Френски булдог
Публикувано: 22 September 2008 - 08:44 AM
Здравейте на всички,мн ми е приятно , че има такава тема.Аз от 1 седмица си имам френско булдоче,той е на 5 месеца,мн е послушен,умен дружелюбен,весел игрив и не е мързелив ;) казва се Ерос(но не на Ерос Рамацоти),а на Бога на любовта.Имам мн въпроси относно тази порода кучета,и аз искам да знам колко би трябвало да тежи на тази възраст.А и да се оплача имаме коньоктивит на оченсцата и му слагам капки ,малко по добре са вече и освен това имаме и някаква алергия и му давам хапчета,ветеринара каза че ще се оправи и сега чакам ,иначе е много сладък....мисля,че се вижда от снимките :yahoo:
Публикувано: 23 September 2008 - 08:56 PM
:P :P :PИскаш ли парижанин/ка , вземи си пловдивчанин/ка :namigam:
Получаваш гражданство САМО , ако докараш цялата глутница 2+4 и още поне 2 трябва да внесеш от Белгия ,Дания или Холандия(тук имаш избор ) ;D ;D ;D!
ПП:Ще крада Кими или някой от младежите B)
Публикувано: 23 September 2008 - 09:10 PM
Цитат
:P :P :PИскаш ли парижанин/ка , вземи си пловдивчанин/ка :namigam:
Получаваш гражданство САМО , ако докараш цялата глутница 2+4 и още поне 2 трябва да внесеш от Белгия ,Дания или Холандия(тук имаш избор ) ;D ;D ;D!
ПП:Ще крада Кими или някой от младежите B)
Абе дотук добре... ама ще си търся и бодигард на децата, че верно ще гепиш ;D
А, и като доидеш да ги видиш на излизане ще проверявам джобове и чанти.... от сега да знаеш :wub:

Breeding Champions since '95 .... Munynics Kennel of Champions
Публикувано: 23 September 2008 - 09:39 PM
Цитат
Абе дотук добре... ама ще си търся и бодигард на децата, че верно ще гепиш ;D
А, и като доидеш да ги видиш на излизане ще проверявам джобове и чанти.... от сега да знаеш :wub:
Говори си , говори си

ПП :Хайде и да оберете всички награди в Добрич и Русе :->)
Публикувано: 23 September 2008 - 09:48 PM
Цитат
ПП :Хайде и да оберете всички награди в Добрич и Русе :->)
нали знаеш кучетата, кой ще ни бие :->)
има едно куче, но то още не е дорастнало...
Пък и нали съм тръгнала с тежката артилерия ( ти знаеш какво знаи това) :yahoo:

Публикувано: 24 September 2008 - 01:12 PM
Има спец.храна за английски булдоци,която е подходяща също и за френските такива :OK: ! Самата форма на гранулите е продълговата и леко извита ;) .Когато пробвах Рая с нея,много я хареса!Мисля,че от гранулите тя е най-подходяща защото отговаря но изискванията и особеностите на булдоците(това най-добре лекар да ти го обясни).Инъче съм я хранила и с други видове и тя нищо не отказва :samodovolen:!Но сякаш тази за булдоците я обича най-много(много е лакома :prase:)
Публикувано: 24 September 2008 - 07:12 PM
Цитат
Има спец.храна за английски булдоци,която е подходяща също и за френските такива :OK: ! Самата форма на гранулите е продълговата и леко извита ;) .Когато пробвах Рая с нея,много я хареса!Мисля,че от гранулите тя е най-подходяща защото отговаря но изискванията и особеностите на булдоците(това най-добре лекар да ти го обясни).Инъче съм я хранила и с други видове и тя нищо не отказва :samodovolen:!Но сякаш тази за булдоците я обича най-много(много е лакома :prase:)
Каква марка е тази храна? В момента се храним с лечебна храна, но ако има нещо по - добро веднага ще го купя.

Публикувано: 24 September 2008 - 10:18 PM
Цитат
KAYPI и двамата са страхотни :blink:Бих искала Айк да се запознае с цялата пловдивска компания :blink:Така му се играе на миличкия.Бяхме на разходка с кане корсо но за сьжаление габаритите си казаха думата ;D
Айк ще е късметлия да е приятелче на пловдивските френчита :wub:
Ако искаш един ден ще се спретнем и ще им ходим на гости.... B)