Френски булдог
Публикувано: 07 July 2008 - 01:31 AM
Опитаха се да помагат в кухнята при приготвянето на тортата, но още не знаят къде е всичко и пречиха, малко :wub:...
Но като добри рожденници си пожелаха по нещо и духнаха свещичките...
Хареса им подредбата на масата, а тортата " Доги" бе упустошена за минути...
Мама ви обича съкровища! Дано ме радвате още много години със здраве и щастие ... и по някоя изложба ако може :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub:

Breeding Champions since '95 .... Munynics Kennel of Champions
Публикувано: 08 July 2008 - 03:39 AM
Цитат
...и чакаме снимка на тортата ;)
Мерси! :yahoo:
Определено ще пратя да видиш колко се постарах :P , но не обещавам да е в най скоро време ... нали ми знаеш натоварената програма в момента...
Ако дойдеш до нас обещавам да направя и за Фифа :wub:

Breeding Champions since '95 .... Munynics Kennel of Champions
Публикувано: 09 July 2008 - 09:35 AM
Да ми е жива и здрава и все така игрива :wub: :wub: :wub:
...ето колко сме сериозни вече ...

:wub:

...въпреки че по често сме така...

...или така :yahoo:

...във вечната борба за отнемане на играчките на другите ;D

Публикувано: 09 July 2008 - 09:50 AM
Да ви радват, както само те умеят! :wub: :wub: :wub:
Радвам им се от сърце...и на рожденниците и на всички останали! :blink:

Ели Баранова - Sari4ka, в момента собственик на Adonis Of Angel's Staff
и свидетел на всичко в т.нар. "българска кинология" от 2005-та година насам.
Публикувано: 12 July 2008 - 11:11 PM
Имам си от месец и половина едно френско булдоче бебе. Безкрайно много си я обичкам, само че има едно нещо което МНОГО ме притеснява. Тя е на 2 месеца и по- злобно животинче не сам виждала. Всички вкъщи сме наядени, с рани кой по ръцете, кой по краката. И съм съвсем наясно, че и растат зъбки и хапе, но това което тя прави няма нищо общо с добрия тон. Някой, който е отглеждал такова съкровище би ли ми казал дали това е характерно за породата, защото в литературата която изчетох преди да я взема (а тя беше мноого) не видях никаде, че са злобни, а точно обратното. Има ли вероятност като порасне малко да израсте злобата си и да стане по- спокойна и към кой месец може да се очаква някаква промяна в характера?
Публикувано: 13 July 2008 - 08:02 AM
Цитат
:o :o :o
Сигурни ли сте , че имате френски булдог ?
От кьде е взета и кои са родителите ?
Освен това , каквото и да е , защо толкова рано е взето от майката ? И наистина ни кажете кога проявява тази агресия или от какво се провокира ? и все пак кучето е много малко ,вьобще да може да се каже нещо, да не би да бъркате ?
Цитат
Въобще не е характерно за породата !
Публикувано: 13 July 2008 - 08:07 AM
Масово хората не познават езика на тялото, звуците, мимиките на животните. Както например скача весело куче с предните лапи върху някого и следва уплах и коментар "това много зло бе, кво ми скача!"

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 13 July 2008 - 02:03 PM
Публикувано: 13 July 2008 - 03:34 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
Публикувано: 13 July 2008 - 04:02 PM
Цитат
Имам си от месец и половина едно френско булдоче бебе. Безкрайно много си я обичкам, само че има едно нещо което МНОГО ме притеснява. Тя е на 2 месеца и по- злобно животинче не сам виждала.
Така беше написано в първия ти пост за това попитах.
Явно си играе , просто внимателно трябва да и покажете до кьде може да стига с натиска .Разгледайте този раздел на форума Възпитание, обучение, спорт , има много полезна информация , която ще ви помогне с вьзпитанието
Цитат
тук
Публикувано: 13 July 2008 - 10:47 PM

Публикувано: 14 July 2008 - 08:48 AM