Френски булдог
Публикувано: 13 September 2008 - 04:37 PM
Дълго време нямах компютър,сега чета и испадам в потрес от тези спорове и заяжданици!Първо да честитя за новите бебета :blink:, да са живи и здрави най-вече.Ужасно ме дразни това че някои хора просто неискат да приемат факта че родословието не е изгъзица а НЕОБХОДИМОСТ!Здравето на кучето е от първо значение,и ако човек наистина иска кучето му да расте живо и здраво трябва да се интересува от каде е,кои са родителите,има ли генетични заболяваня и т.н.Съгласна съм,че повечето хора незнаят за фермите,зоомагазините и борсите,но поне като разберат да не започват с обиди и заяжданици от сорта:значи ли това че не е френски булдог,като порасне ще и направя бебета,мене неме интересуват изложби..................и така нататък!
Казах си мнението!(олекна ми). поздрави на Chiita все такива успехи та и по големи :->)
Казах си мнението!(олекна ми). поздрави на Chiita все такива успехи та и по големи :->)

Публикувано: 13 September 2008 - 07:15 PM
Цитат
Здравейте,реших да нахлуя в темата ви с гръм и трясък и да ви зарадвам с хубави новини-Чиита с френчи Фифа-днес на изложбата в Стара Загора са се представили отлично дали са им оценка първенец в клас млади и първенец на породата-БОБ :->) :yahoo:
От нас честито,пожелаваме и за напред същите отлични успехи! :->) :->) :->)
От нас честито,пожелаваме и за напред същите отлични успехи! :->) :->) :->)
Браво, страхотна новина!!!
Chiita, мн. се радвам за теб и твойта Фифа!!
Пожелавам ви успех и утре!!

BIRMINGHABROVO BULL FRONT
" Me Trouble and Strife's at home with the Bin Lids."
Публикувано: 14 September 2008 - 04:29 PM
Честитоооо :->) :yahoo: :wub:

"Някои хора са като 1 стотинка - двулицеви и не струват нищо!! "

Публикувано: 14 September 2008 - 10:36 PM
Много благодаря на всички за поздравленията !
Пожелавам ви да имате възможност всички да участвате на така добре организирани изложби ,да усетите атмосферата и да изпитате удоволствието от контакта с други любители на кучета (или както някой там спомена - друго си е когато на където и да се обърнеш да срещаш кучкари ;D)
А Фифулята се представи максимално добре! И двата дни ,отлични оценки с Best Junior и BOB , вчера BOG 3 , днес BOG 2. С тези два дни и пролетния BOB , покри изискванията за млад шампион !
Честито на развъдчика на Фифа и едно голямо БЛАГОДАРЯ :wub:
И пак си пожелавам -не едно и две кучета в нашата порода , а поне по две в клас !
Ще пусна и аз няколко снимки дано усетите атмосферата и се разведрите малко ( и без това последните седмици тази тема се натовари с много отрицателни емоции и има нужда от нещо положително)

Малко снимки от конкурсите , където общо взето участвахме да правим калъбалък ;D, да не говорим , че с мопса са приятели и като влизаха вътре мислеха , че ще си играят ;D

И малко снимки на Алис от развъдчик Виктор Полгар и малката Анджи ,поздравления на собствениците

И звездите на днешната изложба за почетна снимка с организатори и съдии:
Пожелавам ви да имате възможност всички да участвате на така добре организирани изложби ,да усетите атмосферата и да изпитате удоволствието от контакта с други любители на кучета (или както някой там спомена - друго си е когато на където и да се обърнеш да срещаш кучкари ;D)
А Фифулята се представи максимално добре! И двата дни ,отлични оценки с Best Junior и BOB , вчера BOG 3 , днес BOG 2. С тези два дни и пролетния BOB , покри изискванията за млад шампион !
Честито на развъдчика на Фифа и едно голямо БЛАГОДАРЯ :wub:
И пак си пожелавам -не едно и две кучета в нашата порода , а поне по две в клас !
Ще пусна и аз няколко снимки дано усетите атмосферата и се разведрите малко ( и без това последните седмици тази тема се натовари с много отрицателни емоции и има нужда от нещо положително)

Малко снимки от конкурсите , където общо взето участвахме да правим калъбалък ;D, да не говорим , че с мопса са приятели и като влизаха вътре мислеха , че ще си играят ;D

И малко снимки на Алис от развъдчик Виктор Полгар и малката Анджи ,поздравления на собствениците

И звездите на днешната изложба за почетна снимка с организатори и съдии:

Публикувано: 15 September 2008 - 11:20 AM
Цитат
..eй, тази Фифа била голяма разбойничка!
Справи се с "атаките" на 2 мъжки була( макар и единият да бе невръстен)!
Справи се с "атаките" на 2 мъжки була( макар и единият да бе невръстен)!
;D ;D ;DБуловете могат да се чустват поласкани , за два дни никое друго куче не бе уважено освен тях , особено много си харесахме малкия Нанук ;D