Френски булдог
Публикувано: 01 October 2005 - 03:48 PM
Цитат
М/у другото ,вижте ги всички ,на мен ми хареса Deagon
http://www.miamoreke....com/index.html
Пак извади късмет приятелю!!! victory Моя приятел знае идеално френски ще им пишем довечера за Deagon! Току-виж сме извадили късмет! А какво да правя с руснаците да им звъня ли??
Публикувано: 02 October 2005 - 03:25 PM

Твой приятел вечен ,весел Патиланчо!
Публикувано: 03 October 2005 - 06:58 PM
Hello Valev.
"Energy " - это очень простой кобель , не выставочный и не для профессионального разведения . Он только для дома - компаньон.
Он бело-коричневый.
"Poplar -Blaff " мы уже имеем договоренность с другим покупателем и ждем от него деньги за этого щенка.
"Spartak " - он доступен для Вашей покупки. Это очень хороший кобель с хорошими кровями - это собака для показа на DogShow и
он будет хорош для племенного разведения . С его кровями он будет хорошо использоваться в племенном разведении.
Его цена $ 1500 - в эту цену входит оплата доставки собаки и оплата Export Pedigree на имя покупателя. Pedigree мы отправляем
одновременно с щенком. Щенок считается проданной только при поступлении полной стоимости щенка на мой счет в мой Банк.
Валерия

Публикувано: 03 October 2005 - 10:25 PM
Енерджи - е съвсем обикновен мъжки, не е за изложби и не е за професионално развъждане. Той е само компаньон за вкъщи. Бяло с кафяво е.
Поплър-Блъф - вече имаме уговорка с друг клиент и чакаме от него парите за това кученце.
Спартак - той е достъпен за вашата покупка. Това е много хубав мъжки с хубава кръв - куче за извеждане по изложби и ще служи добре за развъждане. С неговото родословие добре ще се използва в развъждането.
Цената му е 1500 долара - в тази цена влиза плащането за доставката на кучето и плащането за експортното родословие на името на купувача. Родословието изпращаме заедно с кученцето. Кученцето се счита за продадено само когато пълната сума на цената на кучето постъпи в банковата ми сметка.

Публикувано: 05 October 2005 - 06:48 PM
"Zdraveite tova e edno ot buldo4etata, cenata e 350lv

а това е от "nataly24@abv.bg":
"Имам малки френски булдочета ако оше търсите пишете ми на този адрес или на тел.0897887871 в момента кученцата са 10 и са на 3 дни затова все още не мога да ви пратя снимки Но мога да направя на родителите "
Ако искаш пиши им и виж кво ще стане...
Публикувано: 06 October 2005 - 08:08 AM
Цитат
Еми тя и Ели има бебета на няколко дена и може би затова се появява по рядко
А ти не се отказвай super ослушвай се само за куче от чужбина!!!!!!
Публикувано: 06 October 2005 - 10:31 AM
Blazy....мога ли да направя едно предположение r) -Ели,за която Владо пита съм аз,най-вероятно...Честито на моята адашка за бебетата super ,но доста ще ни улесниш ако ни напишеш и как е позната тук във форума.
Иначе аз нямам бебета от никакъв род l) ...тук съм и чета.....
но,честно казано никак не ми харесва това,което чета в някой други теми и затова скоро не съм имала настроение за писане ;) ...пък и чакам да видя какво ще стане в крайна сметка с кученцето ти,Владо-сега,след като получи толкова ценни,полезни и подробни съвети!
И докато сме на темата,кученцето,чиято снимка Митко е пуснал никак не е лошо...Така,както аз ги разбирам нещата,май остава само да решиш с каква сума си готов да се разделиш и вече да го вземеш твоето булдоче...,че всички го чакаме с нетърпение (каквото и да е то!)....,а после,ако мога ще помагам със съвети за отглеждането b)

