OOOGGI , специално за теб , като най-нов член на това размирно братство !
С ясната мисъл , че нарушавам правилата на форума , ти давам следния линк
http://www.dog-shop.hit.bg/ , който едва ли за първи път виждаш , а и нета е пълен със снимки на твоето куче (напр. в далавера ) . Затова и вчера ти казах да сложиш актуални!По неволя сьм надарена с фотографска памет , а за наименования и имена ми е тренирана .
Но , не , хората които са ти продали кученцето , не са търгаши , те не го правят за пари и толкова много обичат милите кученца от снимките , за това и ги продават по на 40 дни , без ваксини ....
Следващите снимки всички са взети от сайтове с обяви за продажби :

Всеизвестната нова порода дългокосмести френски булдоци , ама... не те не са търгаши, тези които ги произвеждат и продават , те безкрайно много ги обичат , просто са ги пуснали малко да си поиграят сьс зайчетата !

....я колко добре изглежда това , е малко е слабичко , дългокракичко , с гурелчета по оченцата ,може малко и демодекозка да има, ама всичко това се оправя пък и може да мине за френско булдоче , едва ли на някой ще му направи впечатление в какви условия се отглеждат големите му роднини и че целогодишно имат малки ( ако искате да видите перфектните условия , вьрнете се на стр. 164 от тази тема )
Я да видим пък това хайванче , нежна женска ръка го придьржа за снимките , защото горкото се е поизморило от игра с другите кученца ( да не си помислите , че нещо му има от седенето в аквариумите или от крехката му възраст и липсата на майка )

Или големия любител на френчита от Димитровград , който на втория ден от раждането им , започна да пуска обяви за продаване направо се чудя защо не си ги задьржи всичките ами ще ги продава , а и вече има желаещи , да ходят да ги видият и евентуално, ако си харесат ...що да не !
Та да си дойдем на думата за търгашите !
Никой от по-долу изброените не си обича кучетата !
Dragoness ти си ясна , разконспирирана и глупава имаш малки ,цели четири на брой , вече на 2 месеца , ама още даже не си ги обявила за продажба ,кво се бавиш вземи си защити името . За какво ти трябваше да докарваш майка им и брат и от другия край на света , я виж тук какви елитни представители на породата има ? Да не говорим колко пари се изрьси за да си заведеш кучето в чужбина , на подходящ мьжки , че и цели ... евро(не смея да напиша точната цена , че народа в лудницата сигурно ще те вкара ) да им платиш за скачката , търгашка ...ха ха ха , ама били с родословия и кво от това ?
KAIPY ми ти , направо да падне човек от коня , с две мьжки кучета и ти си търгаш мой човек ! Ама и ти си глупавичьк , цели 12 000 километра да прелети хайвана , за кво, ей ги там горе онези с дългата козинка Уууникални са !Ха ,едното от твоите било с родословие(търгаш!) , трупаш пари на гърба на кучетата знаем ние ....
LORD_BULL ме затруднява, що ли влезна в класацията ? А , сетих се ! Защото каза че евентуално, ако някой ден реши да си докара някой френски булдог, щял да бьде женски и с родословие(потенциален търгаш) , при всички положения ще иска да търгува с него ...
Пьк за Chiita и тя скоро ще се добере до титлата , едното и куче е с родословие(търгаш) , че на всичкото от горе е и женско ...Как не я е срам !
...из речника на Галактическия стопаджия (да ме извини Дъглас Адамс ) :
*търгаш човек , който притежава или възнамерява да притежава ,куче от породата френски булдог със родословие !
-----------------------------------------------------------------------------------
И защото междувременно ти си писала , си допълвам поста ....
Честито , миличка !
Цитат
Много ти благодаря за всичко ,което написа,съгласна съм,но въпреки всичко,тя за мен си остава френски булдог и ако някой ден,когато порасне и както се надявам да е жива и здрава,намеря подходящ симпатяга,няма да се замислям...
Не ти трябва да се замисляш , то това не е лесна работа и не е за всеки !
Четенето е трудна работа , а пък разбирането на това което четеш е още по-трудна !
По правилния път си тръгнала , слушай батко си Росен , няма да сгрешиш !
Да ни беше казала още в началото , че си си взела кученцето за разплод, няма лошо !