Цитат
Ами купих го от един магазин,нз кои са родителите му,нито имам сертификат за родословие.Бях се спряла на още едно кутре,на баща ми приятел неговото булдоче роди и от него,поне щях да буда сигурна че му няма нищо и е в добро състояние,но предпочетох да взема това от магазина поради простата причина ,че просто като го видях в каква кочина ги отглеждаше и в какъв аквариум ги беше напъхал по 7-8 кученца и то различни породи просто не ми даде сърце да го оставя ,ако имах пари щях да взема всички животинки,то просто беше някакъв ужас .Мн ми се иска да подам жалба или някакво оплакване и да затворят този изрод и да пуснат хайваните,обаче нз да някой ще ми обърне внимание.
Имаше коньоктивит пооправи се с едни капки предписани от ветеринара,сега му лекувам някаква алергия,гледам пъпчиците са мъ загорели дано се оправи по бързо че ми писна да го тормозя с тези хапчета милия,иначе е мн игрив и все се тъпче да го вдигат и да го гушкат :yahoo:
За сьжаление такива действия не спират подобни типове , а само ги стимулират да запълнят освободеното място.
Вероятно и за това малкия има здравословни проблеми , заразяват се едно от друго по клетките и аквариумите.
Дано по-бьрзо се оправя !
ПП:Попаднах на една интересна статия ,как да си изберем малко кученце френски булдог , ако продьлжава да е такова дьждовно времето ;Dв скоро време ще я пусна тук , а пьк тези които до скоро и в момента имат малки френчита(Драгонес и марта34) , да ни кажат има ли нещо вярно !