Dog.bg Форуми : Френски булдог

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (159 Страници) +
  • « Първа
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Френски булдог

#361 Потребителят е офлайн   valev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 11 October 2005 - 06:07 AM

Цитат

Цитат

Цитат

.къде е това и имаш ли някаква по конкретна информация.

......далече l) чак в щата Джорджия, САЩ love

Ами,Владо-6те "доиде6 на моиата"!!!Ето и о6те ниакои ти го казва...Абе,приаителиу-даи ниакои и друг долар отгоре и направи не6то красиво за породата-знае6 ли колко тсенно 6те баде едно такова ку4е и то мажко в БГ!
Аз не сам се отказала да ти помогна,но...само,ако си сериозен!!! b)

Добре Цвети,те доларите така и така ми стърчът от джобовете,бъркам и готово b) И най хубвато е че плащаш-получаваш.
не наистина ако ми кажеш колко е точно тоя "някой друг долар"и за коя по точно оферта става дума ,аз съм склонен на компромиси.Стига това да е в рамките на рзумното.Вие вече знаете на кои кученца съм се спрял ,така че ако имате нещо актулно ,давайте дорде е време r) Или ако ги степенувам на този етап на ;
1 място получавам хубаво кученце с родословие и т.н с/у 500 $
2 място получавам пак хубаво кученце,(и в двата вариант е тигрово) за 500Е
3 място е Свободно super

п.с.Кой номер автобус ходеше до Джорджия ? l) че кака ми взе кололотоvictory
User's Signature

Твой приятел вечен ,весел Патиланчо!

#362 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip
  • Interests:Кинология, генетика на окраска, обучение на кучето, развъдна дейност, ЧАУ-ЧАУ.

Публикувано: 11 October 2005 - 07:31 AM

valev
Владо, здрасти, сега е въпроса да питаме опитните как се транспортира кученцето от толкова далеч. Мислих че имаме такава тема, както ти писах, но не би.
Blazy разкажи ни по-подробно как се праща кученце от чужбина, какви необходими документи има и колко струва билета? Че и на мен ще ми трябва тази информация един ден, надявам се да не е в следващото хилядолетие. s)
User's Signature

Чау - кучето, близнало небето...

#363 Потребителят е офлайн   Blazy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 October 2005 - 07:52 AM

Добро утро b) булдочета d)
Много по лесно се получава от колкото изпраща в това съм се убедила. Значи всички документи по ваксини,сертификати се уреждат от собственика на бебето както и транспортната клетка ,която вие предварително сте зплатили към цената на кученцето w) както и предварително сте изпратили парите за път b)
И след това ви се обаждат и казват бебто излетя с еди си коя авиокомпания и трябва да кацне в.....часа bravo След това обаче идва и вашия ред да топуркате из летището / тук ще бъде полезна с инфо и Vabank ,която е посрещнала 3 кучета и знае много / до колкото знам трябва да се обадите в каргото или в авиокомпанията /на самото летище де /,че вие сте за кучето. Естествено се попълват някакви документи,парички трябва да имате се за някоя друга извънредна такса bl) b) и се надявате на бързо освобождаване. До колкото знам не е лошо хората,които го пращата да опоменът накъде...? че кучето е за подарък да не го обмитят или нещо такова но признавам си това малко ми е мътно .......дано другите споделят опит например дог.бг неговото куче е от Русия ...

#364 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip
  • Interests:Кинология, генетика на окраска, обучение на кучето, развъдна дейност, ЧАУ-ЧАУ.

Публикувано: 11 October 2005 - 08:00 AM

Blazy
Супер си!:-) super best
Чакаме Дог и ВаБанк:-)
User's Signature

Чау - кучето, близнало небето...

#365 Потребителят е офлайн   MeeLa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 October 2005 - 08:03 AM

здравейте и от мен!

