Dog.bg Форуми : Френски булдог

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (159 Страници) +
  • « Първа
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Френски булдог

#301 Потребителят е офлайн   Saffari Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 28 September 2005 - 02:10 PM

но пък е страшен сладур! w) А и са готови да го пратят явно е на достатъчна възраст! Виж Sunny тя каква красота е! но ако си фен на мали кучета, като размер имам в предвид това ще ти се стори големичко! r)

#302 Потребителят е офлайн   valev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 September 2005 - 02:20 PM

родено е на 18.05 сиреч на 4 месеца
и на мен много ми хареса ,ама не знам s) ...
User's Signature

Твой приятел вечен ,весел Патиланчо!

#303 Потребителят е офлайн   valev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 September 2005 - 06:42 AM

Качена снимка
Качена снимка

oo Добро утро.Нов ден -нов късмет. b) Сафари хайде ти си:

У меня в клубе сейчас есть щенки французского бульдога-кобели :
-тигровые (без больших перспектив в выставочной карьере)- именно
"для дома" - цена 150 долл.США
-бело-палевый кобель- шикарный (его фото во вложении).Папу и маму
можете посмотреть на http://www.dogs-ookk...ru/fb_monya.htm
Цена этого кобеля - 600 долл. США.
--
Превод в ефир Трендафилка Немска l)
User's Signature

#304 Потребителят е офлайн   Saffari Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 September 2005 - 10:36 AM

Владо това на снимкаа чесно казано не ми прилича на чистокръвен френски булдог, но нека Саричка да каже!!!!

Ето превода: " Сега в моя клуб имам кученца - френски булдози, мъжки: Тигрови (без голяма перспектива в изложбената кариера) - именно "за в къщи" - цената им е 150$ щадски; Бяло-бежав - много хубав (неговите снимки са приложени). Бащата и майката може да ги видите на http://www.dogs-ookk...ru/fb_monya.htm . Цената на този мъжки е - 600$ щадски.

Още не съм звъняла в Русия, ще звънна днес следобед! Изинявай че се бавя, но вчера бях скапана от бач и директно съм заспала в къщи!

#305 Потребителят е офлайн   valev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 September 2005 - 11:00 AM

Сафари лягай да си почиваш oo ,за човек като мен който бърка френски булдог с боксер и бостънски териер е по добре да не бърза b) че знам ли на какво ще попадна.Като си починеш ще метнеш ли едно оченце на http://www.leosgold.ru/. n)
А ,Сафари този сайт дето го препоръчваш,къде е ,и как се пазарува от там?

Ели като ГЛАВЕН експерт какво ще кажеш за това малко същество, за сега сме сигурни че е куче l)

М/у другото за застраховките.Като си помисля колко труд,мъки,нерви( мои и ваши ) и пари(за съжеление само мои) s) ще фръкнат сега ,смятам че една застраховка ще е наложителна ( да не дава Господ ,естествено) .Важно е обаче и самата стойност на тази застраховка и какво покрива.Така мисля аз(доколкото ми се отдава) bl)
User's Signature

#306 Потребителят е офлайн   Blazy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 September 2005 - 11:06 AM

valev, и аз вече се чувствам съпричасна към това булдоче d) w) но ми се ще пак да вметна нещо....така и така ще го внасяш /възможно най-доброто решение/ така и така карго ,разправии по летището и т.н. е защо ти е pet клас като и тук можеш да си вземеш такове с далеч по малко разправии НО моляте не го прави angel то верно е, че ние с развъдниците сме се малко изперкали /в добрия смисъл / на тая тема кучета ,родословия и т.н. но след толкова мъки да имаш пет клас не си струва а за България ще е супер да има родословно булдоче w)
А и valev не се тревожи загазил си вече от нас няма отърване l) l) l)

#307 Потребителят е офлайн   sheltie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 September 2005 - 11:16 AM

valev,мои приятели от Русия ми изпратиха координати на този развъдник.

http://www.goldenhat...ru/pupsale.html
User's Signature

ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ И ВНОСИТЕЛ НА КУЧЕШКИ И КОТЕШКИ ХРАНИ  BOSCH ОТ ГЕРМАНИЯ[br][br]ARMONIA DI COLORI- БАЛКАНСКИЯ РАЗВЪДНИК ЗА ШЕЛТИ И КОЛИ!!!