Сара-кученцето,което носи усмивка в деня ти!
Публикувано: 06 October 2005 - 11:14 AM
Иначе и Vabank e Eли r) нали и ние сме съпричастни към бъдещото булдоче та поглеждам редовно във вашата тема........
Публикувано: 06 October 2005 - 12:16 PM
чета и ви се радвам колко сте отзивчиви и как помагате със съвети относно вземането на бебето.
Аз самата нямах същият късмет, защото бях прекалено заета за да получавам съвети за избирането и отглеждането на моето дакелче.
В началото на Септември си взех дакелка от лошо семейство, беше пълна с бълхи и не беше дори обезпаразитявана, не ядеше твърда храна, беше болничка, беше ми мило за животното(все пак то нямаше никаква вина) и платихме 100те лева, които ни искаха хората и го прибрахме у дома. Бях сеподготвяла цял месец преди това, имаше си всичко, единственото, което исках е да ми е здрава, направих всичко за да я предпазя от всичко..., но нито случих на лекар, нито тя имаше късмета да се излекува...
И до сега я виждам как ме гледат очичките и с укор като я наливах с Глюкоза...
Искам да ви кажа, че сте страхотни, толкова сте отзивчиви и така му помагате, бъдете сигурни, че тази ваша помощ ще му бъде от полза.
Пожелвам успех в избора, не се съмнявам че ще е най-умното и страхотно булдоче, защото след такъв внимателен подбор, просто няма как иначе да е... :)))
Публикувано: 06 October 2005 - 01:30 PM
Наталия Кияшева - КИНАМИ
1
Высылаем фотографии щенков. 2 палевых мальчика и 2 тигровых мальчика. Если вы определитесь с цветом и ценой, тогда будем узнавать отправку Москва-Пловдив карго со стоимостью.
65 евро - pedigree
150 евро - доставка - примерно. Точно выясним в карго, если будем отправлять.
Наташа
2
Здравствуйте
Тигровые (темные) - 300 евро
палевые (светлые) - 600 евро
Если будете брать всех, то даем скидку 100 евро со всех. Вы возьмете всех или одного?
PS. В 1997 году на вашей международной выставке в Пловдиве моя собака породы английский бульдог по имени А-Варг-Альварадо выйграл вашу выставку.
Ждем ваших сообщений
Наташа
3
Здравствуйте, Владимир!
Спасибо, что Вам понравились наши щенки! Теперь про этого щенка. Дело в том, что отправляются щенки через карго(транспортный отдел аэропорта). Его отправка состоит в следующем - покупка бокса(пластиковой коробки)30 евро+ цена полета в Пловдив + 65 евро для иностранцев(экспортный вариант pedigree)+ цена щенка. Всего получится примерно 520 евро (цену на отправку в Пловдив надо уточнить). Сейчас фиксированная цена - только 300 и 65, остальное выяснится, когда вырастет щенок. Мы никогда не отправляли на Пловдив, но на Испанию (время полета примерно то же) получалось столько.
4
Здравствуйте, Владимир!
Напишите лучше по-русски или по-английски проблему передачи щенка. Нужен конкретный человек, кто его заберет, кто будет двое суток везти щенка, кормить и убирать.Кто захочет.
Наташа
Татьяна Бойковой- "Butsefal"
http://www.bycefal.narod.ru
1
Владимир, здравствуйте.
Могу предложить вам тигрового кобелька, цена 300 долларов. То что вы с Болгарии я поняла, мы только вернулись с Международной выставки в г. Добрич, а жили 4 дня в г.Балчик. Мой Гардемарин Чемпион Болгарии
2
Владимир, 300 Долларов только щенок. Родословная стоит 50 долларов для иностранных граждан. Пересылка - здесь серьезней. Я узнаю по стоимости, но насколько я знаю дешевле вам приехать за щенком в Москву, есть поезд - София-Москва, так будет дешевле. Справки для отправления подготовим. Есть время еще, почти месяц, узнайте у себя в Богарии. Фотографии щенков будут по мере их роста. Обязательно пришлю. А это фото отца щенков (высылаю).
Вяземский Ангел-Хранитель Гардемарин - Интернациональный Чемпион, Юный Чемпион России, Чемпион России, Белоруси, Болгарии, Грандчемпион, Чемпион НКП (Россия), Лучший бульдог-2005 года.
Файлы вложены в сообщение и готовы к отправке.
3
Спасибо большое. Надумаете брать щенка - пишите. А для чего вам собака? Для выставок или для дома?
4
Тигровый мальчик, что я вам предложила будет красивым кобелем, не пожалеете!

Публикувано: 06 October 2005 - 03:36 PM
MeeLa...позволявам си и на теб да благодаря за добрите думи! Първо,защото чуствам себе си съпричастна към терзанията на Владо(valev) и второ,защото много се радвам,че си усетила,че в темата за булдоците се опитваме да бъдем преди всичко приятели (и един с друг,и на кучетата) и избягваме всячески недотам добрия тон от някой други теми във форума...Дано така да продължим,защото е много тягостно да четеш постинги пълни с нападки и обиди в любимия си форум (Дог.бг)...
Много е тъжна твоята история s) ,а аз много харесвам и обичам дакелите,та ще те питам-сега какво е положението? Стабилизира ли се здравето на твоето дакелче? И накрая-ако имаш нужда от наистина добър ветеринар и си от София,мога да ти препоръчам клиника Ита_вет.Ако искаш пиши ми на лични бележки да ти дам координати r)
Владо,стискам палци...(вече ми поизтръпнаха да ги стискам l) l) l) )
Дано Сафари се появи и помогне с превода,за да можем най-сетне да стесним кръга на вероятните кученца,които би взел super