А няма ли начин да се намери човек, който по някакво случайно съвпадение да пътува скоро по тази дестинация и да придружи кученцето. Хеп по-сигурно, хем по-добре и за двете страни
Аз като се замисля и май нямам такива познати, но съм сигурна че ако се разпитаме, студенти, бизнесмени, туристи, може да се окаже че някой пътува натам скоро fow

#366 Потребителят е офлайн   sheltie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 October 2005 - 08:09 AM

Ние сме посрещали повече от 10 кучета от чужбина.Процедурата по изпращането и посрещането много зависи и от това с коя авиокомпания пътува кучето.Всяка една авиокомпания има свои изисквания - трябва ли кучето да има кръвен тест,каква е минималната възраст от която може да бъде превозено,има ли предвидено от страната време за карантина, дори някои авиокомпании имат и изисквания към материала от който е направена клетката в която пътува кучето.С тези неща трябва да се съобрази изпращача на кучето.Така че нещата са индивидуални и зависят от авиокомпанията която трябва да превози кучето до тук. Посрещача на кучето трябва да отиде до представителството на авиокомпанията и до летищните митнически власти и да се позаинтересува какво трябва да направи за да си вземе кучето.По принцип на нашето летище кучето също трябва да мине през ветеринарен контрол,да се попълнят малко документи,да се платят някои такси за обработка на документите които освобождават кучето от митница и т.н.
User's Signature

ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ И ВНОСИТЕЛ НА КУЧЕШКИ И КОТЕШКИ ХРАНИ  BOSCH ОТ ГЕРМАНИЯ[br][br]ARMONIA DI COLORI- БАЛКАНСКИЯ РАЗВЪДНИК ЗА ШЕЛТИ И КОЛИ!!!

#367 Потребителят е офлайн   Blazy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 October 2005 - 08:37 AM

Цитат

Ние сме посрещали повече от 10 кучета от чужбина.Процедурата по изпращането и посрещането много зависи и от това с коя авиокомпания пътува кучето.Всяка една авиокомпания има свои изисквания - трябва ли кучето да има кръвен тест,каква е минималната възраст от която може да бъде превозено,има ли предвидено от страната време за карантина, дори някои авиокомпании имат и изисквания към материала от който е направена клетката в която пътува кучето.С тези неща трябва да се съобрази изпращача на кучето.Така че нещата са индивидуални и зависят от авиокомпанията която трябва да превози кучето до тук. Посрещача на кучето трябва да отиде до представителството на авиокомпанията и до летищните митнически власти и да се позаинтересува какво трябва да направи за да си вземе кучето.По принцип на нашето летище кучето също трябва да мине през ветеринарен контрол,да се попълнят малко документи,да се платят някои такси за обработка на документите които освобождават кучето от митница и т.н.

надявах се и вие да се включите super ами това за този "документ" за подарък знаете ли нещо повече или няма нужда от него?

#368 Потребителят е офлайн   valev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 October 2005 - 08:56 AM

Доколкото разбрах ако кученцето е внесено като ръчен багаж ,сиреч пътува с някой тогава е почти наполовина.Обаче въпроса е кой ще го вкара . r)
И това родословие няма ли фиксирана цена ,всеки си го пише както си иска(руснаците) от 50 долара до 100 евро.( за чужденци)че каква е разликата?
User's Signature

#369 Потребителят е офлайн   sheltie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 October 2005 - 09:02 AM

Цитат

надявах се и вие да се включите super ами това за този "документ" за подарък знаете ли нещо повече или няма нужда от него?

Това е много важна част от цялата процедура,но все пак е важно затова да се разберат продавача и купувача.Някои развъдчици не са склонни да дават такива "документи" и в следствие на това купувача си носи последствията.
User's Signature

ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ И ВНОСИТЕЛ НА КУЧЕШКИ И КОТЕШКИ ХРАНИ  BOSCH ОТ ГЕРМАНИЯ[br][br]ARMONIA DI COLORI- БАЛКАНСКИЯ РАЗВЪДНИК ЗА ШЕЛТИ И КОЛИ!!!

#370 Потребителят е офлайн   sheltie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 October 2005 - 09:06 AM

Цитат

И това родословие няма ли фиксирана цена ,всеки си го пише както си иска(руснаците) от 50 долара до 100 евро.( за чужденци)че каква е разликата?

