Френски булдог
Публикувано: 18 June 2008 - 09:23 PM
Ееееееееее браво , честитоооо ,вие сте за книгата на Гинес ;D ;D ;D , Дано все така да му вьрви на клуба с летящ старт ;D
Дано да са живи и здрави и да си намерят след време най-подходящите и отговорни стопани!
Ще чакаме снимки !!!
Публикувано: 18 June 2008 - 10:57 PM
Ееееех, доживяхме ние феновете на тази НЕВЕРОЯТНА порода да си имаме КЛУБ и КЛУБНО КУЧИЛО :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Да са живи и здрави всичките 14 бебока (14 е моето щастливо число и нека им донесе късмет и на тях!) :wub:!
Да растат здрави :wub:!
Да намерят любящи, грамотни и отговорни стопани :wub:!
(сега започваме трескаво да чакаме и снимчици ;) :wub:)
Поздравления на всички, които направиха това ЧУДО възможно!!! :->)
Поздравления на КЛУБА и на хората в него - макар да не се познаваме лично, аз съм с вас от самото начало...даже от преди това :->) ;)
Sari4ka

Ели Баранова - Sari4ka, в момента собственик на Adonis Of Angel's Staff
и свидетел на всичко в т.нар. "българска кинология" от 2005-та година насам.
Публикувано: 21 June 2008 - 11:19 AM
Снимки можете да видите тук :->)

Публикувано: 21 June 2008 - 08:42 PM
Честито на новите му собственици , които са вече с два френски булдога !Да ви е жив и здрав и дълги години да ви радва .
Малкия е син на Exqusite de la Parure , внук на Texas Boy v. Fivelzight (пускала сьм снимки по назад на това куче ) , Zenit de la Parure , August и още доста други чудесни кучета .Ето го и Кай

...и тримата "глупаци" ;D...

...и като всяко бебе , накрая се умори и заспа , без да се интересува от нищо друго ;D

Публикувано: 22 June 2008 - 03:58 PM
Цитат
Честито на новите му собственици , които са вече с два френски булдога !Да ви е жив и здрав и дълги години да ви радва .
Малкия е син на Exqusite de la Parure , внук на Texas Boy v. Fivelzight (пускала сьм снимки по назад на това куче ) , Zenit de la Parure , August и още доста други чудесни кучета .Ето го и Кай

...и тримата "глупаци" ;D...

...и като всяко бебе , накрая се умори и заспа , без да се интересува от нищо друго ;D

Da e jiv i zdrav na Luibo i semeistvoto mu!!! :wub:
Malkoto kuklence :wub:
Zashto ne mi kazahte i az da doida da mu se poradvam :angry:
Pozdravi ot men, Ip & Ix

Breeding Champions since '95 .... Munynics Kennel of Champions
Публикувано: 23 June 2008 - 02:43 PM
Хайде повлякоха крак с импорт , дано да се появят и други ценители на породата, за да можем да се радваме на повече качествени французи и у нас :yahoo:
Публикувано: 23 June 2008 - 05:46 PM
Българско беше само френчито, което както по-късно разбрах е било за експертна оценка, първия ден - на 19-ти. Около ринга чух, че кучето е от Ямбол, но повече подробности, за съжаление, не знам. Булдочето беше мъжко и да ви кажа честно - по-хубаво от двете бели френски кучета, които се съзтезаваха на изложбите. Предполагам, че съдията е дал добра оценка на българското момче, но нямам идея какво е казал, защото точно тогава моя Адонис влизаше в ринга, а и не ми беше удобно да притеснявам собствениците...
Иначе, френските кучета са - Angelina Jolie Vd Mestreechteneerkes - женската и Danton (само така е даден в каталога :rolleyes:) - мъжкия.
Да ви кажа честно, видяха ми се доста дебелички и двамата :o, но си бяха сладури...има ги на снимки в албума от изложбите.

Публикувано: 24 June 2008 - 10:16 AM
andjelina
На твоите снимки от изложбата изглеждат прекрасно , в сравнение със снимките в сайта им .
Странно ,но рядко ми харесва някое френско куче , вьпреки че си е тяхна порода и правят много строга селекция :-
Всьщност тази кучка не е френско развьждане , а холандско и развьдника от които идва vd. Mastreechteneerkes е страхотен , ама нещо са я напомпали тез французи ;D(те самите елегантни , пьк харесват дебели кучета B))
Публикувано: 24 June 2008 - 02:10 PM
Той след една седмица навършва 4 месеца :) :yahoo:
http://www.snimka.bg...249089&photo=25

Изкуственият интелект е нищо на фона на естествената глупост...
Публикувано: 26 June 2008 - 01:42 PM
Публикувано: 26 June 2008 - 08:30 PM
Цитат

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 27 June 2008 - 01:42 PM