#308 Потребителят е офлайн   valev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 September 2005 - 11:48 AM

Шелти много ти благодаря , със Сафари (моя главен преводач b) ) ,Ели (главен експерт) & СО ще ги преслушаме ,ще гласуваме и т.н
Блази (дано не греша в превода) ,напълно подкрепям твоето мнение.
Причината обаче поради която не си взимам шоу клас куче е същата поради която нямам и Ферари (не ми достига малко) s) Съгласи се че разликата м/у 300 и 1500 не е малка ,и то без транспорт и т.н.
Когато тръгнах да си търся куче бях с нагласата да взема някакъв домашен любимец за децата ми.Лично аз цял живот съм имал куче ,и исках и за тях да взема.
Семейния съвет реши да е малко,с къс косъм,спокоино ,Но твърдо искам да е с родословие и добро ,от там с помоща на един софтуер ,по тези критерии ,попаднахме на френски булдог.
Сигурно сте видяли че с Ели в началото се бяхме забили b) на един супер сладур ,обаче работата стана"ДЗАК"1000 евро.
Ами то тва е.
П.С. ако ми намериш тук такова ,моля те веднага се обади r)
User's Signature

#309 Потребителят е офлайн   Sari4ka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 September 2005 - 11:51 AM

Цитат

...
Ели като ГЛАВЕН експерт какво ще кажеш за това малко същество, за сега сме сигурни че е куче l)

....

Здравейте всички! b)
Чета с огромно удоволствие оживлението в нашата скромна тема b) ....ееех,бях само аз ,а сега-гледай колко станахме!....Само Митко изчезна някъде bl)

Между другото,Владо не е вярно,че си нямаме английски булдог тук.Имаме си и то не кой да е,а великолепния,световно известен сър Sparkling Harisson Ford l) l) l) или казано кратко-нашия любим Гонзо! Той е кучето на д-р Гери от клиника Ита_вет и по форума и фотогалерията има куп негови снимки.Без майтап,Гонзо (или на галено Гошо l) l) )е наистина страхотен,шампион е от редица изложби и е много готин,но "майка" му е много заета и затова пише тук доста рядко....

Тъй...,сега за кученцето.
Владо,съвсем сериозно аз вече нямам притеснения за твоето булдоче)освен ако не решиш да вземеш боксерче l) l) l) ),защото Sheltie, Blazy и Saffari(със светкавичните си преводи) са се заели да ти помогнат,а това са хора,които имат и връзки и познания и отношение към твоето търсене,каквито аз не бих могла да имам.Дори,честно казано,малко ти завиждам,че си помислил в правилна посока и първо дойде в сайта,откъдето търсиш булдоче,а не като мен....но станалото-станало,за в бъдеще ще знам!
Относно снимката....хм,страх ме е да не сбъркам,честно казано!Все пак аз само ИМАМ френски булдог и то за пръв път,така че едва ли мнението ми е най-меродавно,камо ли пък ГЛАВЕН ескперт bl) .Благодаря,че ме смятате зя такава,но аз не се имам за експерт-честно! Поканила съм такъв-жената е българка,живее в Австралия и в момента отглежда 9-то поколение френски булдоци,произведени от нейния развъдник!Лошото е,че тя е много заета,освен това има активни ангажименти към други сайтове и явно не и остава време да ни посети,засега.
Разбира се,първо я попитах за кученце за теб,но при нея кученцата са запазени предварително,освен това са само 3 женски,освен това са с 4 цифрена стойност....както виждаш сериозна работа! Жалко,че е толкова далеч s) ...
Надявам се тя да се появи (ник-а и е Dragoness),но дотогава трябва да се оправяме сами r) ...
И така ...кученцето от снимката.По моето скромно мнение това Е френски булдог все пак,но е доста странно като окраска.Според стандарта това кученце е смес от два вида булдочета-едните,които са с бяло-петниста окраска и другите-бежовите с черна лицева маска.Доколкото виждам кученцето е с бяло-петниста окраска на тялото и черна лицева маска+бежова глава....Не,че кученцето е лошо(доколкото можем да съдим от лееко замазана снимка),но лично на мен ми е странно...и подозрително евтино,на фона на досегашните оферти bl) ...
Пак казвам-може и да бъркам! Далеч съм още от експерт по френските булдоци,въпреки,че много се интересувам.
В крайна сметка,Владо-ти си решаваш...имаш вече качествени помощници,много инфо и доста оферти! b)
Успех!!!! b) b) b) b)
User's Signature

Сара-кученцето,което носи усмивка в деня ти!