Разбира се че родословието има фиксирана цена,но не всички развъдчици се намират в Москва където се издават родословията и затова обявяват по-високи цени,за да си покрият поне част от транспортните разходи.Това обаче те не го обявяват и затова всеки ти казва различни цени.
User's Signature

#371 Потребителят е офлайн   valev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 October 2005 - 10:02 AM

хайде сега и един страничен въпрос :има ли значение цвета на кучето за изложбата,имам предвит дали е по хубаво да е тигров ,петнист,пясъчен или нещо друго.Не става дума за излизане от нормите а за вид окраска .Макар че не се сещам да имаше нещо недопустимо...
Второ ,оказва ли влияние това че кучето се води Pet ,някъде упоменато ли е...
То рибата в чужбина аз по изложби тръгнах b)
User's Signature

#372 Потребителят е офлайн   valev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 October 2005 - 11:04 AM

Еи ето го отговора за кученцето ,кой ще го преведе:

Владимир, здравствуйте!
Родословную суки-матери не знаю, знаю, что она у нее регистровая. Фотографию матери высылаю. Щенки рождены 16 сентября. В помете 3 кобелька, но мне нравится только 1 - яркий, тигровый с белой проточиной на мордочке.
Качена снимка
това е майката

а това е таткото :
Вяземский Ангел-Хранитель Гардемарин - Интернациональный Чемпион, Юный Чемпион России, Чемпион России, Белоруси, Болгарии, Грандчемпион, Чемпион НКП (Россия), Лучший бульдог-2005 года.

Качена снимка
User's Signature

#373 Потребителят е офлайн   sheltie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 October 2005 - 11:20 AM

Ето и превода:
"Владимир,здравейте!
Родословието на женската-майката не го знам,знам само че има регистрирано такова.Изпращам ви снимка на майката.Малките са родени на 16.09.Родиха се 3 мъжки,но на мен ми харесва само единия-ярък,тигров с бяла линия на муцуната."

След това пише как се казва бащата и какви титли има.Предполагам че ги разбираш и не е необходим техния превод.
User's Signature

#374 Потребителят е офлайн   valev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 October 2005 - 11:26 AM

Еи Браво bravo А какво ви е мнението ? Мен много ми харесват ,виж какви са готинки w) Пу, да ги посерат гаргите! l)
User's Signature

#375 Потребителят е офлайн   Saffari Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 October 2005 - 11:26 AM

Мале хора тук стана много интересно!

Преди превода за Владо искам да ви кажа нещо много ВАЖНО!!!!!!!!!!!

Като ви пращат куче да не пишат колко струва в документите и на митницата на летище София казвате че кучето е 40 евро! Защото не се обмитява при тази цена!!!! Ако е подарък се обмитява по минимално мито - 40 лв май не съм сигурна!

Превод: Здравейте Владимир!!!
Незнам много за родословието на майката,знам че е регистрирана /ааааа знам незнам пръц ouu /. Пращам ви снимката на майката. Кученцата са родени на 16 септември. В котилото има 3 мъжки , но на мен ми харесва само един - ярък с тигрова окраска и бяло продълговато петно на моцунката!

#376 Потребителят е офлайн   valev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 October 2005 - 11:31 AM

Добре де ,ами как иначе ще ми даде родословие ,ако майката няма,възможно ли е?
User's Signature

#377 Потребителят е офлайн   sheltie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 October 2005 - 11:34 AM

Цитат

Добре де ,ами как иначе ще ми даде родословие ,ако майката няма,възможно ли е?

Тя не ти казва че майката няма родословие,напротив,казава че е регистрирана.Сигурно не го е виждала.
User's Signature

#378 Потребителят е офлайн   valev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 October 2005 - 11:37 AM

Малеееееееее как се радвам ,ще ида на балкона да попея на извънземните victory
User's Signature

#379 Потребителят е офлайн   Blazy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 October 2005 - 11:45 AM

Цитат

Малеееееееее как се радвам ,ще ида на балкона да попея на извънземните victory

стандарт на френския булдог
Това е официалния стандарт на породата super не е зле да се запознаеш с него за съжаление го пускам така,че нямам време ....днес но ако някой има повече преведете цветовете на Владо oo

#380 Потребителят е офлайн   Saffari Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 October 2005 - 11:53 AM

А то било преведено! ама и аз спа!! n)

• (159 Страници) +
  • « Първа
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20