Френски булдог
Публикувано: 09 September 2008 - 03:14 PM
Цитат
Цитат
Chiita, защо не си направите един клубен форум? След като вече имате функциониращ КЛУБ. Така ще се поднася повече инф. на хората и измамените
ще бъдат по-малко.
За клубен форум , мисля , че някой от УС на клуба трябва да изяви желание и да гарантира ,че ще го следи (мисля ,че имаше някакви такива форумни условия)
На пьрво време тук пишещите можем да поискаме да се направи подфорум , ако има достатьчно заинтересувани от породата .
Или накратко отговора на въпроса ти е една дума :
НЕЗНАМ B)
И подфорум е добре.

BIRMINGHABROVO BULL FRONT
" Me Trouble and Strife's at home with the Bin Lids."
Публикувано: 09 September 2008 - 07:11 PM
Публикувано: 09 September 2008 - 10:46 PM
Публикувано: 10 September 2008 - 03:43 AM
Цитат
ПО отношение на това което ми каза в Пловдив когато се запознахме ,не се притесняваи , към онзи момент беше абсолютно права и изобщо не е звучало грубо -истината звучи винаги по един и същ начин , просто човек трябва да е достатъчно разумен да се вслуша и вдруги гледни точки освен в своята .
Естественно че, ще се видим в Стара Загора ,много ще се радвам . А как са бебоците? Даи снимки в форума да се порадваме .
Ще кача снимки скоро ... към средата на другата седмица.
На мен ми се размина Ст Загора за съжаление, а нямах търпение да се запознаем с Кай...
Пожелавам да повторите успеха от Пловдив и честито :->).

