Френски булдог
Публикувано: 16 November 2008 - 09:29 PM
Ха-ха Chiita,много си забележителна ;D-както казваха тризначките от незнам кой си BigBrother ;D!Това е едно от малките на Рая(ти го познаваш-Филип,снимката е от деня,в който се разделихме с него и е правена на една пловдивска бензиностанция :kuchence: :blink:) с две думи-стара снимка.
Публикувано: 16 November 2008 - 10:50 PM
;Dтези тризначки бяха уникално .... ;D
Е , не можах да го позная Филип , на снимката ми се вижда като бял на петна , а то е защото е сниман отпред , а всьщност си е тигров с малко повече бяло на лапичките . Всьщност не сьм го засичала от тогава когато ти казах за него . :OK:
Е , не можах да го позная Филип , на снимката ми се вижда като бял на петна , а то е защото е сниман отпред , а всьщност си е тигров с малко повече бяло на лапичките . Всьщност не сьм го засичала от тогава когато ти казах за него . :OK:
Публикувано: 21 November 2008 - 03:18 PM
Зравейте, отдавна не съм писала. Иначе редовно следя новите попълнения от френчита. Вчера като отивах към Молла на Опълченска, минавайки покрай един зоомагазин видях на витрината в два аквариума кучета. В единия имаше куче /не зная каква му е породата/, което беше големичко и беше изпълнило целия аквариум, милото вече не знаеше къде да си намести муцунката. Толкова му беше тясно. Останах втрещена. Влязох в магазина и направих забележка на продавачката, но тя ми каза, че собственика решава в магазина. Излязох със сълзи на очи. Как може да има такива хора, всъщност...явно е че може. Наистина не трябва да се купуват животни от такива магазини, за да се спре по някакъв начин този вид търговия.
Публикувано: 21 November 2008 - 04:35 PM
Цитат
Наистина не трябва да се купуват животни от такива магазини, за да се спре по някакъв начин този вид търговия.
Да за съжаление няма как по друг начин да се спре това .
Въпреки че в такьв случай трябва да се алармира РВМЦ и от т ам да изпратят човек и да направи предпписания на магазина , все пак нали за това има закон за защита на животните.
angy , как е Рико ? Пусни някоя нова снимка . Хубав момък , пък вие го криете ;)
Публикувано: 22 November 2008 - 10:48 PM
Днес бяхме на ветеринар. Поставиха на Спайк трета ваксина. Едно момиче, което заварихме клиниката адски много му се зарадва и дори се върна специално за да го намачка. ;D И ветеринаря много му се радва. Дори му беше специално заръчано да разпитва насам - натам за кучило булдочета, защото много хора си търсели, обаче не харесвали чернилките и все искали да са черно - бели.