#310 Потребителят е офлайн   sheltie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 September 2005 - 11:52 AM

valev,аз също нямам проблеми с руския,а и почти всеки ден водя кореспонденция с тях,така че ако имаш нужда,казвай.
User's Signature

ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ И ВНОСИТЕЛ НА КУЧЕШКИ И КОТЕШКИ ХРАНИ  BOSCH ОТ ГЕРМАНИЯ[br][br]ARMONIA DI COLORI- БАЛКАНСКИЯ РАЗВЪДНИК ЗА ШЕЛТИ И КОЛИ!!!

#311 Потребителят е офлайн   Blazy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 September 2005 - 12:12 PM

Ех, да разбирамнте напълно съвсем скоро ми обявиха цена за заплождане 2000 евро,която на този етап е непосилна за мен s) така че съм наясно със сумите но за 300 евро мисля,че можеш де си вземеш булдоче с добро родословие .....
а dragoness ми е приятелче от далечната 1996г. и веднага се заемам да и пиша и тя да хвърли едно око на снимките и всичко останало r)

#312 Потребителят е офлайн   valev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 September 2005 - 12:16 PM

Шелти ето до къде сме стигнали:
1 игнорирахме всичко що е 1000 и косур евро
2 то не останаха много ама не е и нищо:
А)Наталья Кияшева <kinami@mail.ru>:
""Багодарим ви, че така ви харесаха нашите кученца! А сега по повод вашето избрано кученце. Нещата седят така, кученцата се изпращат чрез карго (транспортния отдел на летището). Това изпращане се състои от следното - покупката на кутия (пластмасова клетка) 30евро + цената на билета до Пловдив + 65евро за чужденци (експортния вариянт на родословието) + цената на кученцето. Всичко общо излиза примерно 520евро (цената на билета до Пловдив тряба да се доуточни). Засега фиксирани цени са - само 300 и 65, останалото ще се изясни, когато порасне кученцето. Ни никога не сме изпращали до Пловдив, но до Испания (времетраенето на полета е почти същото) излизаше толова (като пари имат в предвид)."

Б)
Сега в моя клуб имам кученца - френски булдози, мъжки: Тигрови (без голяма перспектива в изложбената кариера) - именно "за в къщи" - цената им е 150$ щадски; Бяло-бежав - много хубав (неговите снимки са приложени). Бащата и майката може да ги видите на http://www.dogs-ookk...ru/fb_monya.htm . Цената на този мъжки е - 600$ щадски

r) чакам и вашето мнение
User's Signature

#313 Потребителят е офлайн   sheltie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 September 2005 - 12:24 PM

Относно първото предложение ти казах че ти искат повече прави за родословие,отколкото то в действителност струва.
Относно второто предложение,от развъдника съвсем откровено ти казват,че кученцата не стават за изложби и именно заради това са толкова евтини.

Съветвам те да дадеш поне още 150 долара,но да имаш не само родословно,но и изложбено куче.
Ако искаш пиши и на развъдника за който ти дадох линк,за да видим и тяхното предложение.
User's Signature

#314 Потребителят е офлайн   Sari4ka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 September 2005 - 12:27 PM

Цитат

....
а dragoness ми е приятелче от далечната 1996г. и веднага се заемам да и пиша и тя да хвърли едно око на снимките и всичко останало r)

Благодаря Blazy...ще ми бъде супер интересно да си говорим за булдоци с нея тук!
Дано може да ни отдели време r)
User's Signature

Сара-кученцето,което носи усмивка в деня ти!

#315 Потребителят е офлайн   valev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 September 2005 - 12:32 PM

Цитат

Ако искаш пиши и на развъдника за който ти дадох линк,за да видим и тяхното предложение.

Аз им писах веднага ,и сега чакам да ми отговорят.Проблема е там ,че с мойте познания за родословие,качества и т.н (камо ли и на руски). трудно бих могъл да се пазаря с тях.
User's Signature

#316 Потребителят е офлайн   valev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 September 2005 - 01:28 PM

А ,ето още две писма :
1
Здравствуйте, Владимир!

Мы можем послать собаку только самолетом Москва-Пловдив или Москва-София. Автобусом не можем
Возможно, мы не до конца поняли Ваше письмо. Желательно текст перевозки щенка направить на русском языке.

Спасибо

Наташа.

2 ://www.goldenhat.narod.ru/pupsale.html
от Шелти

Здравствуйте!
Мы имеем на продажу палевого кобеля. Подробная информация по тел.(095)534-43-81
Лучшие пожелания.
Ирина.

