Френски булдог
Публикувано: 03 October 2008 - 10:58 PM
Цитат
Цитат
Честито , на новата грандшампионка Икси :->), айде, че сега децата и ще трябва да свикват с ринга .
Dragoness , напиши ми от каталога имената на другите участващи кучета и родителите им (румънското и тези от Сърбия)
Икси каза "Мерси" и аз благодаря.
Флаубърт е почти копие на това, което вече си го имам :yahoo:
Догодина и на световното и на еврото ще го изкарам, ако нямам още малки маймунки да гледам....
Бебета К пращат мн :P на Фифа и теб :P

Breeding Champions since '95 .... Munynics Kennel of Champions
Публикувано: 03 October 2008 - 11:18 PM
Цитат
Как ще досаждате? Такива красоти може да се гледат 24/7 и пак няма да омръзнат! На моя французин джуката от едната страна му е по - увиснала, отколкото от другата. Има ли и други "дефектни" или сме уникати? ;D
Едва ли сте "уникати"....
И шампиони дават "криви" усти в поколението, поне аз така разбирам въпроса...
Със или без родословие, вече е член на семейството. Обичайте се и се слушайте, а най вече се радвайте на компанията си...
Сега вече докато ... и на кученце не му писне - женени сте! ;D

Публикувано: 04 October 2008 - 12:32 PM
Цитат
Почти ;)
Интересуваше ме дали ти харесва ?
...ама явно ти харесва ;D
А за европейски и световни , до световното по може да се иде , че е наблизо , но за европейско в Ирландия... :rolleyes:пък и знаеш какви изисквания имат ...
Стискай палци на твоя фаворит Фантомас , днес имат специалка :palec:,ако искаш да си организираме едно залагане за утре ;D
Публикувано: 04 October 2008 - 11:37 PM
Цитат
Цитат
Почти ;)
Интересуваше ме дали ти харесва ?
...ама явно ти харесва ;D
А за европейски и световни , до световното по може да се иде , че е наблизо , но за европейско в Ирландия... :rolleyes:пък и знаеш какви изисквания имат ...
Стискай палци на твоя фаворит Фантомас , днес имат специалка :palec:,ако искаш да си организираме едно залагане за утре ;D
Го Фанти!!!
Няма да залагам, щото имам предимство в инфото :P, ако бях нечестна щях да заложа 5 сек след БОБ-а :->)
..........

Публикувано: 05 October 2008 - 08:37 PM
Пълно доминиране на кучетата от A'VIGDORS :->)
Участвали 180 французи :rolleyes:
Само млад шампион при мъжките е испанско куче !
Естествено A'VIGDORS BISQUIT VENCEDOR , след световната титла ,се окичи и с европейска , най-добьр представител на породата , а доколкото разбрах е спечелил и 9 група :rolleyes:

Wham v. Fivelzight -RCACIB (de la parure)

A'VIGDORS Expression- победител при женските

A'VIGDORS LARONESSE DE L'AMOUR - победител при младите женски(собств. на de la parure)
Участвали 180 французи :rolleyes:
Само млад шампион при мъжките е испанско куче !
Естествено A'VIGDORS BISQUIT VENCEDOR , след световната титла ,се окичи и с европейска , най-добьр представител на породата , а доколкото разбрах е спечелил и 9 група :rolleyes:

Wham v. Fivelzight -RCACIB (de la parure)

A'VIGDORS Expression- победител при женските

A'VIGDORS LARONESSE DE L'AMOUR - победител при младите женски(собств. на de la parure)

Публикувано: 05 October 2008 - 09:09 PM
Цитат
ХА, ха ,ха на BIS -a - 4 място :yahoo: :->)
ПП:KAIPY ,ти трябва най-много да се радваш ;)
Публикувано: 05 October 2008 - 10:02 PM
Цитат
Отгоре на долу "Татко, батко и аз"
;D Не се бях сетила така да ги сравнявам :->)
Снимките и на тримата са на възраст от 7 месеца до 1 година .
Снимката на Бисквитката е когато печели изложбата по случай 100 годишнината на Холандския булдог клуб и е само на 11 месеца .