Breeding Champions since '95 .... Munynics Kennel of Champions
Публикувано: 10 September 2008 - 12:20 PM
Цитат
zdraveite.za 1 vi put vlizam v takuv forum i neznam mnogo,mnogo kakvo pravia,niakoi moje li da mi kaje kude da kacha snimkite na moito bebence,vzeh si predi 2 dni frenski buldog i iskam da razbera neshto povechko za tiah,blagodaria vi...:blink:
Публикувано: 10 September 2008 - 01:39 PM
Като пишеш отговор , виж долу в ляво "Допълнителни опции " , кликаш там и прикачваш .
Или другия вариант е да използваш някой от т ези сайтове или подобни :
http://ipicture.ru/
http://imageshack.us/index.php
Публикувано: 10 September 2008 - 03:15 PM
Цитат
Като пишеш отговор , виж долу в ляво "Допълнителни опции " , кликаш там и прикачваш .
Или другия вариант е да използваш някой от т ези сайтове или подобни :
http://ipicture.ru/
http://imageshack.us/index.php
Публикувано: 10 September 2008 - 05:25 PM
Публикувано: 11 September 2008 - 09:54 AM
Цитат
Спокойно, този форум все още е за всички и никой не може да ти поставя условия и да те ограничава само защото кучето ти няма род-ие.
Не обръщай голямо внимание на казаното във последните 8-9 страници, прецени си сама кое е най важното за твоето кученце, за какво и с каква цел си го взела и т.н
Не обръщай внимание на някои от писаници на Dragoness, KAIPY, LORD_BULL , Chiita ......като първите трима доколкото виждам са освен всичко и търгаши ....../не можах да намеря по точна дума за тях, дано не се чувстват обидени/
Chiita, явно има желание и слабост към породата, може би и за това се изживява в ролята си на модератор и е на всяка манджа мерудия, но лошо няма....
Ако попиташ някой от "горепосочените" и наистина гледаш на тях като авторитет .....и искаш те да са "пътеводителят" в отглеждането и обучението на твоето куче, може би ще е редно да направиш 3 изключително важни за кучето ти неща:
1. Забрави за разплод
2. Кастрирай го при първа възможност
3. Никога, ама никога не споменавай пред тях че имаш "Френски булдог"
А ако някога имаш проблеми с кучето ти и не знаеш как да се справиш с тях или имаш нужда от съвет, не се колебай и питай тук във форума
Повярвай ми че в него има доста собственници на френчита които със времето са придобили вече някакъв опит и също могат да ти дадат някакъв съвет и да помогнат.
Между другото имаш голямо сладурче, и няма как да не се размекне човек при вида на такава снимка http://dog.bg/forum/index.php?action=dlattach;topic=3289.0;attach=179357;image
И накрая ще добавя че за силна връзка между куче и човек, не ти трябва родословие, а сърце, любов, всеотдайност, грижи и търпение........нищо повече
Публикувано: 11 September 2008 - 12:52 PM
Цитат
Цитат
Спокойно, този форум все още е за всички и никой не може да ти поставя условия и да те ограничава само защото кучето ти няма род-ие.
Не обръщай голямо внимание на казаното във последните 8-9 страници, прецени си сама кое е най важното за твоето кученце, за какво и с каква цел си го взела и т.н
Не обръщай внимание на някои от писаници на Dragoness, KAIPY, LORD_BULL , Chiita ......като първите трима доколкото виждам са освен всичко и търгаши ....../не можах да намеря по точна дума за тях, дано не се чувстват обидени/
Chiita, явно има желание и слабост към породата, може би и за това се изживява в ролята си на модератор и е на всяка манджа мерудия, но лошо няма....
Ако попиташ някой от "горепосочените" и наистина гледаш на тях като авторитет .....и искаш те да са "пътеводителят" в отглеждането и обучението на твоето куче, може би ще е редно да направиш 3 изключително важни за кучето ти неща:
1. Забрави за разплод
2. Кастрирай го при първа възможност
3. Никога, ама никога не споменавай пред тях че имаш "Френски булдог"
А ако някога имаш проблеми с кучето ти и не знаеш как да се справиш с тях или имаш нужда от съвет, не се колебай и питай тук във форума
Повярвай ми че в него има доста собственници на френчита които със времето са придобили вече някакъв опит и също могат да ти дадат някакъв съвет и да помогнат.
Между другото имаш голямо сладурче, и няма как да не се размекне човек при вида на такава снимка http://dog.bg/forum/index.php?action=dlattach;topic=3289.0;attach=179357;image
И накрая ще добавя че за силна връзка между куче и човек, не ти трябва родословие, а сърце, любов, всеотдайност, грижи и търпение........нищо повече
Публикувано: 11 September 2008 - 01:24 PM
С ясната мисъл , че нарушавам правилата на форума , ти давам следния линк
http://www.dog-shop.hit.bg/ , който едва ли за първи път виждаш , а и нета е пълен със снимки на твоето куче (напр. в далавера ) . Затова и вчера ти казах да сложиш актуални!По неволя сьм надарена с фотографска памет , а за наименования и имена ми е тренирана .
Но , не , хората които са ти продали кученцето , не са търгаши , те не го правят за пари и толкова много обичат милите кученца от снимките , за това и ги продават по на 40 дни , без ваксини ....
Следващите снимки всички са взети от сайтове с обяви за продажби :

Всеизвестната нова порода дългокосмести френски булдоци , ама... не те не са търгаши, тези които ги произвеждат и продават , те безкрайно много ги обичат , просто са ги пуснали малко да си поиграят сьс зайчетата !

....я колко добре изглежда това , е малко е слабичко , дългокракичко , с гурелчета по оченцата ,може малко и демодекозка да има, ама всичко това се оправя пък и може да мине за френско булдоче , едва ли на някой ще му направи впечатление в какви условия се отглеждат големите му роднини и че целогодишно имат малки ( ако искате да видите перфектните условия , вьрнете се на стр. 164 от тази тема )
Я да видим пък това хайванче , нежна женска ръка го придьржа за снимките , защото горкото се е поизморило от игра с другите кученца ( да не си помислите , че нещо му има от седенето в аквариумите или от крехката му възраст и липсата на майка )