Публикувано: 06 October 2005 - 03:57 PM
Няма и месец бяхме заедно, не пожелавам на никого да изпитва това, на което ние бяхме подложени... За близо месец изпитахме най-голямата любов, а после и най-голямата мъка...
От Русе съм. Немога да кажа, че след всичко имам доверие във ветеринарите, но за сега съм се спряла на един, който се ползва с добро име в града.
Обмисляме с моят приятел да си вземем френско булдоче, намерихме майка с бебета, които живот и здраве ще може да се отделят в началото на Декември. С интерес следя вашите съвети, защото смятам че френският булдог ще ни подхожда много, и с ръста си и с темперамента :)
Знам, че новото кученце няма да може да замени старто, но ще донесе много щастие в дома ни и със сигурност ще ни зареди с любов.
Ще ви държа в течение при избора на мъниче, и се надявам да обсъждаме заедно израстването му :)
Публикувано: 06 October 2005 - 04:03 PM
Ти окончателно ли си решил да взимаш куче само от Русия или може и от друга държава?Ти беше казал,че си готов да дадеш около 300 евро за кученце,но ако купиш куче от Русия и като добавиш сумите за родословие и транспорт, разходите солидно набъбват.Ако смяташ че тези разходи не са ти по силите,тогава да потърсим кученце от по-близки държави.Предполагам, че покупката на куче не ти е толкова спешна.По-добре да поизчакаш малко и когато кученцето и неговата цена те устройват,тогава да го купиш.Смятам че това е по-добрия вариант.
Поздрави!

ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ И ВНОСИТЕЛ НА КУЧЕШКИ И КОТЕШКИ ХРАНИ BOSCH ОТ ГЕРМАНИЯ[br][br]ARMONIA DI COLORI- БАЛКАНСКИЯ РАЗВЪДНИК ЗА ШЕЛТИ И КОЛИ!!!
Публикувано: 06 October 2005 - 04:10 PM
Иначе...поздравявам те за избора на порода!
Невероятни сладури са за домашно гледане! Имат страхотно излъчване,много са изразителни и любвеобилни и наистина ти "влизат под кожата" с техните муцки!
Радвам се,че си с нас super best ...насреща съм за каквито и да е въпроси!Не знам дали си чела цялата тема за булдоците,но моята Сара е най-голямата (по възраст) в момента тук и мисля,че мога да помогна с някой практически съвети за френските булдочета, специално....иначе не съм специалист-аз самата научих страшно много неща от този сайт,независимо,че и преди съм имала кучета(но не булдочета) b)
Разбира се,че едно куче не може да замести отишлото си s) ...но помага! Повярвай ми изпитала съм го,за съжаление....
А пък и ти си се спряла на една от най-чаровните породи...нали знаеш,че "Нашето куче,най-хубаво лае" l) l) l) l) l) l)
Отново ДОБРЕ ДОШЛА сред нас и извинявай за предния ми,неделикатен постинг r)

Публикувано: 06 October 2005 - 06:25 PM
Аз вса6тност така и не разбрах какво то4но тарси6-освен,4е иска6 мажко да баде!?
Ориентираи ме-като клас,като тсвиат,като вазраст?
Ина4е за транспортните разходи тсените са тези-129 USD за "ра4ен багаж" и 328 USD за карго.Естествено ти триабва и малка клeтка,в коиато да патува ку4ентсето.Родословието,което 6те баде издадено на твое име-са6то трабва да си плати6.А последнииат преглед при ВЕТ,когато 6те се издаде документ,4е вси4ко е ок и ку4ентсето може да патува изван страната-е вапрос на договорка между теб и развад4ика-обикновено те поемат този разход!
Без да разбирам от тази порода,според мен ку4ентсата са страхотни...И-ако купи6 от тук,6те полу4и6 то4но това,за което е обиавено(ниамат навика да лажат за такива не6та!).
И един савет-купи си ку4ентсе на по-голиама вазраст,например не по-малко от 5 месетса!

"Pravia,kakvoto triabva-da stava,kakvoto 6te!"(L.N.TOLSTOI)
Публикувано: 06 October 2005 - 09:10 PM
Прикачени файлове
-
DSC_0069.jpg (19.68K)
Брой сваляния: 110