Френски булдог
Публикувано: 05 November 2008 - 12:51 AM
ще ме прощавате,че така нахълтвам не по темата обаче не се сдържам да ви покажа как спи моя хубавец сладък.Преди малко го снимах ,посмейте се и вие http://www.dailymoti...eo/x7aysp_eros ^_^
Публикувано: 16 November 2008 - 09:29 PM
Ха-ха Chiita,много си забележителна ;D-както казваха тризначките от незнам кой си BigBrother ;D!Това е едно от малките на Рая(ти го познаваш-Филип,снимката е от деня,в който се разделихме с него и е правена на една пловдивска бензиностанция :kuchence: :blink:) с две думи-стара снимка.
Публикувано: 16 November 2008 - 10:50 PM
;Dтези тризначки бяха уникално .... ;D
Е , не можах да го позная Филип , на снимката ми се вижда като бял на петна , а то е защото е сниман отпред , а всьщност си е тигров с малко повече бяло на лапичките . Всьщност не сьм го засичала от тогава когато ти казах за него . :OK:
Е , не можах да го позная Филип , на снимката ми се вижда като бял на петна , а то е защото е сниман отпред , а всьщност си е тигров с малко повече бяло на лапичките . Всьщност не сьм го засичала от тогава когато ти казах за него . :OK:
Публикувано: 21 November 2008 - 03:18 PM
Зравейте, отдавна не съм писала. Иначе редовно следя новите попълнения от френчита. Вчера като отивах към Молла на Опълченска, минавайки покрай един зоомагазин видях на витрината в два аквариума кучета. В единия имаше куче /не зная каква му е породата/, което беше големичко и беше изпълнило целия аквариум, милото вече не знаеше къде да си намести муцунката. Толкова му беше тясно. Останах втрещена. Влязох в магазина и направих забележка на продавачката, но тя ми каза, че собственика решава в магазина. Излязох със сълзи на очи. Как може да има такива хора, всъщност...явно е че може. Наистина не трябва да се купуват животни от такива магазини, за да се спре по някакъв начин този вид търговия.