Или големия любител на френчита от Димитровград , който на втория ден от раждането им , започна да пуска обяви за продаване направо се чудя защо не си ги задьржи всичките ами ще ги продава , а и вече има желаещи , да ходят да ги видият и евентуално, ако си харесат ...що да не !
Та да си дойдем на думата за търгашите !
Никой от по-долу изброените не си обича кучетата !
Dragoness ти си ясна , разконспирирана и глупава имаш малки ,цели четири на брой , вече на 2 месеца , ама още даже не си ги обявила за продажба ,кво се бавиш вземи си защити името . За какво ти трябваше да докарваш майка им и брат и от другия край на света , я виж тук какви елитни представители на породата има ? Да не говорим колко пари се изрьси за да си заведеш кучето в чужбина , на подходящ мьжки , че и цели ... евро(не смея да напиша точната цена , че народа в лудницата сигурно ще те вкара ) да им платиш за скачката , търгашка ...ха ха ха , ама били с родословия и кво от това ?
KAIPY ми ти , направо да падне човек от коня , с две мьжки кучета и ти си търгаш мой човек ! Ама и ти си глупавичьк , цели 12 000 километра да прелети хайвана , за кво, ей ги там горе онези с дългата козинка Уууникални са !Ха ,едното от твоите било с родословие(търгаш!) , трупаш пари на гърба на кучетата знаем ние ....
LORD_BULL ме затруднява, що ли влезна в класацията ? А , сетих се ! Защото каза че евентуално, ако някой ден реши да си докара някой френски булдог, щял да бьде женски и с родословие(потенциален търгаш) , при всички положения ще иска да търгува с него ...
Пьк за Chiita и тя скоро ще се добере до титлата , едното и куче е с родословие(търгаш) , че на всичкото от горе е и женско ...Как не я е срам !
...из речника на Галактическия стопаджия (да ме извини Дъглас Адамс ) :
*търгаш човек , който притежава или възнамерява да притежава ,куче от породата френски булдог със родословие !
-----------------------------------------------------------------------------------
И защото междувременно ти си писала , си допълвам поста ....
Честито , миличка !
Цитат
Не ти трябва да се замисляш , то това не е лесна работа и не е за всеки !
Четенето е трудна работа , а пък разбирането на това което четеш е още по-трудна !
По правилния път си тръгнала , слушай батко си Росен , няма да сгрешиш !
Да ни беше казала още в началото , че си си взела кученцето за разплод, няма лошо !
Публикувано: 11 September 2008 - 01:42 PM
Цитат
Цитат
Ха-ха, този пост успя да ме развесели!
Не познавам Dragoness и KAIPY, до колкото съм запознат въпросните потребители
са си импортирали фр.булдоци и явно имат желание да работя с породата!
Мн. се радвам за тях и им пожелавам успех!
С Chiita също не се познавам лично( надявам се да се срещнем в Ст. загора),
мисля всички, които посещават тази тема могат сами да си направят преценка
какъв човек е тя. Една грамотна дама, с добри познания по породата!
Незнайно защо потребител TRADEMARK изкарва тези хора едва ли не злодеи??
Може би иска да настрои останалите хора срещу тях?!? Виждам също и мен ме
приравнил с тези "лоши" индивиди, може би защото на 2-3 пъти се включих в темата.

Публикувано: 11 September 2008 - 02:42 PM
Цитат
*търгаш човек , който притежава или възнамерява да притежава ,куче от породата френски булдог със родословие !
Ето и "търгаши" на Бултериери:

Това са част от моите колеги от БКК " Английски Бултериер" !
Третият от ляво на дясно ( прави) е унгарски "търгаш" казва се Габор, титуляр
на развъдника Fighting Angels. Като ни видя как "търгуваме" в Нови Сад ни се
зарадва и дойде да се снима с нас.

Публикувано: 11 September 2008 - 03:01 PM
Цитат
Цитат
Ето и "търгаши" на Бултериери:

Това са част от моите колеги от БКК " Английски Бултериер" !
Третият от ляво на дясно ( прави) е унгарски "търгаш" казва се Габор, титуляр
на развъдника Fighting Angels. Като ни видя как "търгуваме" в Нови Сад ни се
зарадва и дойде да се снима с нас.
Знаех си аз , че не сме само четиримата ;D и по-другите страни имало тц, тц ,тц :->)то не е лесно да се заслужат подобни титли!Вече сьм горда !
Може да нямам бултериер , но ставам вечен фен на клуба Ви!