3.
Ближайшие щенки с родословной должны родиться через 1 месяц. Окрас предположительно пестрый и пятнистый.
Лариса
User's Signature

#317 Потребителят е офлайн   drav4o Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 September 2005 - 08:36 PM

Здравей народе l) Бях известно време командирован и нямах възможност да влизам във форума. Като гледам доста се е изписало... b) Владо и аз стискам палци super best а като гледам и всички други не са безразлични и се стараят да помагат. Лично аз в момента не виждам с какво мога да помогна s) само не губи кураж и търпение, като гледам все повече се приближаваш до целта b)

#318 Потребителят е офлайн   Saffari Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 September 2005 - 10:52 PM

Оооооооооооооооо хора сори че ме нямаше но бях болна! Владо да ти преведа ли последните писма?! Не съм се обаждала но ще го направя в понеделник освен ако не се спреш на нещо друго!! r)

#319 Потребителят е офлайн   dog.bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Root Admin

Публикувано: 01 October 2005 - 12:22 AM

valev,

Бих се радвал, ако прочетете интервюто на Татяна Калиниченко. Там тя е задала един много хубав въпрос - "Защо за себе си винаги избирате хубава кола, хубава дреха, хубав дом ? Защо искате лошо куче за себе си ?" ... ако мога да ви посъветвам по някакъв начин, бих ви посъветвал да се спрете на кученце за изложби, с хубав екстериор. В България, а и в другите страни наоколо няма много от тези прекрасни кучета. Така вие ще помогнете не само на себе си, но и ще можете да развивате породата в България, да търсите съмишленици, след време ще ви последват и други и така тези уникални кучета ще имат свойте представители на изложбените рингове, породата ще се развива. Пожелавам ви го от все сърце. И един ден ще бъдете горд, когато видите някое от вашите бебета, трето или четвърто поколение на почетния ринг и ще си кажете - да, това е от моята кръв, с моето куче в родословието. Ще бъде хубаво да знаете, че вашия труд и вашата любов са възнаградени. Не зная ... не го приемайте ... просто разсъждавам. Това е лично мнение, разбира се ... d)

#320 Потребителят е офлайн   valev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 October 2005 - 08:31 AM

Здравейте,
Сафари ,давай ,дръж се ние сме с теб. super
Мите ,добре дошъл при нас,дано си изкарал яко b)
Dog ,честно казано ,точно това е дилемата.
Покупка на" шоу" класа -бизнес или удоволствие?
Нека да започнем с това кой може да си го позволи:
1 за удоволствие - това е за хора с големи възможности ,все пак става дума за 1000евро и на горе (а аз не съм от тях s) ) следователно минаваме на вариант2

2 инвестиция - да наистина аз искам хубаво куче с потекло,на което да се радвам , а защо не и да се "фукам" с него l) лошо няма .
Но нека да задълбаем малко по навътре в нещата:
1 От къде и как да си купим куче което да стане шампион?
Докато търсих попаднах поне на 15 кученца "шоу"клас които бяха по 1000евро .
Кое от тях да избера?
Сиреч трябва да познавам тънкостите на породата и т.н.Верно никой не се е родил научен,и че опита идва с практиката ,но пък и риска си е голям.
2 victory Взимаме кученцето>
Добре .ето че малкия хубавец е вече при нас.Но да не забравяме че то е живо същество и може да се разболее ........и т.н.Никой не е застрахован.
Като стана дума за "застрахован",дойде време и за темата na Safari.Колко струва и какво покриваедна застраховка -от тук вече и извода има ли смисъл от нея ?
3 Имаме вече изложбено куче , но то е единствено в България .Търсим женско -ама няма s) Дори и случайно да намерим - какво получаваме насреща ?
Може би едно малко се полага на бащата bravo Но на кой ще го продадем при условие че държим на класата и не можем за по малко от 1000.
А като гледам какъв е наплива за куче по 1000 евро.....мани,мани.

Да обобщим :дали кучето е 200 или 1000 евро ,ние ще му се радваме еднакво
Разликата ( поне за мен) ,е че с класното куче може да ходим по изложби,и евентуално да спечелим нещо от развъдна дейност.М/у другото някъде във форума попаднах на следното изказване:"кучета които на са Шоу класа да бъдат кастрирани" NN ТОВА СА ГЛУПОСТИ то и за хората може да се каже "като не си манекен и хайде..."
Всичко казано до тука е само мое лично мнение
User's Signature

• (159 Страници) +
  • « Първа
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема