и да са внесени при това с родословие )
Добре е да знаеш от кьде го взимаш и кои са родителите му (за целта родословието си е задьлжително! ) защото породата си има специфични особености, а и ако искаш да имаш някаква гаранция за здравето на бьдещия си домашен любимец .
Публикувано: 18 June 2008 - 09:23 PM
Ееееееееее браво , честитоооо ,вие сте за книгата на Гинес ;D ;D ;D , Дано все така да му вьрви на клуба с летящ старт ;D
Дано да са живи и здрави и да си намерят след време най-подходящите и отговорни стопани!
Ще чакаме снимки !!!